Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vienotība aptaujā vairs tikai trešajā vietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais vilks
P
Izlasi vēlreiz un tad mani te kaunini: Es nu nemaz nečikstu, bet skaidri un gaiši pasaku, ka Vienotības jefiņi 2,5 gadu laikā valsti nevis izved no posta, bet dzen to vēl dziļākā POSTĀ, notrallinot aizņemto naudu. Jā, valsti pazudināja LB un FUKTUK vadība un naudu aizņēmās taukpurni un tāpēc tie nav vairs pie varas, bet naudu nedrīkst notrallināt kā to dara Vienotības jefiņi!!!! Un tautu nedrīkst padzīt no valsts!!!! Kas tad maksās to parādu? Vienotības jefiņi?
Zirka
Z
Vai tiešām Jums nav kauna nodarboties ar šo prasto demagoģiju? Jūs domājat, ka visi ir stulbi un nodzēruši smadzenes, ka vairs neatceras, kas paņēma kredītus, kas noveda valsti tiktāl? Jūs tagad negribat maksāt? pareizi! Lai maksā bērnu bērni. Es gan gribu tikt no parādiem vaļā un sākt normāli dzīvot. Ja Jūs tā nedomājat, tad ņemiet beidzot to mietu un kaut ko dariet, noskaidrojiet visu un rīkojieties, nevis komentāros tēlojat brašo vilku.
Pelēkais vilks
P
Es nu nemaz nečikstu, bet skaidri un gaiši pasaku, ka Vienotības jefiņi 2,5 gadu laikā valsti nevis izved no posta, bet dzen to vēl dziļākā notrallinot aizņemto naudu. Demokrātiskā sabiedrībā šiem Vienotības jefiņiem pašiem savas kļūdas būtu jāsaprot un no varas jāatsakās, lai neciestu tauta. Bet kas notiek īstenībā. Vienotība neatzīst savas kļūdas, bet tā vietā masveidā muļķo tautu. Kādai tavuprāt tad jābūt manai rīcībai???? Klusēt vai mietu ņemt?
viedoklis
v
Uz Tambovas mežiem projām ,nav jāmaksā ne par elektrību ne .zālēm (pret trakuma sērgu)
ptu
p
Vienotība - lūzeru banda
Jukums
J
Uzskatu, ka jau šoibrīd VL ir sakarīgāki par Vienotību. Ja viņus izlgi marinēs opozīcijā, tad gan viņi var arī samaitāties, kā tas ir noticis ar gandrīz visiem politiķiem, kuri iekļūst saeimā. Bet kopumā jāpiekrīt tajā ziņā, ka pašlaik tiešām nav stipras sociāldemokrātiski orientētas partijas Eiropas izpratnē, kura būtu gatava pārņemt valsts vadību un beidzot veikt tās reformas, kuras pieprasa sabiedrība, bet stūrgalvīgi turpina marinēt Vienotības politiķi. Bet valsts pa to laiku vēl vairāk grimst un novājinās.
zzz
z
>Vajag tādus, kas domā par iedzīvotājiem. Neatkarīgi no tautības. >Kas prot pelnīt. Varbūt pat ar trakām idejām un metodēm. >Kam interesē nākotne šajā zemē. Pilnīgi piekrītu. Problēma tikai ka tādu nav. Vai tad kāds tiešām domā, ka ZZS/SC pirmām kārtām domās par tautu? Kā jau rakstīju tur tiešām zirgam jāslmjas (it sevišķi zinot kā notiek "apsaimniekošana" dažās ZZS ministrijās) Varbūt VL tādi gribētu būt, bet viņiem daudz vēl ko mācīties un augt.
lux
l
Cik var malt vienu un to pašu par aizdzīšanu. Neviens nevienu nedzen. Bet nevienam jau nav jālūdzas, lai kāds, kas sadomājies pameklēt laimi citur, nebrauc. Katram sava izvēle. Ja latvieši izrādījusies valsts nespējīga nācija, tad tur nav vainīgs Vilks. Apnikusi jau tā aizbraucēju apdziedāšana. Ne viņi varoņi, ne cietēj. Katram savs. Vienreiz jau vajadzētu izbeigt savās nelaimēs vainot citus. Un rūpēties pašam par savu nakotnii. Ir jau pierādījies, ka tie lielākie gānītājimir tie, kuri pašiem neko negrib īpaši darīt, ne mācīties, ne pašam uzsākt savu biznesu. Nav viegli, bet viegli jau nekas nenāk. Tā, lūk, gānītāj un čikstētāj.
zzz
z
Es neesmu vienotības fans - es esamu reālists. Brīdī kad būs kāds politiskais spēks, kam būs sakarīgāks piedāvājums par vienotību - es atbalstīšu to. ŠOBRĪD TĀDA NAV!!! Parādiet man kur ir ZZS/SC vai citu reāli nepopulistiski piedāvājumi nevis par sīkumiem bet pēc būtības, kas spētu mainīt situāciju valstī?
Jukums
J
Liekas, tas ieplānots ka turpinājums pret elektrības tarifiem vērstajam pasākumam. Laikam Esplanadē būšot sākums, pēc tam gajiens uz saeimu. Pieteicēji gan plānojot ao 200 cilvēkiem. Apmēram tā.
anna
a
kas tā par demonstrāciju? kāpēc pirmo reizi dzirdu?
Jukums
J
Kur tur rīt bija tā, pret pašreizējās valdības sociāli-ekonomisko politiku vērstā demonstrācija? Varbūt jāpiedalās!?
Pelēkais vilks
P
zzz 09:35 Skumji par tautas stulbumu. Jo var nau nolikt Vienotību, bet kur ir labākā alternatīva? ________________________ Vai tas tautas stulbums, tev, Vienotības faniņ, ka tauta neredz cik noziedzīga ir tās Vienotības politika, izdzenot letiņus no latvijas un Vienotības miņistriem pašiem šeptējot uz nebēdu un apņirgājot tautu?
anna
a
Un runājot par vienotības manotjumu. Tas vienkārši ir neaprakstāms. Darbspējīgie izbraukuši būs pēc saimniekošanas. Un parādu maksās bērnu bērni. Kāda cerība?! Un nevajag teikt, ka viņi izstrebj citu savārītos mēslus. Pēc tā, ko dzirdu un redzu - tad šitādu pofigu uz tautu neesmu redzējusi. Izskatās, ka viņi spēlē datorspēli, kuru var pārstartēt un sākt no jauna. bez sekām postošām Es pat nezinu - vai var būt vēl kautkas traģiskāks. Varbūt vienīgi karš. Vajag tādus, kas domā par iedzīvotājiem. Neatkarīgi no tautības. Kas prot pelnīt. Varbūt pat ar trakām idejām un metodēm. Kam interesē nākotne šajā zemē. Man nelabi metas, kad izdzirdu par to kā krīze beigusies un viss labi. Tiešām nezinu
zzz
z
Skumji par tautas stulbumu. Jo var nau nolikt Vienotību, bet kur ir labākā alternatīva? ZZS,SC? - tur jau zirgam jāsmejas. Es arī būtu priecīgs, ja Latvijā būtu spējīgāki politiķi, bet Vienotība ir vismaz kaut kāda cerība, pārējie ir vienkārši populisti. Jo kad ZZS paprasa ko tad darīt, kur ņemt naudu budžetam, tad sakarīgu priekšlikumu ar reāliem iekasēšanas mehānismiem nav, ir tikai populistiskas frāzes. Ar SC ir tieši tas pats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas