Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vienotība lēmumu par trešo koalīcijas partneri sagaida no ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe - xyz
l
Vienotības rudā lapsa un ZRP runcis Bazilio - Muļku zemes īstenie oligarhi..... .....vēl saule nebija norietējusi , kad Muļku zemē sakās rosība....
Pelēkais Vilks
P
Pareizi ir uzticēt koalīcijas veidošanu SC kā uzvarējušai partijai un tad jautri pavērot, kā šie apmīzušies skraida uz Entonijas ielu pēc intrukcijām šādam neparedzētam gadījumam. Pavērot, kā nogāžas Latvijas reitingi, kā Nesakaņu Centrs beidzot noved visu Latviju līdz 14% budžeta deficītam (kā Rīgas Dome), kā skrien pie sadarbības partneriem Jeģinorosiem prasīt aizdevumu. Īsi sakot samazināta Baltkrievijas Baķķas versija.
69%
6
Skatīt programmas! Ar SC var būt starptautiski konflikti,ka esam ļāvuši svešas valsts faniem tikt valdībā. Laimīgie igauņi! Viņi jau tādus kā SC valdībā neņemtu programmas pēc vien.!
Specs
S
Vienotība gaigi gudrie, paši labi zina, ka SC neņemt būtu nepareizi daudzu iemeslu dēļ, bet negrib, lai izskatītos, ka šo partneri izvēlas Vienotība. Kad nu ZRP to pateikt, tad varēs bolīties un teikt, mēs jau neko, to jau Z izdomāja.
XYZ
X
Zatler, bīsties rudās lapsas lamatas! Neiekrīti! Ne ar vienu ķermeņa daļu. Vienotība grib Zalleru izčakarēšanai. Vienotībai opozīcijas krēslus!
fakts
f
Ja Vienotība būtu gudra partija un mācētu rēķināt, viņi atļautu Biškekai ar Aploksni sataisīt to valdību. Un ļoti ātri tiktu vaļā no abiem. Tauta Vienotību mīlēs kā nekad!
suska
s
Āboltiņa ir aiztamborējusies par tālu un tagad domā ko ar to mini bikini darīt.
sss
s
nesapratu?!
pt
p
Vienotības slavenais neizlēmīgums. Ja Dombrovska valdībā problēmas neatrisinājās pašas no sevis, lēmumus lūdza pieņemt Lembergam. Tagad atrada jaunu veidu, kā izvairīties no pozīcijas.
?!
?
Vai nav apriebies runāt šajās nodeldētajās frāzes?
cd
c
Vecā lapsa.
Šoreiz
Š
visgudrākie balsoja par ZRP un VL ! Vienotība ir zaudējusi savu tautai pieņemamo tēlu ar Āboltiņu priekšgalā. Lišķe un karjeriste, kas domā tikai par savu posteni - kā to noturēt...
Secinu
S
....Jautājums par SC atrašanos Valdībā bija atrisināts jau sen - secinoši visi vēlētāji, kas 2011.gada 17.septembrī balsoja par ZRP balsoja par savienību ar Kremli un koalīciju ar SC.... Secinām, cik STULBI un APMĀTI bija zatleratbalstītāji, balsojot par šo pašlabuma tīkotāju!
bulciņa
b
ZRP, SC un V koalīcija ir nolemta. Vienotība būs normāla, bet viņi būs mazākumā, SC melīgi "kačās pravas", krievu prese visā vainos latviešus, ZRP ir tik haotiska un neorganizēta struktūra, ka tikai vairos vispārējo jucekli un visi kopā karos ar pret VL,kas strauji audzēs muskuļus. Īsi sakot darba nebūs, bet turpināsies kopīgie gāganu kari.
Maska
M
Ka tresais koalicijas partneris obligati ir japieaicina partija Visu Latvijai un ka parbaudei var pieaicinat ari Saskanas Centru, lai parbauditu, kadi tad ir istie merki sai prokremliskajai krievu partijai. Ja sie divkosigie smerdeli SC uzvedas neadekvati tad vini ir jaizmet no koalicijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas