Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotība - prognozējama, bet ar trūkumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Patreiz Latvijā nav cita politiska spēka, kam varētu uzticēt valsts vadīšanu. Tomēr jāņem vērā, ka valstī notikumi mainās ļoti strauji, un arī Vienotībai ir jāspēj reaģēt tikpat ātri, reizēm pat nav iespējams tik ātri dabūt datus, cik tas nepieciešams, lai pieņemtu pēkšņu lēmumu (, ko arī nevar darīt, neapspriežoties ar politiskajiem partneriem), jo laiks vajadzīgs visam. Jebkura kritika, ja tā ir objektīva, ir vajadzīga, - lai kļūdas tiktu labotas. Tomēr nenoliedzami, ir bezgala grūti strādāt apstākļos, kad koalīcijas partneri apzināti strādā destruktīvi vai veic sabotāžas. Tā ka ne jau Vienotības iekšējā Ināras Egles prāt, nevienprātība kaut ko ietekmē valstī, bet ārējā - koalīcijas partneru. Turklāt Vienotība nebūt nesmilkst par to, ka ZZS, iespējams, būs jāpaliek ārpusē, jo viņi, kā redzams, nekad nemainīsies. Vismaz ne tik ilgi, kamēr būs dzīvi Lembergs un Brigmanis. Tā ka viss normāli, un es arī esmu par Vienotību.
monitors
m
Laikam jau raksts nav priekšvēlēšanu reklāma, bet nu gauži pēc tādas izskatās.
>08.44
&
ne jau Vientība izzaga Latviju, bet arī aizbraukušo muļķu ievēlētie muļķi=zagļi. Jo tikai muļķis alkašs čangals izzog savu māju=valsti. Tagad, bomži, varbūt esiet laipni, paklusējiet. Līdz vemtam jūsu buldozeri un aploksnes.
>12:19
&
Daudz alkohola ir kaitīgi iekšām un prātiņam. Vienotība valsti neizzaga, priekš tā viņai par maz prātiņa, toties to izzagt ļāva visādiem banku oligarhiem.
  • 3
  • 1
tas tiesa
t
ar trūkumiem. Bet viņi tos labo. Bieži varbūt 'paši neapzin, bet labo, ja aizrāda.Vienkārši citu garīgi veselu nemaz nav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vilis
v
Labs raksts gan pēc burta,gan gara.
jenots
j
Nabaga Dombrovskis - par katru cenu cenšas noturēt Latviju virs ūdens un nelikt pasaulei manīt, ka valstī briest pamatīga spriedze, tad visi investori un SVF aizbēgtu un mēs paliktu pamatīgos mēslos bez naudas... turpretī visādi ZZS, SC, PLL brūk viņam virsū, jo zina, ka viņš nekad necīnīsies pretī un nerīkosies radikāli.
Kalnzvērs
K
Mēslos jau mēs esam un naudas mums arī nav, vismaz tik daudz, lai pietiktu pašiem. Tā, kas ir, dēļ tās SVF no mums nebēgs, to no mums savāks. Bet tā spriedze ir iluzoriska. Pirms vēlēšanām teijāteris, lai mēs atkal nobalsotu par šo svingeru kantori. Pārmainīsies burtu salikums koalīcijā PLL, V, ZZS, kāda šķirba!
  • 3
  • 2
Kajs
K
Jāpiekrīt, ka Vienotība ir prognozējama. Prognozējami štruntīga. Premjers ir gļēvs, ministri lielākoties neprofesionāli, Kampars, Kristovskis un Ēlerte vien ir ko vērti. Visa ekonomika balstās uz kredīta aprīšanu un nekā nedarīšanu, debīlo nodokļu pacelšanu par adekvātu rīcību grūti nosaukt, valsts pārvaldes reforma uz birokrātiskā aparāta stutēšanu, nākotnes plāni uz meliem ar īsām kājām. Prioritātes-bankas, ilgtermiņa attīstība, stulba vāvuļošana, kurai nav nekāda sakara ar realitāti. Grēkāži visu laiku tiek atrasti koalīcijas partneros, tā gan ir Vienotības firmas zīme, kādas nav nevienai Latvijas partijai, visu vainu nogrūst uz koalīcijas partneri. Ja tāds nav pa rokai, tad vienam uz otru. Nu pieņemsism, ka Vienotība Saeimā iegūst 51 balsi, te daži Vienotības fanātiķi sūkstās, ka tieši vairākuma trūkums neļaujot Vienotībai realizēt savas megaekstrasuperpuperidejas. Kas būs? Pie tādas politikas kā līdz šim, būs otra Londona Rīgā, lūk kas būs.
Latons
L
Jā, Vienotība ir tīri tā neko, tomēr man krietni derdz atsevišķi tās indivīdi, piemēram Štokijs, tāpēc kamēr viņš būs tur mana balss neapšaubāmi tiks Visu Latvijai!
veletajs
v
Vienotibas alkatigi integranti ir vienoti pirms Saeimas velesanam, jo vinu galvenais merkis ir, notureties pie siles par jebkadu cenu, notureties pie varas strukturam no kuram sie slinkie, alkatigie, meligiem, negodigie un latviesu tautu nistosie mergli varetu kamt, zagt, korumpeties un pildit savas alkatigas rikles un kabatas, un apmierinat savu egoismu, un savus kompleksus. Sajas arkartas velesanas ir jabalso par partiju Visu Latvijai un Zatlera partiju, jo sis partijas nav piedalijusas Latvijas valsts izlaupisana un latviesu tautas aplaupisana un tas iznicinasana, genocida kurs ir noticis pedejos 20. gadus Latvija.
Ināra Paegle
I
Raksta nosaukumam būtu jābūt "Prognozējami trūkumainā Vienotība"
beta
b
Es teiktu otrādi - Vienotība ar trūkumiem, bet prognozējama. Reālam, par valsti domājošam cilvēkam ir tikai divas izvēles - Vienotība vai VL! Zatlers ar knariņiem lai vēl pastāv pie ratiem un pierāda, ka nav vienu vēlēšanu projekts.
artūrs
a
Pilnīgi piekrītu!
  • 2
  • 0
Ivars Graudums
I
Visvairaak man nepatiik, ka valdiiba un partijas tiek vainotas pr to, ka latvieshi atstaaj dzimteni. Vainiiga ir latvieshu nespeeja izdariigi un rosiigi straadaat. Pashiem atrast sev vietu, kur speej kautko produktiivu veikt. Labaakais piemeers tam ir lauku maaju paardoshana aarzemju laimes mekleetaajiem. Par sanjemto naudu tika pirktas automashiinas, kuras to iipashnieks ilgi vis nespeeja finanseet. Kaads tur sapraats? Kaadeelj labaak nepaardeva lauku maaju mezhus un par ienjemto naudu neattiistija saimnieciibu teevu maajaas? Neviens dienvidvaacietis vai izveiciigs holandietis taa nebuutu riikojies. Arii Jaunsudrabinjsh raksta, ka krievi nopirkushi zvejas tiesiibas Neretas upee, ierobezhojushi nonomaato gabalu , zvejojushi un vezumiem zivis un veezhus vedushi uz Riigu. Un neretieshi teikushi: kapeec mees pashi to nemaacejaam dariit?
lūk tā
l
var teikt ka Vienotība izdarīja ļoti maz. Negatīvo tendeču īpatvars ir krietni lielāks ar lielākām sociālajām un demogrāfiskajām sekām. Es tikai varu teikt ka otreiz tādas iespējas vairāk Vienotībai nebūs, lai cik idilliski Inārai Eglei liksies
keša
k
Uz kā rēķina izveda valsti no krīzes,nevis Dombrovskis izveda bet TAUTA iznesa krīzes smagumu uz sevis un beidziet lielīties.Nevienam nav noslēpums ka valsti pārvalda Skandināvu banku ielikteņi.
fff
f
Ināra Egle cik tad tev samaksāja par šo rakstu. Ja rakstīji aiz pārliecības tad jau par velti, bet tad arī rakstiņš tāds ļoti subjektīvs sanāca, tā kā savulaik Ēlertes garā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas