Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotībā spriež, vai aicināt apvienībā biedrus arī no oligarhu partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sāc domāt
s
Ņemt partijā var jebkuru,ja vēlētājs vismaz šoreiz paņems līdzu galvu un zīmuli,tad 3/4 no saraksta izsvītros!!!
ivars
i
Aiciniet vien. Būs Lembergam, Šleseram un Šķēlem ziņu pienesēji, bet jums būs izdevīgi, lai savstarpēji netīros darījumus slēptu no tautas. VEIKSMĪGU IZGĀŠANOS ĀRKĀRTAS VĒLĒŠANĀS ARĪ JUMS!!!
vilis
v
Pabriks AM galīgi saspiedis galvu.Ja tā notiks,tad viņi zaudēs vēlētāju balsis.Par vienu 100%garantēju.
VIENOTīBAS BIEDRS
V
Kungi kuģis grimst-es to pametu-nevajag uzmest vēlētājus,solīt vienu, darīt otrādi -Vai uzskatāt ka vēlētāji ir tik dumji ka neko neatceras!
CITS AIVARS
C
CIK TAS PABRIKS SAMAITATS, APVIENOTIE AR CITAM POLITISKAM CAUR BIRAM, STULBI /
pabira zelta fonds
p
No veciem biedriem jau pieteikušies batjka, nasing spešel, kravcovs, domā ūdre, mūrniece, titavs
Ivars
I
Vispirms no Vienotības ir jāizslēdz bijušie oligarhu partiju biedri. Tad attīrījusies Vienotība spēs lemt, vai šādus uzņemt.
Ance
A
Taisni otrādi, ja V gatavojas vēlēšanām, tad ir nopietni un bez žēlastības jāiztīra savas rindas (āboltiņas, čigānes, bendrātes, kampari u.c. "varoņi"), nevis jādomā par kaut kādu veco , vajadzīgo cilvēku piesaistīšanu. Kam gan ir vajadzīgi visi tie zaļzemnieku komunisti un viņu līdzskrējēji? Piekrītu džerim, pabrikam &Co ir jāapsver iespēja pievienoties kraukļa bandītiskam grupējumam:)
Jukums
J
Piekrītu - Vienotībai tiešam pasai jāveic savu rindu tīrīšana. Pabrika plani ir absurdi un faktiski degradē jau pašu ārkārtas vēlēšanu nozīmi. Jo tās jau arī tikai ierosinatas ar vienu vienīgu mērķi - attīrīties. Bet Pabriks paklusām palaidis politisko desu cehu un štuko kā atkal tos pašus vecos vēzus ievilkt atpakaļ. Absurds!
  • 3
  • 0
dzeris
d
Nu tas jau ir murgs. Varbūt, labāk Pabrikam aiziet no V un pievienoties PLL? Ja V pieņems vēl kaut vienu no tiem, ar kuru palīdzību ilgstoši tika zagta valasts, tā p[azaudēs pēdējās reputācijas paliekas.
PB
P
Ak tad re kādas problēmas "Vienotībai" - trūkst savu kadru. Piedāvāju kadrus: Brigmanis, Klaužs, Grigule, Mārtiņš Roze (obligāti - gudrs, pieredzējis, godīgs), Krauklis, Segliņš. Turaties pie Ābiķa. Pacentieties dabūt savās rindās Rasnaču. Ir jau vēl daudz tādu, kuri nostiprinās jūsu rindas. Der visi, kuri ir pret atklātām balsošanām par amatpersonu kandidātiem. Labi noderēs tie, kuri ir PRET ofšoros gūstošo labumu vārdu noskaidrošanu. Neaizmirstiet A.Daukšti. Biežāk uzklausiet Kalvīša viedokli par notikušo treknajos gados. Un vispār biežāk vajag aicināt uzstāties LR un TV bijušos. Mums tas ļoti patīk. Var par pamatu ņemt citu kritēriju - tikai patriotus. Kā to noteikt? Vienkārši - visi, kuri mūsu problēmas redz Sorosa un viņam līdzīgo sazvērestībās pret Latviju.
Piebilde>PB
P
Klaunu Dobeli aizmirsi! Uz to tā var noķert vecas tanres un onkuļus, viņš skaisti runā!
  • 0
  • 0
jenoti-žu ļiķi
j
aiaiai,catler, fui! 12.06.2011 21:56 Ziņot! Lai piesegtu savējos miljonu zagļus ,Catlers cīnās ar 3 AAA,kuri nav ne simtā daļa no tā ,ko viņiem piešuj, bet tautas uzmanību catlers ir novērsis no jenotības vecbiedriem,bij.baņķieriem ,baltzirga draugiem un zagsanas kompanjoniem uz šiem 3 oligarhiem,kuri ,iespēeejams ,nav īstie oligarhi,kas nozAGA VALSTI..
Smiekli caur asarām
S
Anekdote,ne partija!
Protams
P
Vismaz Andri Šķēli un Aināru Šleseru!
palermo sveiciens
p
Mazliet atgādina krietni paklīdušas, krietni pavītušas " līgavas" prasīgumu pret iecerētā dotumiem - vajadzētu jaunu , smuku un protams ...... nevainīgu! Izskatās ka līgavai laiks domāt par nabagmājas iemīnieku ballītēm, ne kaisles pilno pirmo nakti....
Terorists
T
Nu bet kā tad savādāk,ja atceras tikai to kad Vienotība bīdīja tiesneses amatam nu jau zem procesa TP izredzēto par dokumentu viltošanu.Un tad nav jābrinas kad vietiņas arī pārējiem spokiem atradīsies Vienotības rindās. Un Voldiņa cīņa ar VĒJDZIRNAVĀM būs tikai butoforija šo 100 spoku izpildījumā,jo kā zināms tad par oligarhu no politikas viens cilvēks netiek,tam visam ir sekotāji un izpildītāji kas arī no šo oligarhu rociņas barojas un vienmēr ir vadonim parādā. Tā kā būs vien VOLDŅAM jāsakož zobiņi,jāņem dzīvoklītis,pensija un jāsēž klusi lai atkal šie paši spoki šo kārtējo reizi neuzmet uz lielas lāpstas un neiesviež musarņikā kā reiz jau iesvieda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas