Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotība vēl veido savu komandu un kandidātus ministru krēsliem vēl vērtēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības kampēji
V
L. Lapsa 29.08.2011. Pirms aptuveni trīsarpus gadiem tagadējais tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs Londonā piedalījies ļoti dārgā mediju treniņā, ko organizējusi kompānija Bell-Pottinger un kuram atbilstoša pakalpojumu kompleksa pašreizējā cena ir vairāk nekā 11 tūkstoši britu mārciņu, - tā liek domāt elektroniskā pasta sarakste un to apstiprinoši fakti, ko Pietiek pārstāvis jau aizvadītās nedēļas beigās nosūtījis Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB). Biroja uzmanība tiek vērsta uz faktu, ka, neraugoties uz iespaidīgo treniņa cenu, pašreizējais ministrs un toreizējais deputāts šādu pakalpojumu apmaksu nav deklarējis, kas liek secināt, ka vai nu Štokenbergs ir melojis savā deklarācijā vai arī treniņu viņam apmaksājušas kādas trešās personas. Šajā elektroniskā pasta sarakstē Bell-Pottinger darbinieks Rodžers Kārtraits tolaik pazīstamajam reklāmas un sabiedrisko attiecību jomas darbiniekam Kasparam Rolšteinam 2007. gada 19. decembrī izsaka pateicību par kopā pavadīto nedēļu, apraksta nākamās diskusijas, bet elektroniskā pasta vēstules beigās „Bell Pottinger Sans Frontieres komandas vārdā” izsaka vēlmi „novēlēt Aigaram, Jurģim un Tev priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu”. Savukārt vēstulei pievienotais Word dokuments ar virsrakstu Client Report dod priekšstatu par to, kas ir pieminētie Aigars un Jurģis, - dokuments ir īss Londonā 2007. gada 10. – 12. decembrī notikuša mediju treniņa secinājumu apraksts, savukārt kā tā brauciena dalībnieki minēti „Aigars Štokenbergs (plus Kaspars Rolšteins & Jurģis Liepnieks”. Word dokumentā aprakstītas toreizējā Saeimas deputāta, pavisam nesen reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra posteni atbrīvojušā Štokenberga spējas un trūkumi komunikācijas jomā, kā arī norādīts, ka vajadzētu apspriest mediju treniņa turpinājuma iespējamību. Tāpat aprakstītas arī, spriežot pēc visa, Štokenberga politiskās aktualitātes un tās veicinošas „ārējās tikšanās”, kas cita starpā palīdzējušas sākt būvēt politisko bāzi „AS un politiskajai partijai” un organizēt sabiedroto tīklu. Minēti arī divi Latvijas iekšpolitiskie scenāriji – gatavošanās 2009. gada pašvaldību vēlēšanām un 2010. gada parlamenta vēlēšanām vai arī valdības krahs un priekšlaicīgas vēlēšanas.
stingrā mamma
s
Vienotība īpaši viltīgi vilcinās runāt par saviem atbildīgo amatu kandidātiem, jo Vienotībai savi gudrinieki jāslēpj, jo ar kadriem šai partijai ilggadējas grūtības. Vienotībai nav ko piedāvāt, jo gudri profesionāļi uz Vienotību neiet, jo gudrajiem tur kāju liktu priekšā Kristovskis, Āboltiņa utml. kampraveidīgie. Valdim Dombrovskim atliek vienīgi tēlot lielu apdomību un ilgu izvēli, lai vēlētāji līdz vēlēšanām neko par Vienotības reālo piedāvājumu neuzzinātu.
ddt
d
Lai nomierinās! Mazskaitlīga Saeimas opozīcija ministrus nedeleģē.
VIENOTĪBA
V
salasiet MINHAUZENUS un uzrīkojiet meļu nonkursu ziemeļpolā!
veletaja
v
Kas tad nu ir noticis ar siem kremiem, ka esosa varas partija nespej izveleties sev ministru kandidatus? ha, ha, ha... Lieta ir tada, ka, ja no Vienotibas netiks patrikti Stokenbergs, Pabriks, Kristovskis, Aboltina, Kalniete ....tad sai partijai nav labas izredzes but ieveletaai Saeima arkartas velesanas un tapec ari notiek vilcinasanas ar ministru kandidatu nosauksanu, jo esosie slinki, blezi-ministri ir iedomajusies ka vini ir labi ministri, Stokenbergs, Pabriks, Kristovskis. Ir javele par partijam Visu Latvijai vai Zatlera partiju, jo sie nev izmeginajusi savus talantus. Visas vecas partijas ir jatriec un kapsetu...
Kloni apvienojas
K
BNS, 2011. gada 27. augusts 06:56 Bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs uzskata, ka pēc Saeimas vēlēšanām jaunās koalīcijas kodolu veidos "Vienotība" un Zatlera Reformu partija (ZRP)
He he...
H
Ja Vienotības jenotiem tik maz balsu būs kā tiek prognozēts.... he he.... tad jau premjērs pienākas Zaptes pārtejas stūrmanim sprūkstam.... hi hi.... jo blokā V+ZRP, jenoti būs mazākumā un nekādu Valdību nevar stādīt.... ha ha....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas