Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vienotība vēlas atgriezties pie divpusējām sarunām ar ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
selga
s
Ko var kreņķēties,ja jau zatlers grib uztaisīt piedņestras republiku,lai jau taisa ar lielu pašu pamuļķu palīdzību,visi te par krieviem fanojošie,lai parāda vienu vietu pasaulē ,kur valda pārticība un taisnība, kārtība ,kur krievi valda?Ak nevarat,tad tik gaidāt ziepju talonus un beidzat riet paši savu tautu,drīz varēsiet dancot kaļinku ,vai vispār muti vaļā nevērt.
xxx3
x
Zatleram neviens nav devis mandatu runat ar Saskanas Centru. Zatleram bija jainforme veletaji ka vins velas valdiba nemt lojalu Maskavai partiju. Ir notikusi liela krapsana jo katra zina tie daudzie veletaji nebalsoja par Saskanas Centra vilksanu valdiba. Ir notikusi krapnieciba un vainigie ir jasauc pie atbildibas.
Putras Dauķis
P
vispār jau viņi teica, ka SC būs prioritātes secībā trešais no sarunu partneriem... veids, kādā sarunas tiek organizētas liek domāt, ka īstenībā SC ir viņu galvenā (turklāt vienīgā) prioritāte.
  • 1
  • 0
Par
P
savu stulbumu, mazprātiņ, atbildi pats! ZRP jau sen pirms vēlēšanām kā vienu no eventuālajiem sadarbības partneriem minēja SC. Ej paguli, padomā, nomierinies, no rīta izberzē acis un sāc jaunu dzīvi - ar mazāk dzeršanas!
  • 0
  • 3
Vienotība
V
reāli streso un ir nobijušies, ka paliks bez varas. Līdz jaunās Saeimas sanākšanai gandrīz mēnesis, bet šie grib fiksi fiksi. Kamēr vēl Dombrovska nekompetences ar Air Baltic nav visā savā desmitiem miljonu zaudējumu krāšņumā. Zatler, turi pauzi, atceries filmu Teātris. Un Vienotība sabruks.
lauķe
l
Nu cik ilgi vēl var cackaties ar to Zatlera Rusifikācijas Partiju?
Air
A
Vai forma svarīgāka par saturu?
Oskars
O
Tas ir BRIESMĪGI , kad manu Latviju atkal komandēs STULBEŅI ,kuri negrib STRĀDĀT ,bet tikai satikties pārunām. Laikam JĀATLAIŽ arī šī SAEIMA !!!!!! Jo DARBA NAV , komunālie maksājumi nenormāli, kārtība valstī nav.
Dr.xy
D
Zatleram bus javed sarunas ar Vienotibu bez saviem draugeliem no cekistu organizacijas SC.Tas nozime,ka vins nevares izlocities,vai neatbildet uz konkretu jautajumu,vai vins gatavojas sadarboties ar Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidniekiem SC.
Tieši
T
šī ir tā loģika, kas lika sadarboties ar ZZS.
  • 0
  • 0
BRIVA
B
Derētu nošaut kādu rudu lapsu!
Vai
V
Es nerunāju par Zatlera reformām,bet jaunās partijas politikā nebijušo jauno cilvēku vēlmi sakārtot valsti.Saeimā krievi ir bijuši un būs,bet valdībā vēl nav bijuši un būtu vēlams dot iespēju viņiem sevi parādīt darbos.Latvisko deputātu vairākums saeimā nepieļaus viņiem pieņemt kaitīgus lēmumus.Balsojums Šlesera gadījumā bija viens liels teātris,jo informācija par kratīšanu bija zināma jau pirms nedēļas un visi pierādījumi likvidēti.Mīta uzturēšana daudzus gadus par Lembergu arī liekas smieklīga.Nebūtu Lembergs tiecies plūkt augļus lielo puiku lauciņā(kļūt par premjeru),varētu uzdzīvot netraucēti savā Ventspilī.
Jānis
J
Varbūt piekrīti, ka deputātu tiesiskā neaizskaramība ir jāmazina? Manuprāt likvidēt kā tiesību institūtu.
  • 0
  • 0
v
v
nobijās ka var zaudēt varu, kā arī ietekmi specdiestos
x>>Vai
x
kur jus redzat Zatlera reformas? kur tas ir? to ko es redzu tad pateicoties Zatleram tulin Saeima mudzes no krieviem un ar ko tie krievi ko Zatlers grib ievilkt saeima ir labaki par Lembergu? Neatceraties ka krievi nobalsoja Slesera gadijuma? un tagad krievi peksni ir mainijusies un ir reformatori?
veco
v
Ziemeļīrijas stāstu gribi? Varbūt kādu geto krieviem ierīkot?
  • 0
  • 1
Vai
V
Vienotība grib lai Zatlers nedibina partiju bet pievienojas Vienotībai.Vienotība vēlas atgriezties pie divpusējām sarunām arZRP.Vēlēties var,bet jāņem vērā ko vēlas vēlēšanu uzvarētāji un zaudētāji parasti nediktē savus noteikumus.Vienotība uzskata ka valdība jāvada pieredzējušam politiķim Dombrovskim ,bet ir vēlpieredzējušāki politiķi-Rubiks,Brigmanis,Šķēle,Šlesers,Lembergs,kāpēc viņiem nevadīt valdību.Kāpēc Vienotībai būtu jābāžas visur ar savu ārvalstu baņķieriem iztapīgo politiku.Zatlera reformu partija,tātad reformas,un pieredzējušiem politiķiem,valsts un tautas jājējiem jāpaiet malā un jādod brīvs ceļš jauniem politiķiem par kuriem nobalsoja tautas vairākums.
Jānis
J
Milzīgs sarkasms? Milzīgs idiotisms? izvēlies sava komentāra noskaņu!
  • 0
  • 0
JA KAS
J
A AR EBREJU KAPU APGĀNĪTĀJIEM VAR RUNĀT?
monitors
m
Saprotama lieta, ka ne. Var runāt ar tiem, kas attīsta kādu tur intelektuālo ...ismu kā Upelnieka kungs.
  • 0
  • 0
azimuts
a
Vienotība --- a pasūkāt ledenes jūs nevēlaties?
Bet protams
B
Šitiem glumajiem meļiem ir bail netikt pie siles. Siles dēļ viņi ir gatavi māti pārdot, kur nu vēl valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas