Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotības līderiem ‒ lieli skaidras naudas uzkrājumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
okulistiem
o
Atraduši baigos uzkrājējus.Tie ir ļoti samērīgi uzkrājumi . Lai arī nedomāju par viņiem balsot.
alise
a
resnajam Zaķim vislielākie ieguldījumi taukos
$
$
Bet, redz , vēl grib! A ,varbūt , tie nemazam nav viņas?
Fredis.
F
Normali uzkrajumi,nekadas lielas naudas summas es tur neredzu, ja treknajos gados nekera kreditus un nepirka visu pec kartas, tad gandriz katrs tadus vareja izveidot.
Loceklis
L
Elelmentāri, viņi grasās bēgt no valsts, ko noveduši līdz kliņķim.
Kaparšmits
K
Lembe vienalga visiem ieceert , kautgan viņu uztur Anrijs...
Šalle
Š
Skaidras naudas krāšana zeķē liecina vai nu par muļķību vai galīgi nesaimniecisku rīcību. Un kur vēl drošības jautājums. Tie, kas balsos par Vienotību, papētiet šos saimniekotājus. Visus svītrojiet laukā.
Feja
F
Sie Vienotibas smerdeli ir sacerejusies ka noturesies pie siles, tapec deklare lielus naudas uzkrajumu lidzeklus zeke, jo tad jau vares grabt uz nebedu un teikt, ka mums jau bija nauda uzkrata zeke.
Visiem Visiem Visiem
V
Vēlēšanas un vēlēšanu iecirkņi ir nopietna lieta un vieta priekš pilosoņa pienākuma izpildīšanas,nevis priekš šova,saprātīgas domāšanas,boikotēšanas,slapināšanā biksēs vai citādiem jokiem.Taupības nolūkos turpat parakstu vākšanu par 11.saeimas atlaisšanu. Latvijas vēlētāja "Svētais" manifests. Es (vārds uzvārds) garā vājš(a),nebūdams(a) pie pilna saprāta,bet gadu gadiem atrazdamies bezdievju boļševiku iedzītajā ārprātā un ar pilnīgi sagrautu izpratni par morāles pamatvērtībām ignorējot jebkādu vesalo saprātu esmu vienmēr balsojis(usi) un balsošu,kā sirsniņa vai kā nelietīga materiāla ieintresētība liks,par tiem pašiem vai tādiem pašiem jebkuru nacionalitāšu un politiski bandītisko nokrāsu liekuļiem,neliešiem,okupantiem,svoločiem,kangariem,izrijējiem vai tamlīdzīgiem morālajiem kropļiem un man līdzīgiem pamuļķīšiem neatkarīgi no tā kādā un ar kādu nosaukumu grupējumā (partija) tie būtu,jo jumts jau tāpat tiem visiem viens. Ņemiet bērniņi par labu un uzdziedāsim; Jauns(a) un traks(a) es esmu bijis(usi) Vecs(a) jo glups(a) nu palicis(kusi). Tral-lal-lā-Tral-lal lā Suns iekrita pagrabā. Datums.......................... Paraksts............................. Saglabāt priekš mazbērniem un mazmazbērniem notāra apstiprnātu un atvērt Latvijas un latviešu nācijas pilnīgas izzusšanas brīdī.Vēlams klāt psihiatra izziņu. Pirms pilsoņa pienākuma izpildīšanas šo tekstu izplatīt starp radiem,draugiem,paziņām un lai Dievs svētī Latviju.
Senators
S
Labi zaguši. Man godīgi strādājot nekādi nesanāk iekrāt vairāk par 200-500 Ls. :) Kautkā visa nauda aiziet Nodokļos, kredītos, degvielā, Komunālajos, telefona maksājumos, gāzes maksājumos, elektrība smaksājumos un maizei. Šat tad pat desai nesanāk. :)
He he...
H
Ar ko tad Vienotības jenoti.... he he.... atškiras no vecajiem taukpurniem?.... hi hi..... prot labāk zagt un pašiem pieder tesību sarganjošie urgāni, kas viņus apsargā nevis valsti... ha ha.... Tādi paši būs arī jenotu kloni- Zaptes pārtejas hunveibini.... he he....
  • 1
  • 2
zvirbulēns
z
Jā, atkal BNS!
Milda
M
Un jenoti stāstīja, ka tiem nav melnās kases? Redz kur melnās kasītes līdzekļi uzpeld- rižās lapsas un treknā zaica Zeķēs! Tas ir vienotības triums, Zvurbuļ! Vai ne?
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas