Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotības līderis arī ārkārtas vēlēšanās būs Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vektors
v
Vienotibai jaatiek valjaa no aaboltinjaam un jaunupiem. Ja pashi neprotas, tad naaksies veeleetaajiem likt taadiem personaazhiem treknus miinusus!
Pareizi!
P
Tikai tā! Jo tikai viņš spītīgi un neatlaidīgi, soli pa solim velk valsti laukā no tās bedres, kurā visādi buldozeri mūs ir iegrūduši.
Kurmītis
K
Vauuu! Baigi forši ! Un neaizvietojamā mūrniece noteikti būs jenotības kandidāte uz iekšlietu ministriju, bet kampatriņš turpinās „celt” un stutēt ekonomiku – tajos brīžos, kad necels savu personīgpo labklājību, vai ne? A drīkst uzzināt, kāds amats jaunajā dombrovska valdībā ŠOREIZ būs paredzēts Premjera personīgajai ģimenes draudzenei Bukanei? Bankas kredītu ta nav neviens atcēlis, tā ka arī šoreiz neatsveramajai padomniecei vajadzētu kādu amatu, a vēl labāk – pāris, kuros gadā kādus 40-50 taukšķus var no valsts nokāst, a? ... :)))
He he...
H
Kurmīt, kā tu nesaproti? he he... ir taču labie ōļigarhi un ir sliktie... hi hi... paskat, kā sipseniece tagad atkal uzdarbojas- vīra bračiņš pastrādāja par miņisteri (nodrošināja sev pasūtījumus), tagad kārta sipseniecei bļaut pret oļigarhiem ,bet pati savus radiņus aizmirsusi... ha ha.... Nu ja, dumrovsksi tagad Būs miļonārs un oligarhs (MK sēdēdams būs sapelnījis naudiņu un kādu mēdiju nopirks) he he... tad jau varēs zaeimā sēdēt kā eļerte , štokijs... hi hi hi.
  • 2
  • 3
aivars
a
Bet lieta taada , kašitas niikulis peedeejaas tik izšķirošajaas un svariigajaas dienaas vispaar nekur nev maniits . Ne televiizijaa , ne presee .... siveen staads , laikam noogaida. Bet tas tiešaam nav premjera cieniigi !
Osis
O
Visu cieņu Vienotībai, bet režisoru ( Jaupupu) gan vajadzētu pamainīt!
100
1
.Āboltiņa laikamdomā, ka ir baigā politķe. No visas kompānijas tieši viņa ir visriebīgākā (vēl tas pidriņš Jaunups). Ceru, ka lielā konsolidētāja politika vairs nebūs jāpiedzīvo. Ar tādu mazohismu nesirgstu. Daudz jau tauta jums nevar neko izdarīt, bet vismaz vasara jūsu sazagtajās muižiņās jums ir sabojāta un ar to arī apsveicu.
Jukums
J
Domāju, ka Dombrovskis un Vienotība pelnīti arī krietni dabūs pa biksēm - viņu piekoptās sociāli-ekonomiskās politikas dēļ un arī par citam lietām. Ja viņi ko cer saglabt, tad steidzami jāmaina nodokļu politika, jaievieš progresīvo nodokļu sistēma, jaatvainojas vēlētajiem par meliem un jalabo kļūdas. Es dodu priekšroku VL, bet vēl jau ir laiks. Var gadīties, ka parādās kāds sakarīgs socialdemokrātiski orientēts spēks.
Oskars
O
Tāda VIENOTĪBA tāpat kā TP ir sevi APRAKUŠI !!!!!!
Osis
O
Bērniņ, Tev nebija jau jāguļ?
  • 3
  • 1
jaa
j
Kaut gan voldiņš nav zemē metams, joprojām gaidu par kādu summu zviedri nopirks viņa garadarbu par Latvijas ekonomikas "glābšanu", lai tādējādi legalizētu kukuli par to, ka Latvija jau kuro gadu, pateicoties korumpētiem "vienotības" politiķiem, uztur Zviedrijas ekonomiku
Henrihs
H
Vēl vakar domāju, ka man ar ausīm viss kārtībā. Šodien vairs neesmu pārliecināts. Vakar Āboltiņa skaidrā latviešu mēlē TV vienpersoniski paziņoja, ka Zatlers būšo Vienotības premjera kandidāts. Uz jautājumu - ko tad darīs Dombrovskis - ""Aboltiņa savā ierastā manierē smīnot atbildēja "pastāvēs kas pārvērtīsies'. Ar to protams domājot citu savu kolēģu politiskos līķus nevis savējo. Šodien jau atkal cita dziesma. Kāds pa nakti Āboltiņu beidzot pie vietas nolicis? Vai kā? Un tagad viņa - PĒC 1 DIENAS - gluži pretēji apgalvo - cik Voldiņš ir bijis labs un cik labs viņš būs līderis. Un Jaunups - kampaņas līdersi. Nu ko tu neteiksi. Visa Vienotība ar viņu neapmierināta, bet Āboltiņas kliķei ne silts ne auksts. Balsojiet vien par šiem "līderīšiem" tad Kampars vairs nebūs Ekonomikas miniostrs, bet Ārlietu - jo Vienotības biedriem (spicei) taču vajag karjeras izaugsmi. Nu kā Kristovskim piemēram. Gribas būt āzim par dārznieku un ir ar. Ko tu "stipram" padarīsi?
Berta
B
Neuzmanīgi klausījies.
  • 0
  • 2
Pipo
P
Tad maļamies atkal tukšgaitā. Šitam ērglim prāts nesīsies uz Valsts uzņēmumu privatizāciju un savas lielmātes biznesa stutēšanu.
x
x
Dobrovskis ka galvena lokomotive noteikti paliek bet no shemotajiem Jaunupa un lidzigiem jatiek vala, piemeram Murniece ar savam fotoradaru shemam, laika kad gaisa diena laupa bankas un ir vajadzigi vairak policisti uz ielam vina nonem policistus no ielas un vieta uzliek fotoradaru!
KLM-Berta
K
kādā bedrē mēs būtu, ja ne tik prasmīgs ministru prezidents. ..................................................................................................... nu nezinu gan, vai 7 treknus gadus var nosaukt par bedri, jo sevišķi, ja tos garantē stabilitātes garants, nezinu gan...Bet Jūs slavējat Dombrovski - lai tik strādā ! - nu kā tā var, skaidri zinot, ka tādi sasniegumi viņam nav sasniedzami nekad....
cony to alias
c
Ja ja Vienotība nebūtu tik stipra un vēl lielāku progresīvu potenciālu uz priekšdienām,tad jau viņu neviens ne kritizētu,ne pārmestu,ne apmelotu,ne nomelnotu ne apskaustu.Atliek Vienotības komandai turpināt aktīvi darboties,ne mirkli nepārstāt mācīties un piekopt aktīvu dzīves veidu un vienmēr turēt pozitīvu optimismu,atbrīvotu,atklātu mīļu attieksmi pret visu dabu
alias
a
Vienotībai vispirms ir jāattīrās no kampējveidīgajiem, tad arī būs viss labi. Pagaidām kampēju ir vairāk kā normāli strādājošo.
  • 2
  • 1
Berta
B
Lai tik strādā! Pat nespēju iedomāties, kādā bedrē mēs būtu, ja ne prasmīgs ministru prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas