Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vienotības Rīgas nodaļu turpinās vadīt Olafs Pulks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tagad, kad
T
aizvien vairāk atklājas krievu darbība RD-ē, zūd pat mazākās cerības, ka līdzekļi tiek izlietoti iedzīvotājiem: ceļu pārvaldes lieta, visos posteņos salikti krievi ar lielām algām, Live Riga ar nesaprotamiem miljonu ieguldījumiem, Krājbanka ar Ušakova ieguldījuma procentiem, slepenas darbības, krievu apmaksātas, saistība ar Antonovu u.t.t., u.t.t. Tam visam pretī - pensionāru braukšana bez maksas un- VISS !!!! Īsts populisms, mērķēts uz stulbeņiem!
experc
e
un ko tada peleciba ka Pulks var dot Vienotibas tela spodrinasanai?..
Vārds
V
Švaki.
rižajai
r
Pulks taču ir pilnīgs dunduks un pļurinātājs! Nav brīnums, ka par tādiem nebalso un Rīgā jums nekas nespīd.
CIETI!
C
Tā "caurskatāmība" jēlo vadībā jau bija pie Akša. Jaunpups skraidīja par kasieri un kalima ievācēju no uzņēmējiem, Dienvidu tilta celtniecības izmaksas pieauga vairāk kā divas reizes, reāli darbi pie bērnudārziem un skolām nenotika.
Vienotība CIETI zaudējusi 28,2 milj
V
Joks > jautājumam (28,2 miljoni zaudēti)!!! 2011.12.04 08:22 Kā izskaidrosi šo joku, ka Vienotības jenotu vadītā Prihvatizācijas aģentūra zaudējusi 8,2 miljonus latu krājbankā, bet jenotu uzraudzītais LVRTC - 20 miljonus!!!!!!!!!!!! Joks. Laikam Vienotības kasieris jaunpups šo afēru ar antošku bija sarunājis... Vai ne?????? Kad Būs Vienottības riženes komentārs par šo Vienotības afēru? A. Margēviča 23.11.2011. Komentāri (74) Valsts akciju sabiedrība Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) krahu piedzīvojušajā Latvijas Krājbankā glabājusi faktiski visus savus uzkrājumus un visticamāk neatgriezeniski zaudējusi vairāk nekā 20 miljonus latu, liecina Pietiek rīcībā esošā informācija. Vēl 8,2 miljonus latu Krājbankā zaudējusi valsts akciju sabiedrība Privatizācijas aģentūra. Pašlaik tiek apkopotas ziņas par citu valsts kapitālsabiedrību ieguldījumiem Krājbankā, un sagaidāms, ka aplēsto zaudējumu apmēri turpinās pieaugt.
  • 0
  • 0
Kristapam
K
Man liekas,ka tu neko nesajēdz no budžeta,kad viss tiks noēsts rīgā,tu ātri sāxi sajust sekas!
Finanšu "speciālistam" Kr
F
Iepazīsties speciālist (piedod, krievu valodā neatradu) http://www.financenet.lv/zinas/396995-rigas_pasvaldibas_budzeta_deficits_lielaks_neka_valstij un tagad AIZVER MUTI!!!
  • 1
  • 0
to Kristaps
t
Nu redz, ko viss skaidrs. ESi tik labi informēts par norisēm lieliskā RD finanšu struktūru iekšpusē, strādā pie 20 %?, Ak nē, tagad taču ir 30 %. Tad jau tādiem speciālistiņiem, kā tev arī atlec kāds nospeķots jūdasa grasītis. Bet pasīte darbā bijā jāparādā, ja Maška? Ar zīmodziņu, ka esi parakstījies par krievu valodu. Tava nacionālā piederība man dziļi neinteresē. Dusi saldi jūdasiņ.
  • 1
  • 0
Kristaps
K
Finanses ir mana profesija. Un varu droši apgalvot, ka viss būs labākajā kārtībā. Finanšu departamentā ir vērā ņemami specialisti, kas ļoti labi orientējās budēta jautājumos. Ļoti labi, ka tiek savesti kārtībā skolas, bērnu dārzi, kultūras iestādes, pilsētas infrastruktūras objekti. Tas nebūt nenozīmē, ka nevarētu budžeta līdzēkļus vēl efektivāk izlietot. Neizmantotu iespēju vēl ir daudz. Cik var spriest ari jūs esat stipri iespaidojies no Vienotības tukšas lipīgas frazeoloģijas. Vēlreiz apgalvoju, ka neesmu saskaņas fans. Bet mums ir jabūt objektīviem.
  • 2
  • 2
Tam 16:36
T
Ko cepies? Jenotiem par priekšniekiem liek pašus tupākos, tāpēc tas vienotības fulks aizies ar saviem sileniekiem pa skuju taku.
  • 6
  • 2
Kristaps
K
Neesmu saskaņas fans, bet fakti paliek fakti. Tā pat šajos krīzes gados ir bijusi un ir visefektīvākā un uz pilsētas iedzīvotāju interesēm orientēta tālredzīgāka pārvaldības politika. Kur šeit dārgais populisms, kas apdraud pilsētas attīstību. Budžeta deficits sastāda tikai nepilnus 0,7 procentus no pilsētas iekšzemes produkta, kamēr valstī tas ir 5-6 reizes lielāks nekā valstī kopumā. Valstī kopumā vajadzētu mācīties no tā. Tāpēc godātie Vienotības ļaudis muldiet un melojiet ar mēru. Ja jums ir reāli un kostruktīvi priekšlikumi, tad dariet to zināmu. Tikai acerieties veco latviešu sakamvārdu - meliem īsas kājas. Šodienas laiks prasa nebazunēt ar tukšām skanīgām frāzēm, bet savu seju rādiet ar reāliem darbiem.
Kristapam (Vaņam)
K
"Esmu bijis un paliks īstens latvietis." Vaņa, brauc mājās
  • 1
  • 0
?
?
ko tu tur MULDI????? Rīgas budžeta deficīts ir 13,2%!!!!!!!!!! Saki ka neesi fans, bet dezinformators un stulbenis gan. Un deficīts ir arī lielāks kā valstij IEPAZĪSTIES http://www.financenet.lv/zinas/396995-rigas_pasvaldibas_budzeta_deficits_lielaks_neka_valstij
  • 2
  • 0
Kristaps
K
"nu jā", ko tu mani apvaino par kaut kādu "mašku". Esmu bijis un paliks īstens latvietis. Pēc rakstīta var spriest, ka pats esi kat kāds mazizglītots tips, kas pat latviešu valodā neprot sakarīgi izteikties.
  • 0
  • 2
Nu jā! Vienotībai atkal kasītē!
N
Slepena vienošanās, kas šā gada 14. novembrī slēgta starp Ministru kabineta konsultantiem Prudentia Advisers un valdības kontrolēto aviokompāniju airBaltic, bija paredzējusi Ģirta Rungaiņa (attēlā) un Jāņa Lielcepures Prudentia pusmiljona latu „veiksmes atlīdzību”, ja valsts un privātais akcionārs tiešām iemaksātu airBaltic visas summas, ko bija apņēmušies. Taču nu konsultantiem nāksies samierināties ar 175 tūkstošiem latu, - tā rāda slepenās vienošanās daļa, kas nonākusi Pietiek rīcībā.
  • 2
  • 2
to Kristaps
t
Mašķa, protams, kauna lieta, ka ir tādi štrunti kā Sudrabas un Spradži amatos, kas baidās ķerties klāt tai Ušakova bedrei, bet nedomājiet, ka cilvēki to neredz.
  • 3
  • 1
nu jā
n
Ļoti efektīvi, tagad otkats vairs nav 20% bet 30 %. Un parazitē z valsts budžeta. Tā kā, nemuldi Maška.
  • 5
  • 3
V vēlētājs
V
Lai gadu vēl pavada,bet Līderis viņš nav un mērs ne tik!
He he...
H
Pie rižās jenotienes demokrācija... he he... Visos posteņos tikai viens kandidāts... hi hi.... Kā jau riženes kultūrprešu padomijas šūniņā... komūnisms gatavais... ha ha...
jenotu purvs
j
Šobrīd jenoti veido visu laiku trulāko opozīciju Rīgā.
gg
g
Vadīs Vienotības kretīnu kretīns
  • 4
  • 3
fakts
f
Kāda pozīcija, tāda opozīcija. Visu laiku trulākā.
  • 6
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas