Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotības vēlēšanu "pirmie numuri" varētu būt Kristovskis, Dombrovskis, Lāčplēsis, Štokenbergs un Āboltiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha
H
Esmu iepriekšējās reizēs balsojis par JL un pēc tam par Vienotiebu, bet tagad vairs nebalsošu dēļ tādiem indivīdiem kā: - štokenbergs, viņam vispār vajadzētu izstāties no partijas a te nr.1 ?!!!!!! - bendrāte - nu vairāk kā aizdomīgi - teiksiet, kamēr nav pierādīta viņas vaina - labs cilvēks, tad liekama vienā maisā ar vīru hūtē - nav atzīts par vainīgu - tātad labs cilvēks?!!!! - kampars - 'domāšanu par turpināšanu/neturpināšanu darboties politikā vajadzēja nepubliski izlemt un tad pateikt - neiešu politikā, kas parādītu Vienotības spēju atzīt viņu kļūdas - jo mēs visi tak kļudamies laiku pa laikam. Bet izskatās ka Vienotība ir tik liela, ka nav vairs īsti kontrolējama un ambīcijas pēc varas ir tik lielas, ka vairs nav kur, tādēļ es savu balsi nodošu Nacionālajai apvienībai, kas manuprāt vēl nav sabojāti ar varu un cilvēki atzīst savu vainu par daudz mazākiem morāles pārkāpumiem - ko es vērtēju ļoti augsti, lai arī viņiem, piemēram, vakar Nekā personīgi mēģināja piesiet bumbas tādās lietās, kur es vispēr neredzēju pat vispār iemeslu sarunai. P.S. Jaunalksnes kundzei, ka diezgan labai žurnālistei vajadzētu patrenēties pēc atvaļinājuma uzstāties TV - frāze "ar kuru galu jūs domājāt" vakardienas kontekstā bija kliedzošs neprofesinalitātes/ neapdomības paraugs!!!
anonīmais šakālis
a
Kāpēc valde lemj par vēlēšanu sarakstiem? Kur ir demokrātija? Vai saraksti nebūtu sastādāmi visiem partijas biedriem balsojot? Kāda jēga stāties tādā vienotībā, ja tur nav demokrātijas?
Edis
E
Nekad vairs par Vienotību,nekad,jo viss jau ir piedzīvots,taču aploksne arī nav nekas labs,tākā ir nopietni jādomā.
Aita
A
Kristovskis un Štokenbergs... Apžēliņ !!! Lielākie kretīni vai kā ???
!!
!
Tikai par Visu Latvijai!
atkal
a
laikam nepien\aks tie laiki, kad varēs redzēt jaunas sejas, vieni un tie paši !!!!!
VIENOTĪBA
V
pie pakaļas šie komentāri-pirms vēlēšanām, pa tv pareklamēsimies ,KA ESAM veiksmīgi VALSTI IZVEDUŠI NO KRĪZES!ka tik pie SILES!
heijā
h
Par jenotiem balsos tikai un vienīgi plānprātiņi! Interesanti, cik daudz tie šoreiz būs?
celotaja
c
Mili draugi balsojam visa giemene par "Vienotibu", bet tagad lielas pardomas, apdomajat vai tas ir lokomotivi Aboltina, Kristovski, vini ar savu uzvedibu atbaida daudz veletajus, Jums partija loti daudzi cienijame cilveki un tad liekat vinus lokomotivus.
Samanta
S
Esmu par "Vienotibu" un par Dombrovski.Es domaju,ka vina devums Latvijas izaugsmei ir nenovertejams,jo vins veica daudzus projektus.Vismaz Eiropas Savieniba beidzot mus ieraudzija.Es skatos BBC un SKY zinas,un Valda Dombrovska vards zinas ir daudzkart pozitivi pieminets sakara ar Latvijas ekonomisko stabilitati.Loti gribas ceret,ka vinam izdosies atrast jaunu un stabilu komandu,un startet ar panakumiem nakamajas velesanas! Mans ieteikums:Beigsim vienreiz zakat un lamat tos,kas patiesam strada!Domasim un darbosimies pozitivi!
ekonomists
e
Dombrovskis ir diezgan nekompetents ekonomikā ,viena no lielākām kļūdām- Darba spēku transformējot par trūkumcietējiem!
  • 2
  • 0
hi! hi!
h
Tvaika ielā atvērto durvju diena?
  • 3
  • 0
vēl ir laiks...
v
Štokenbergs, Āboltiņa, Bendrāte - bokā Vienotības sarakstu. Tāpēc daudzus šie uzvārdi var atbaidīt.
Fly
F
Šo štokiju dēļ es šoreiz balsošu par ZZS vai VL! Piegriezusies tā Vienotības burzīšanās par krēsliem un pirmo vietu sarakstā. Štokijs atkal nāca ar ultimātu, lai tiktu pirmais?
@
@
Numuri tie būs gan - kad šo cilvēku - Kristovska, Āboltiņas un Štokenberga - dēļ viens otrs aizies nobalsot par citu izvēli. :)
boze
b
Es balsošu par Vienotību, bet Āboltiņa lai nesapņo - saņems garu mīnusu! Liekuļi man nepatīk!
jautrais
j
.. es arī gribētu redzēt cik vēl daudz plānprātiņu ir palicis..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas