Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Vīķe – Freiberga: biju nācijas mamma, tagad vajadzētu katram būt savai galvai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Ja, bet bijati spejiga agitet un ieteikt 'balto lappu' , tad kamdel ne 'balto partiju', tagad - atkal dubultmorale, vai esat nobijusies no iznakuma parstavot savejos !!!
t
Īsta mamma, bet ne savu bērnu nodevēja, savu bērnu valodu nenodod, ka to izdarīja VVF 1999.g.
reālists
r
Nu ar tādām šitādām mammām un itādiem tēviem tā nācija strauji pašlikvidējas. Jēdziens mamma tomēr nozīmē mātīti kura rūpējas par saviem bērniem. Protams ir sastopami izņēmumi ka mātīte psihisku noviržu rezultātā to nedara vai dara nepareizi. Tad jepkurā gadījumā tās bērni nolemti bojāejai. V.V.F. šīs novirzes varētu būt pēc tusēšanās ar čekistiem procesa sekas. Bet tās kā parasti ir hroniski neatgriezenieziskas.
Vairas bērniņš
V
Redzi mamma, tagad tu esi bagāta un nodrošināta. Bet mēs tavi Latvijas bērni esam spiesti doties svešumā, lai mūsu ģimenes nemirtu badā. Vai to tu gribēji? . Nebiji tu mamma, tu pat nebiji pamāte. Tu biji kalponīte Lielās Naudas rokās :)
aija baija
a
nabaga bērni, kuriem tādu liekuli un čekisteni liek par paraugu.
ansis
a
Valsts prezidentam ir jābūt kā tautas spogulim. Latvijā tas nozīmē - būt zaglīgam, neinteliģentam un nekrietnam. VVF noteikti tāda nav bijusi. Lembergu par prezidentu!
atmina
a
Kad freiberga izvaksies no valsts dzivokla un saks rupeties pati par sevi un bus pati sev mamma. Man tada vazanke, latvijas valsts nortalinataja nav jauztur uz saviem pleciem. Sleseris sai mamma ir tads pats nekaunigs, zagligs audzudels kada ir si pati nekauniga mamma.
Lupins
L
Izskatas, ka sis veca, augstpratiga, ciniska Freiberga galigi ir prata sajukusi. Butu kaunejusies, sagraba 4 Lacplesa ordenus par Latvijas valsts izzagsanu un tas bankrota ievesanu, iedzivotaju pazemosanu un trimda izdzisanu un nu nekaunas sev pieskirt nacijas mates titulu...nu ko, velreiz si nekrietna, augstpratiga, ciniska vecene apliecina savu nekaunibu un godkaribu.
sic!
s
Maniem bērniem viņa vienmēr būs paraugs. Pat tad, ja notiks tas, ko te daudzie komentētāji vēlas - atgriezties PSRS.
!!!
!
Prezidentes nomelnotajiem sodien atkal gruta darba diena. Labi, ka nav tik karsts laiks - citadi nestradatu galva Austrumu vertibu slavinasana un Rietumu vertibu noliegsana
busa
b
tiesam diez vai pareizi atgadinat miljoniem ka vina ir ta nacijas mamma kad pasai vinai diezvai ir savi berni. tas vairak atgadina hitleru kuram savi berni diezvai bija. un kas tai par raksturinu???? interesanti butu kas ir vanas mate un papucis
kate.
k
es gan šai lielmanīgai vvf neko nevaru piedot , kā gan izpaudās viņas mammas sindroms? vai skraidelēšanai par pasauli un krītot par apsmieklu pasaules acīs , nemākulīgi vadot notrallināja visu naudu ,kaut vai minot par piemēru ,ka viņi ietaupījuši ļoti daudz naudas un netākāmūsu aktrisīte vvf , dzīvoja zaļi , pie mūsu tautas negāja , laukos cilvēki esot bijuši nodzērušies , viā tak dzēra tak importa šampanieti , nauda višos viņas uzdzīves gājienosplūda kā ūdens , vaitā nu bija mūsu māte , piedodiet , nekaunīga izšķērdētāja kauns.
ha ha
h
Es drīzāk teiktu - nevis mamma, bet nācijas zīdītāja. :)))))
anti fans
a
pretiigaa vecen. fuj .atkal dzen tuftu
Jukums
J
Vecums nenāk viens Te viens hits no omas jaunības dienām Oh Grany oh Mamy - Grany - blue oh Grany - Blue

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas