Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vīķe-Freiberga aicina atbildību prasīt no valdības, ne Saeimas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AB
A
Tas ir mulkibas, ka opozicija nav isto cilveku.
AB
A
Visa demokratiskaja pasaule sada valdiba ka museja no kauna sen butu jau desmitreiz atkapusies. Par to seit ir runa.
Dauka,pensionāre
D
Esmu ļoti sarūgtināta par VVF izteiktajām atziņām,jo rakstā minētā valdības atbildība darbojas Eiropas ,,vecajās valstīs,,, kur demokrātiskās vērtības ir ne tikai de jure ,bet arī de fakto ,jo darbojas patiešām politiskas partijas,nevis ,,kabatas,, partijas, kā mūsu valstī. Satversme nosaka, ka ministriem reizi pusgadā /obligāti/ ir jāatskaitās Saeimai par paveikto, jo valdība ir pakļauta Saeimai kā augstākai valstsinstitūcijai. Eksprezidentei taču zināms, ka Saeima apstiprina ministru kabineu-vald'ību, tātad ir ne tikai likumdošanas instiītūcija, bet arī vald'ibas kontroles institūcija. Tātad vislielāka atbild;iba par patreiz ējo krīzi ir Saeimai, kura nav spējusi tikt galā ar savām funkcijām. Ko darīt ? Jāpanāk Saeimas atlaišana, jāsasauc Satversmes sapulce,kas izstrādā un pieņem jauno vēlēšanu likumu un veic attiecīgos grozījumus Satversmē. Esošā saeima ,,nezāģēs zaru,, ,uz kura pati sēž. Jārīkojas vienoti un ātri .
Nu beidzot!!!!
N
divas no tavām minētajām partijām - PS un SCP - saeimā sēž faktiski absolūti nelikumīgi. Vēlēšanu listēs tādas nebija un par tām vēlēšanu dienā netika nodota kaut viena vienīga balss. Ja šitā prakse turpināsies, drīz varēsim konstatatēt, ka mums saeimā darbojas arī no FATH. LIKUD, Musulmaņu partija un Komūnisti. Kas pārējiem atlikušajiem deputātiem liedz tādas izveidot un paziņot, ka nu viņi pārstāv tās?
zvirbulēns
z
Nu patiesi, kāda jēga te tā ņemties, ja Latvijā nav ģenerālprokurora. Parex tika novest līdz bankrotam un ko? - klusums, mazākuma akcionāri joprojām akcionāri, tagad turpinās gūt sev labumu no mūsu naudas, Parex valdes locekļi, kas to visu izdarīja, turpina strādāt,
kas tad valdībai dod uzdevumu
k
VVF arī paliek veca un marazmātiska
pamela
p
Negrasos un neesmu spējīga sacensties gudrībā ne ar VVF,ne ZVIRBUĪTI,ne kādu citu,bet savas domas gan varu izteikt.KĀ var nebūt atbildīga un atlaižama Saeima,JA VISI valdības aunapieres nāk no deputātu rindiņām?KURŠ tad apstiprina valdības sastāvu?UZ doto brīdi / Šlesera klasika!!!/ Godmanis ir uzurpējis varu kā likumdevējs un izpildītājs vienā personā Latvijā.Patreiz Saeimai IR NULLES VĒRTĪBA,viņa varētu arī NEBŪT.V V F ,Zatlers --- izveidot jaunu valdību,bet pats Zatlers JAU liek atkal VECO Godmani.KĀ VAR IZVĀRĪT SVAIGU ZUPU NO SAPUVUŠIEM,SASTĀVĒJUŠIEM PRODUKTIEM??TAUTA PIEPRASA ŠOS vecos aunus izmēzt ārā.VAI tiešām politmafijai nepietika bruģakmeņu?Tagad nāks traktori un tam NEBŪS beigu,KAMĒR TĀS VECĀS !!! SEJAS NENOVĀKS.Mani var apsaukāt par traku un nezin vēl kā,BET es uzskatu,ka šinī krīzes situācijā ĪSTAIS vīrs būtu Repše vai Dambrovskis.IR JĀBŪT CILVĒKAM,KURU NAV SEVĪ IESŪCIS ASTOŅKĀJIS !!!!!Putniņ zvirbulīt,ar to A.L. liecies nu mierā,JO arī viņš ir daļa no ASTOŅKĀJA jebšu ASTOŅKĀJIS - 1.Rozi vien jānoslīcina VIRCAS bedrē jau pirms 6 g.Tur jau viņi visi /"spice"/ tiktāl degradējušies,ka sevi uzskata par neaizvietojamiem un neapjēdz reālo dzīvi valstī.agad viena doma šiem mafiozņikiem -- kā ātrāk izzagt 7,5 miljr.lielo kredītu,jo cik var noprast ekonomikas,lauksaimniecības atveseļošanai tiks vien caurums no bubļika.
Terorists
T
Un SVF miljardi nebūs G 24 kredīti ko tik viegli varēs šķiest,jo tie maitas tomēr sekos līdz un dažādas shēmas jau daudz nepalīdzēs.Šoreiz jau darīšana būs ar lielākiem un varenākiem magnātiem kuriem mūsējie ir tikai blaktis.
Terorists
T
Omīte ir aizmirsusi kad Godmaņpaps saņēma mantojumu no Kalvīša.Parlaments kurš nu jau daudzus sasaukumus ir aizpildīts ar vecām sejām ir zaudējis lielākās Latvijas iedzīvotāju uzticību un to pierādija referendums.Un šādos apstākļos VVF runā par kārtējo premjeru no koalīcijas,kas nu jau pati nezin kurš šajos apstākļos būs nāvinieks,jo jārīkojas ātri un izlēmīgi.Un šoreiz jau nu ir jāķeras klāt neaizskaramiem.Ar to domājot padomēm,birokrātijai un tā sacīt labi audzinātiem,labi izglītotiem inteliģences etaloniem.Ja visas izmaiņas notiks kā no LR tiek prasīts, premjers būs pati nepopulārākā persona manis nosauktajās cilvēku kategorijās. Lasot Vairas garadarbu var secināt kad omītei nu pat nav kaut kas kārtība ar veselību un viņai vajadzīgs doktors.
bezdarbnieks
b
Pati nevīžoja patriekt tos bandītus, tagad vēl vaukšķēs. Nākamreiz es iešu sist tās logus, ne tikai tos Saeimas parazītus.
Vientulais vilks
V
PIEKRITU par robezu slegsanu, TA ka esmu kurzemnieks es pieteiksos pieAIVARA par MANTZINI .Ka tu uz to skaties?
zvirbulēns
z
Doma varbūt nav nemaz tik slikta. Kurzemē atgrieztos zelta laiki, tas nu kā āmen baznīcā! Tik uz laiku būtu jānoslēdz robeža :)))
Vientulais vilks
V
Zvirbulenam.Daram ta Sadalam to LATVIJU pa pavalstinam ,KURZEMI LEMBERGAM mums bus 2ostas RIGAS lidosta 3 elektostacijas, tiesa puse irmums jo robez skirtne iet pa upes vidu AIVARS nems 1 10 dalu no ienakumiem ,lidz sim devinas desmit dalas noVentspils ienakumiem ,vidzemi atdosim SXELEM bet LATGALI SLESERAM
latvietis
l
Man gribētos zināt kurš bija iniciators aizsūtot latviešus uz citām valstīm ,domāju priekšlikumi nāca arī no bijušās prezidentes ,varbūt kļūdos ,bet Irākā bija 114 karavīru,varbūt vairāk vai mazāk un to pareizinam ar 1000,00 latiem katram mēnesī tas ir 114000,00ls mēnesī ,cik ilgi tur bijām un kas tur mūs lūdza tad padomājiet kāda nauda tur aizgāja un to nedarīja valdība plus vēl ekipējums un viss pārējais tā kānedudz aizdomājieties kas sūtīja ,tad jau gazas sektoru arī vajadzēja sūtīt ,tikai naudas vairāk ceļa nauda nesanāk , visu pasauli apbraukāja tikai neviens nesaka cik naudas iztērēja.
zvirbulēns
z
Paldies, Zīlīt, par labajiem vārdiem, paldies! Tik tie, kuriem spārni doti, spēj lidot :)))) P.S. Ar skudra pūzni biju domājis komentāru rakstītājus - dažāda kalibra gudrīšus un estētus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas