Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vīķe-Freiberga: dažreiz mati stāvus ceļas pēc Krievijas politiķu izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērīgais
V
Nesatraucaties V. V. Fraiberga, Jūs taču kā īsta Krievijas draudzene Abreni udāvājāt Putinam. Netaisiei muļķīgus pigorus internetā!
!
!
Vispar jau tiesi bananvalstinas notiek tiesi ta, ka kadam pieskir nesamerigas privilegijas. Normalas valstis par prezidentiem trukumcietejus neaicina.
papucis
p
P.S. man sen matu nav,kundzīt,bet ĶLAUSOS TOS ""PAZIŅOJUMUS""ĻOTI UZMANĪGI izdarot vajadzīgos secinājumus-atšķirībā no amatpersonām,kas saņem par to algu.Pie viena galda var pasēdēt ,bet...piedodiet,atvainojiet-labāk tālāk ne!
Edite Gornova Rasmusena
E
Mums ir tradīcija uzkausīt " gudrības " no valsts izputinātajiem. Gulmanis vadīs valsti uz labo Latviju! Urā! Urā! Freibergai vienmēr kabatā kāds gudrs komentārs no Lielās pasaules un saules zīmju vāceles. Godmanis māca jaunos premjerministrus...- ( ne jau ) kā iztikt no trim maizes garozām mežā ziemas salā. Gudrības rievām viņa pierē vairs nav vietas. Kalvītis tagad klusē.Nav pienācis laiks viņa gudrajiem vārdiem. Rimšēvics sūta visus skolotājus uz Īriju sēnes lasīt, tur ir valsts pabalsti bezdabniekiem. Skat, kāds gaišs prāts! Slakteris laikam mācās ( beidzot) angļu valodu ,jo jāstrādā būs ( varbūt) valsts labā Briselē .
vispār
v
vai nu mēs esam civilizēta Eiropas valsts un nodrošinām savus eksprezidentus, vai arī paliekam viena banānvalstiņa. atņemta divu dzīvokļu īres maksa tavus bērnus nepabaros - tikai tu pats. ej un strādā.
Vilis
V
VVF ir Latvijas gudrākā politiķe, un es ļoti cienu viņu, taču to robežlīgumu un Abrenes atdošanu par baltu velti es viņai nevaru piedot, lai gan galvenais nodevējs, protams, bija Kalvītis.
sviesc
s
Cik pulkstens???
lauķe
l
Nav ko liekuļot Vairas k-dze......Vai tad agrāk jau nezinājāt, kas krieviem aiz ādas.....gan tad , kad itin mīlīgi tikāties ar Volodječku Tiroles kalnu būdiņā, gan arī tad, kad kā uzmedota svinējāt kopā ar krieviem "dižo" uzvaras jubileju Maskavā.... Un kas no tā ir ticis Latvijai? Mūžīgie draudi un ķengas no visaugstākajā tribīnēm Krievijā un zaimi no šamējo tautas brāļiem tepat Latvijā..... Kur tolaik bija jūsu attieksme ?Un nav ko tagad vārgā balstiņa pīkstēt......Latvieši ir pietiekoši izmācīti , ko sagaidīt no Maskavas, tā kā Zatlera vizīte būs nekas vairāk kā izritināšanās tepiķītī pie Kremļa bajāru kājām....
l
l
vismaz matu želeju nevajag...
alberts
a
Bet KUR līgums par repatriāciju?
Lasītājs
L
Un no Pētera Apīņa izteikumiem (sk.iepr.raksta virsrakstu)?
Pārliecība
P
Minētais žests ir "starptautisks", saprotams jebkurā valstī, un nenozīmē "padomājiet, ko runājiet"!
Laimonis
L
Ko gan no bandītiskās padomjkrievijas pēctečiem citu var gaidīt? Jāsadala tā saucamā tautas manta un vēl kāds kumoss pasaulei jānoplēš”. Tās izdarības jau ir visnejaukākās un tie izteikumi nav tik drausmīgi, kā meli un viltība, kas ir Krievijas politikas sastāvdaļa. Gan jau Krievija būs spiesta atstāt visas savas kolonijas.
Terorists
T
To tu iestāsti tām ģimenēm kuri šī kara laikā zaudēja tēvus,dēlus un vīrus.To tu iestāsti Latvijas iedzīvotājiem ko šis karš izmaksāja un kādēļ Latvija ir krīzē.Un par to līdzvainīga ir tava apjūsmotā ome kas prezidentēja vesalus 8 gadus, braukāja par ārzemēm,bet iekšpolitikai vērību piegrieza tā kā lemsiet tā būs. Un nevajag no šīs omes taisīt Latvijas Spīdolu,jo nu nekā nesanāk,arī laimes māte.Latvija ir dziļā dir......ā un lielie naudasmaisi par ko ome visu prezidentēšanas laiku tukši gvelza uz mums skatās kā uz trešās pasaules valsti un savus naudasmaisus šeit tērēt netaisās.
Talmaks
T
Freiberga un Ulmai izvacatiem no valsts dzivokliem un beidzit dzivot ka paraziti uz latviesu tautas rekina ja sai pat laika latviesu tauta mirst nabadziba un bada. Noladetie zagli, kaut jus visi atrak nospragtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas