Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vīķe-Freiberga devusies uz slimnīcu veikt dažas medicīniskas pārbaudes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Portāla
P
administratoram varbūt bija iespējams pārlūkot klaji ciniskos komentārus. Kauns lasīt. Brīnos par mūsu inteliģences līmeni.
verotaja
v
Novelam eksprezidentei veselibu un Dieva svetibu nakotne! Ar Dievapaligu!
Kundalini
K
vispār - sahadža jogā arī ir savas medicīnas metodikas, vajadzēja tikai turpināt praktizēt, pēc Kanādā apgūtā sahadža jogas ievadkursa
atina
a
Freiberga ir reti pretiga, ciniska, augstpratiga, godkariga, nekauniga un iztapiga (svesam varam un politkai, neizmirsisim ka vina skreja uz pareizticogo baznicu, lai pirma nolaizitu Krievijas bardainajam resnvederim Alekesjam roku, tai pat laika si radiba paveleja ap Brivibas pieminekli uzsliet metala zogu 16. marta....viss tas ir audi un citadi fiksets.....par ko freiberga ir valsts augstakie apbalvojumi pieskirti, par ko???
demokrats
d
Jacer, ka si Freiberga vel nenomirs un pirms naves tiks tiesata un sodita par to, ka vina (Kalvitis, Riekstins) nozaga Latvijas valstij teritoriju Abreni, ka vina noveda Latvijas valsti bankrota un tautu neiedomajama nabadziba, posta, pazemojuma bezceriba. Freiberga ir jaizmet no valsts dzivokla Rigas centra un vinai ir jatnem visas privlegijas, kuras vina bauda apzogot Latviasj iedzivotajus, valsts automasina, soferis, sekretare, miesasargi sulaini un kalpi. Ir neiedomajami amprali, ka Ulmanis un freiberga tuepina izlaupti valsti, lai pasi apmierinatu savues kompleksus un sava egoistiskas iegribas.
Līdzjutējs
L
Būtu pareizi, ja šādos gadījumos redakcija aizliegtu ar ļauniem komentāriem izpausties neaudzinātiem ļautiņiem. Vaira, turies!
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Kāpēc tu gribi kādam aizbāzt muti? Lai kādi ari komentāri nebūtu, tie ir un paliek sabiedrības spogulis. Un ja jau tie nav tik glaimojoši, tad jau tomēr vajadzētu aizdomāties kāpēc!?
  • 0
  • 1
pakausis
p
es tik sēžu un rēcu par troļļiem.. vieni - raksta trulu bērnu slikta vēlējumus.. citi - spiež mīnusiņus.. a ziņa ta būtībā par neko.. nu cilvēks gados aiziet uz slimnīcu pārbaudīties.. hmz.. kāpēc lai uz tā rēķina nepareklamētu savu trulo baumu portāliņu? :)))) nopublicē ziņu, ka lūk tur kaut kas baigais, bet to slēpj.. un ta citi portāli aizrīdamies pārpublicēs :))) Un Vaira jau ir pateicīga tēma.. Pie kam - tie reklamējošie portāli, ta atsaucas uz to baumu avotu.. a baumu avots?? uz ko atsaucas? Kur ar minoxu vai vismaz telefonu fočēti papīri? Kur kaut kādi pierādījumi? HA! Latvija tak.. pietiek tikai uzrakstīt.. un troļļi jau zin kas tālāk jādara... Bērnudārzs ne prese iopcik!!! Būtu labāk uzrakstījuši kā Zatlers pensijām naudu atradīs... kā Vienotība grasās nodokļus pavasarī celt.. nē.. jāpārdrukā kaut kādas slimu kretīnu baumas, lai novērstu uzmanību no tā visa!
redzams
r
Kaut kā jau tam portālam popularitāte jākačā.
ihaha
i
Vairinh, turies!
bulciņa
b
Lai veselība prezidentei! Turieties! hmm... kur tas tagad komentu gānīšās apkarotāji? Kad treknais RD pupsiks bija nokritis, tad pat IP čekoja, tiem kas slikti komentēja.... ceru, ka tā tas arī būs tagad, ka Vairuks slims.
foxa
f
veselību un izturību!
vēl viens vēlētājs
v
Kad Vaira bija prezidente, viņa varēja gan bezkaunīgiem žurnālistiem muti aizbāzt, gan nebija kauns par viņu viņas ārvalstu vizīšu laikā, atšķirībā no šī zoodārza eksemplāra kuram nav ne stājas, ne runas, dotību ne prāta. http://tv.delfi.lv/video/Ivhx4z2z/ Novēlu Vairai drīzu atveseļošanos, mēs par viņu lūgsimies.
Dace
D
Mūsu Vairai labu veselību un mazliet vairāk atpūtas! Tā ir godam nopelnīta!
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Veselību vēlēšu, bet vai godam kaut, kas nopelnīts, apšaubu.
  • 0
  • 2
aina
a
Veselību Prezidentes kundzei!
selga
s
Te rejošiem,var atbildēt Marka Tvena vārdiem-ziņas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas,lai nu kā tur ar Abreni un valodu,bet slimam cilvēkam jebkuram jāvēl atveseļoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas