Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vīķe-Freiberga pārsteigta par Zatlera lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivo
i
Neaizmirsīsim, ka Zatlers pirms tam tikās ar Obamu . Amerika ļoti labi zin kāda cūcība te valda .
rtty
r
su
DD1
D
Lūk, tā ir īstā Zatlera motivācija,- atlaida, jo zināja ka vienalga nepārvēlēs, ar drosmi un godīgumu tam nav nekāda sakara. Jā, vajadzēja, protams, sadot tam simtam pērienu, bet pa purnu dabūja Latvija kā valsts, jo tāds haoss nebūs bijis pieredzēts.
sii
s
Nu ko, Vaira, aiz skaudības zaļa, vai ne? Tev to bija vajadzējis izdarīt. Bet tu jau par iekšpolitiku nekad neesi likusies zinīties.
Jukums
J
Te nu gan jāsaka - labi, ka šobrīd prezidenta amatā nav lielā kūku ēdāja, liekule VVF.
..............
.
Un kā būs ar Vienotības blēžiem un meļiem?
Kad profesora sieva, uzskrējusi profesora rotaļām ar sekretāri saka, ka ir pārsteigta, profesors atbild: "Nē , Emma, pārsteigti esam mēs. Tu esi tikai izbrīnījusies".
traductrice
t
Es, savukārt, esmu pārsteigta, ka Vaira ir pārsteigta. Tiešām pārsteigta, jo vērtēju (pag.izteiksmē) viņas politisko stāju augstāk. VVF šķiet, ka Zatlers ilgi gatavojās, lai izspēlētu šo kārti? Un Saeimas rīcība komentāru neprasa? Vai 4-dienas balsojums bija norijams kā krupis "konstitucionālā miera labad"?
vairis
v
nu zatlera domu gājiens kā reiz skaidrs kā diena:) saprata ka nepārvēlēs un nolēma aiziet ar troksni. tjipa mni nepārveleja jo atlaidu:) nekā draugs tu atlaidi jo zināji ka vienalga nepārvēlēs. ar drosmi, godigumu un pārejiem pafosiem ko valdis piesauc tam nav nekāda sakara. ko tad ievēlēs? zaļzemnieki dabus vairāk vietu, nu varbut ari nacionālisti, jā šķēle un šlesers nebus vairs, toties krievu spārns dabus max balsu. jā vajadzeja protams sadot tam simtam pērienu, bet pa purnu dabuja latvija kā valsts- tāds haoss sen nebus pieredzēts
piķis
p
ja pati Freiberga savulaik būtu bijusi tikpat drosmīga mēs tagad nebūtu tur kur esam.
..............
.
__Vienotības Klibā pīle » štokijam 07:40 Vai tad SC ir traks, ka viņi metīsies zem tanka, lai kopā ar Vienotības Klibajām pīlēm tagad laI turpinātu Vienotības neliešu politiku aplaupīt nabagus? Štokij, kad atdosi tautai sazagto, kad ekļerte un āšiiraidens to darīs? Štokij, kad nodosiet izmeklēšanai lietas par kempera un dumrovska zagšanām? Štokij, kad rižā beigs šikot ar krutajiem meršiem (kā to vakar redzēju TV) un sāks staigāt uz darbu kājiņām? ŠTOKIJ, KAD TIKS LIKVIDĒTA JAUN-DUPŠA MELNĀ VIENOTĪBAS KASE? Kāpēc SC vajadzētu ar šiem Vienotības šmučmaņiem iet kopā?
kencis&pavuls
k
Rakstaa pavisam siika informaacija, nekaddus secinaajumus par vinjas viedokli izdariit neva, bet kam gribaas var lamaat VVF.
DD1
D
Nav skaidra Zatlera motivācija. Ja gribēja iebilst pret Saeimas lēmumu aizstāvēt Shleseru, kāpēc nevarēja pieprasīt atkārtotu balsoshanu, kā arī izrādīt likumdoshanas iniciatīvu un ierosināt atcelt depuātu pārmērīgo imunitāti, starp citu, tāpāt kā pārmērīgās eksprezidentu finansiālās garantijas.
K-K
K
... un kas notiks pec kadas politikanes attiecibu pret Satversmi izvertesanas ... !!! ???
JA
J
Nu mani tas gan nemaz neizbrīna....., ka VVF ir pārsteigta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas