Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vīķe-Freiberga uzrunā Taivānā: Eiropa ir ekonomisks gigants un politiskais liliputs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
APŽĒLIŅ! Nu gan atradusies eksperte, kura spēj novērtēt kas Eiropai vajadzīgs! Pati savu valsti gan nolaida uz grunts ka nemetas, nu skrien pa pasauli citus mācīt... Zeme atveries....
klusums
k
Būtu labāk paklusējusi - atradusies eksperte visās jomās. Tādas atziņas, uztaisot attiecīgu makijāžu un "gudru seju", spētu priekš "akadēmiska referāta" no dažādām interneta vietnēm sagatavot jebkura blondīne. Vispār, vecums kaulos - galvā tukšums!
jupis
j
... nevis globālās, bet privātās intereses uz nacionālo interešu rēķina!
Emma
E
Iekšpolitika noteikti nav Freibergas ku-es stiprā puse, bet ārpolitikā bieži izpaužas "globālas" intereses uz nacionālo interešu rēķina.
Zemgalis - Pirmie
Z
Piekrītu "Kaijas" komentāram. VVF vadībā valsts tika novesta līdz bankrotam, iedzīvotāji dzīvo lielā nabadzībā. MOSTIES, TAUTA! :) VVF kundzei ir jāpārstāj runāt par ekonomoku un citām ar filozofiju nesaistītām jomām. Pietiek nest kaunu Latvijas vārdam pasaulē.
Kaija
K
Freiberga jau muldet mak bezjegas, citu ari neko vina neprot. Kurs gan klausas tada plurkstetaja, kuras vadiba pasas valsts Latvija ir novesta bankrota un iedivotaji dzivo loti liela nabadziba un daudzi dzivo bada un ta notiek 21.gs,
LVD
L
Vairiņa, kā vienmēr, lobē ASV.. Nu viens draņķa USA satelīts Eiropā.. Kaut tu arī nozustu kaut kur štatu virzienā, tuvāk savam Džordžiņam dabljū.. Eiropai , salīdzinoši ar ASV, ir daudz labāks gan ekonomiskais, gan politiskais stāvoklis šodien.. Jo, ja štati juks, kā jau tas notiek, pa "visām vīlēm", tad tik būs jautri! Jo tad vienīgais spēks būs Eiropai un tās sabiedrotajiem pat tad, ja Eiropa sadalīsies, teiksim, trijās neatkarīgās daļās..
Lāčplēš
L
Eiropa iet iznīcības ceļu un turpinot sludināt cilvēkpezdurastiskās vērtības ir nolemta pazušanai,vienkārši iznīks pamattautas sajaucoties ar nereāli lieliem imigrantu pūļiem un Latvija jau izmirst,tak pēc 50 gadiem būs vien saujiņa latviešu,kurus jāieraksta būs sarkanajā gramatā,tiem pieskarties nevarēs ,kā žīdiem.
Tā ir
T
Pret jaunpienācējām valstīm Eiropa izturas kā pamāte. Palīdzību mazāku saņem jaunās ES valstis, lielāku - vecās dalībvalstis. Konkurence notiek uz nevienlīdzīgiem pamatiem. Tāda politika ir diskriminējoša un kļūdaina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas