Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Vilkaste zemi pārdevusi divas dienas pēc zonējuma maiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Nu re,mīlīši, te nu redzam summiņas kas grozās, peļņu, kādu gūst no darījuma. Ar katru brīdi skaidrāk iezīmējas personu loks, kam tas viss atlec.Tad nav nekāds brīnums, ka var samaksāt sāpju naudu kādam vai kādiem, lai tikai dabūtu pie malas KNABja vadību, kura pārāk dziļi parakusies zem sistēmas. Negribas tak būrī kopā ar izpildītājiem, tad visi līdzekļi labi, ka tik gali ūdenī.Baidos ka pielietos pat galējas metodes, vai tad nav jau redzēts....bites, pārkrišanas pār balkonu utt.
sageņģelis
s
Janitu nedriikst izlaist no aciim , ka nenobrauc , nenodur, nenošauj, neuzspridzina ,nenosliiks,nepakaraas, nenokož....
Ab
A
Forša māja vilkastei - īstās latviešu arhitektūras pērle... Tornītis, lai drusku pili atsit. Gan jau kolonnas pie ieejas arī kādā pusē ir...
vienkārši Marija
v
KNAB pret "valsti"! Atliek novēlēt veiksmi .
vispārzināma lieta
v
Tā taču ir vispārzināma lieta, ka par pakalpojumu jāmaksā. Ja nemaksāsi, viss buksēs, nekas nevirzīsies uz priekšu, varēsi gadiem ilgi lūgties un pēc tam vēl tiesāties.
@
@
Tā jau vairums to Latvijas situācijai nesamērīgi lielo naudiņu tiek ģenerētas. Un nez kādēļ bakšišu sauc par biznesu. Šeit ir spilgta situācija, ko aprakstījusi socioloģe-daiļ*sēja Ostrovska kādā intervijā: latvieši spēlē valsts varu, bet krievi pērk no tās politiskos pakalpojumus.
P.
P
Platača kungs, smieklīgi būtu, ja jūs kā savas klientes advokāts, piekristu izmeklēšanas versijai )) tāpēc vienīgais , loģiskais variants, jūsu klient, nevainīga, un tā ir tikai Štālberga kunga versija - pareizi, savādāk, jau honorārs, gar nāsi, aisplūstu seven, ne viss sniegs ir zaļš, un ne visa zāle ir balta....Platača kungs.
kapelāns
k
kad Vaškēviča , kungam samazināja pielaidi valsts noslēpumam, tad valdība , samazināja VID, amatpesonas, prasības - kas nolikumā skanēja ka amatu var ieņemt ar augstāko pielaidi. Valsts, paziņoja nekas -tam tā būt. Lai iekasētu no biznesmeņiem, naudu - izdomāja tādu centra abūbves teritorijas zonējumu - tāda dabā, nekad nav bijusi, tad izplānoja , sasita pa rokām, un aidā - pieņēma likumu, un Attīstības plāna grozījumus. Redz cik saprotu, tā ir pateicība, par vēlēšanu, partiju sponsorēšanu , nu vis kā pie demokrātijas .......
ainis
a
ūja - dad cik tad to (C) centra rajonu teritoriju tai pilsētā ir ?
rātnais
r
Rīgas pilsētas Attīstības plāna izmaiņās - no sākuma tāda (C) centra apbūves teritorijas zonējuma - i dabā nebija , tad šamējie domnieki , salasījās un šķiet izzīda, ka var no katra pa milionam, palūgt, pat zemes zonējuma maiņu, tad nu tā arī nolēma, kas vēlējās mainīt, zonējumu, kaksā ķešā. ekonomiskie rādītāji , pavisam citādi nekā, pie iepriekšējā zonējuma........
vairāk -
v
nado poljubopitstvovatj - cei doli vzjatki - ceji doli pribili - i gde dengi )) udachi...kopajem glubzhe
nifjodas
n
Rīgas domes aizdomās turamo amatpersonu deju pulciņš sāk arvien āugstāk cilāt kājas, griežas trakā dejā, ik pa laikam pieķerot līdzi kādu dejas mākslas fanu, šoreiz tā ir no Vaškeviča atšķeltā sieva Vilkaste. Redzēsim, kas būs nākamais. Varbūt Bojārs vai VID Jakāns. Visi viņi kā uzburti uz šito lekšanu. Lai veicas!
Dullis
D
miljons eiroo aatri atmaksaajaas , šaadaa dariijumaa arii paaris miljonu nežeelotu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas