Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vilks: Ambiciozāka ekonomikas pārvaldība jāievēro visām ES dalībvalstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. muld pa tukšo un skan kā vecā mucā.. vai pats kaut vai ir sapratis ko nomuldējis..
viesis
v
Dīvaini, man vienmēr ambiciozitāte ir saistījusies ar attīstību, progresu. Latvijas valdības veiktā ekonomikas pārvaldība ved uz regresu. Šādu stilu saukt par ambiciozu, nu nezinu.... Ja nu vienīgi par ambiciozu var nosaukt mērķi- būt pirmajai leģimitīvajai valdībai, kura apzināti ir viskrasāk samazinājusi SAVAS valsts iedzīvotāju dzīves līmeni. No šāda viedokļa jā, Vilkam ambiciozitātes trūkumu nevar pārmest.......
Dārznieks
D
Īstenība jau tāda, ka gandrīz viss ko lietojam nav ne ar mūsu prātu un rokām darināts - tātad, savā ziņā abstrakts un ne mīļš, nesargājams. Tiklab "humānā" palīdzība ,kura iznīcinājusi vēlmi strādāt . Kā kredītu nauda, kura nu ir jāatdod, lai gan nav nopelnāma. Zeme, kura ir ārzemnieku un nedaudzu "feodāļu" īpašumā. Viss, kas patreiz notiek ar runām par stabilizāciju un ieviešamajiem augstajiem standartiem ir ne tiem, kuru rokām realizējams. Šīs rokas un galvas jau divās paaudzēs "ievieš" un paklausa gudrāku valstsvīru iedibinātu disciplīnu.
Memory
M
Jau divdesmit gadus runā - un Diev's vien zin, kad beigsies tās skaistās runas par Rietumu labklājības valsts līmeņa sasniegšanu Latvijā ar demokrātijas un brīvā tirgus palīdzību! Jo lielāki būs ''sasniegumi'', jo ''gudrākas'' runas nāksies dzirdēt.
Dārznieks
D
Lieliska, Dieva dota paraugstunda Latvijas "valdniekiem" skatāma Japānā. Nav ne jāslēdz derības ne jāšaubās, ka gada beigās iedarbinot darba tikumu Japānā viss stihijas sagrautais būs atjaunots vēl augstākā kvalitātē kā bija. Mums priekšā Pavasara talka ar reklāmām un lieliem "darba svētkiem" ,lai pēc tam veselu gadu varētu "cīnīties" ar suņu ūn cilvēku mēsliem. Kā gan bez elementāras disciplīnas var runāt par kādu tur ekonomikas stabilizāciju.
Ministry of Truth
M
Ministrs norādīja ES dalībvalstīm ... Paldies supermenedžerim par lielisko darbu. P.S. Kad tad PVN tomēr, pretēji solītajam neaiztikt pamatnodokļus, būs 23 vai 25%? Citi speciālisti spriež, ka no cerības pievienoties Eirozonai 2014. gadā arī nekas dižs vairs nav palicis pāri.
zvirbulēns
z
Kad, Vilk, tiks sakārtota banku darbība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas