Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vilks: Latvija neiztiks bez imigrantiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reptilis
r
Es domāju,ka Jums arī jāemigrē uz turieni ,kur būs labāki strādnieki........Ķīnu ,piemēram.....
i.g.
i
bet ne jauztur un jasubside ar nesamerigi, nepelniti lielam algam slinkie, debilie, aprobezotie, zagligie ministri, prezidenti, deputati, ieredni. ****** Tikai vienkāršie, neizglītotie strādnieki mums tie labiņie, īpaši visāda veida Interneta komentētāji ! Es arī darbinieku trūkuma dēļ nevaru paplašināties ! Un problēma nav neprofesionalitātē, bet attieksmē pret darbu, darba devēju . Joprojām skaita, ka viņiem ir jāmaksā, nevis viņiem ir jānopelna ! Kas tas tāds elementārs godīgums, dzirdēt nav dzirdējuši . Lai arī, godīgi sakot, krīzes laikā attieksme pret darbu ir uzlabojusies . Bet, bet .... Te jau arī pēc komentāriem var spriest, kādi viņi ir strādātāji ! Kas no ārzemēm atbrauc jau arī zina : maksā man kā ārzemēs, bet strādāšu kā Latvijā !
LELB
L
Tāds ir cilvēka mūžs,melos un solījumos, un kaps ir tā alga.
Vita
V
Nevainojiet Vilku! Viņš vienkārši nelavierē, bet pasaka to, kā ir! Man tas viņā patīk, bet, kā redzams, daudzi grib dzīvot melos un rozā solījumos!
urbis
u
Viens no imigrantiem esi tu pats, liekēdi!
sviests ell vee
s
KAAA KAUT KO TADU DRIKST VISPAR TEIKT??? LAIKAA KAD IEDZIVOTAJI DODAS PROM NO DZIMTENES!! Kur mes dzivojam?? Arprats, kas musu valdibaa. murgi. sviests. trukst vardu.
reptilis
r
Latvijas pārvaldnieku un vagaru MANTRA- mums vajag imigrantus ...ommmmm.......mums vajag imigrantus .....ommmmmm,kā mums tie provinciālie latvieši piegriezušies...ommmmmm....mums vajag imigrantus ommmmmmm,lai ne par ko nav jādomā ommmmmm....ommmmmmmmm.
Terorists
T
Nu ko,ja tagad SAEIMA un KOALĪCIJA nepieprasīs šī idiņa demisiju tad būs skaidrs kad tas arī ir SAEIMAS UN KOALĪCIJAS VIEDOKLIS, UN VEIDOT VISĀDAS KOMISIJAS DEMOGRĀFIJAI IR TIKAI CIRKS LĒTTICĪGAJIEM. Un nav te ko masu mēdiju bildēs rādīt satrauktus mūļus un gudri di.......t,ja paši nevar tikt vaļā no cilvēka kurš atklāti pasaka ,,PAMATNĀCIJAI ŠEIT VIETAS NAV UN LAI VĀCĀS,JO ESMU NESPĒCĪGS JAMPAMPIŅŠ".
Russifikācija
R
šis ir nākamais solis tekošai Latvijas Russifikācijai un Latviešu tautas iznīcināšanu. Es domāju Tautai būs jāatvieto tos saemas drankjus un ministrus. Kopš Krievu laikiem nēesmu redējis tik a anti -Latviešu noskaņotu valdību
Senais
S
Nelamājiet puisi, kam skolas laikā darīja pāri, jo izrādijās memmes dēliņš un kas tagad atriebjas pāridarītājiem. Drošs paliek drošs, ka neviens neizsprūk, visiem, par ko liecina tautai izpatikšanas(citā vārdā darbošanos tautas interesēs) noraidīšana un dīvainā pieķeršanās kaimiņu puikām igauņiem, ko vietā un , bieži vien nevietā ceļ debesīs.
Jukums
J
Tas, protams, arī ir labi, ka Vilks domā kas jāmaina izglītības sistēmā. Taču ar neapbruņotu aci redzama, ka galvenā vaina nav izglītībā, bet gan nodokļu sistēmā, sociāli - ekonomiskajā politikā, atalgojumā un attieksmē pret darba ņēmējiem. To labi apliecina aizbraucošie mediķi. Un šie jautājumi ir arī tieši Vilka k-ga vadītās ministrijas kompetencē.
andris
a
Pirms komentēt izlasiet tak tekstu! Vilks jau kā reizi norāda ka jādomā kā mainīt izglītības sistēmu, lai emigrantus nevajadzētu.
andris
a
Pēdējā laikā Vilka teksti arvien sakarīgāki. Tikai mēdiju virsraksti tikpat tendenciozi stulbi kā vienmēr. Žēl, jo liela daļa textu nemaz nelasa, bet komentē virsrakstus.
Memory
M
Nevis ''diemžēl'', bet loģiska un likumsakarīga ir 4.maija republikas vietvalžu un to apkalpojošā personāla rīcība. Ja kāds nav apjēdzis, ka dzīvojam jaunā valstī Eiropas Savienība, kurā spēles noteikumus diktē Brisele, tad tāds pilsonītis ir droši pielīdzināms multfilmas 'Ezītis miglā' galvenajam varonim. Tāds turpinās vērot notikumu gaitu - un brīnīsies par notiekošo ilgi, ilgi, ilgi.....bezgalīgi?
dimdamdum
d
Tos, kas uzskata, ka vajag ievest imigrantus, pašus aizsūtīt kaut kur nah. Padzīvos gadu projām no mājām, tad vairs tādas muļķības nerunās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas