Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vilks: Latvijas izaugsme bija spilgta kā bolīds, bet tā arī beidzās spilgti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maaris
m
sausais atlikums 10%? Vilkam izradas matematika nav draugos. Iegustot 33% un pec tam zaudejot 23% no visas summas neiegust 10%.
ASV prezidents
A
norvegi bija nabadziga valsts, bet 70 gados ta atrada naftu. nu luuk tad viss ari sakas
Armands
A
ļoti ceru, ka cienījamais finansists savus skaitļus ir rēķinājis pret vienotu bāzi, nevis izmantojis pieaugumu (vai kritumu) pret minētajiem ekstrēmiem. Ja ne, tad esam atpakaļ turpat kur bijām. Ja pirms ES Vilka minēto ekonomikas līmeni pieņem par hipotētiskiem 100 punktiem, tad 33% pieaugums rada 133 punktu maksimumu. 23% kritums, rēķināts no šī maksimuma, mūs noved atpakaļ pie 102,4 punktiem. Cerēsim jau tomēr, ka tie +10% mums ir
Igors > jautrais
I
Nezinu , smieties , vai raudāt , bet Tavs formulējums ir īsākais un vispareizākais , kādu man jebkad nācies lasīt !
Nu vai zin
N
Lohi
ierindnieks
i
Esmu sajūsmināts, Orvela aprakstītā sabiedrību " attīstība" un"pilnveidošana " paredzēja JAUNRUNAS ieviešanu ka saziņas un sapratnes līdzekli- SAUSAIS ATLIKUMS- labākais stāvokļa novērtējums- visi palika sausā ( atskaitot dazus, vienlīdzīgākus) vai drīkstētu lūgt izskaidrojumu- SLAPJAIS ATLIKUMS
Memory
M
Kas starp vilkiem gribēs dzīvot - tam būs jāgaudo līdzi! Nekur, pilsonīši, neaizbēgsiet - vilki valda un vilku likumi & tikumi pasaulē. Reālās rietumu vērtības - vilku tikumi....pastāvēs, kas pielāgosies....
...
.
Mani kaitina visa shii nekompetence, ceru, ka pec trisoligarhu apciemosanas KNAB aizdosies ari pie anonimo investoru varona. Ja beidzot finansu ministra un ekonomikas ministra amatos netiks ielikti profesionali (ar kleptokratisko rezimu un komercbankam nesaistiti), tad viss sis stasts slikti beigsies, jo emigracija ir uznemusi pamatigakos apgriezienus kops pievienosanas ES. Un visi sie ledusskapju pardeveji un geografi/zviedru bankieri ne tikai lobe sev specifiskas intereses, bet ari izrada pilnigu un totalu neizpratni par to, ka darbojas ekonomika. Tas, kas bija, nebija nekada izaugsme, jo Latvija nemaz nebija ekonomikas klasiskaja izpratne- bija kupi/prodaj, kam naudu deva skandinavi un vel labi pagrabas kleptokrati, kritums de facto ir ieverojami lielaks, tie vareja but kadi 40% (ja nebutu aizdevuma, ar ko sedz budzeta izdevumus un izzagejamo koku, ka ari atvertas robezas, lai cilveki var aizbraukt, nevis nospragt bada (par ko Vilks atbilstosi saviem izteicieniem un pilnigo neizpratni par nabadzibu arpus Rigas robezam nemaz nepardzivotu)).
plānx
p
Tā vietā, lai bārstītos ar metaforām, bija jādod uzdevums ticami un ar skaitļiem pamatot nepieciešamību pārņemt Parex slikti uzraudzīto, afēristu vadīto banku.
jautrais.
j
.. uz "krīta" ar muļķis zaļi dzīvo.. tikai nebija gudrā,kas norādītu.. kā notralināto atgūt..
I.Gr.
I
Vai tad driizaak nebija taa , ka izaugsmes laikaa latvieshi uz paraadiem buuveeja maajas un pirka automashiinas? Daudz labaak buutu bijis attiistiit industriju!
N
Ne jau Vilks vienīgais, arī daudzi citi Kalvīšlaiku kredītu notralināšanu uzskata par izaugsmi.
Memory
M
Ja par naudu varētu ticību valstij atgriezt, tad jau būtu jēga meklēt, atņemt un godīgi sadalīt tos 10% uz ''galviņām''. Būs TICĪBA jeb ideja/ideoloģija, tad jau sagrauto VEF,RAF,ALFA u.c. varētu atjaunot - tā kā pie darba jāķeras Generation Pepsi / Generation П paaudzei, lai ideju radītu?
Svins
S
yeah, it was a SPECTACULAR CRASH.
Jukums
J
Par kādu izaugsmi Vilks runā? Tikai galīgs auns valsts īpašuma izlaupīšanu un notrallināšanu var nosaukt par izaugsmi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas