Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vilks nākamgad sola ilgi gaidītās strukturālās reformas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Vispar jau ta ka bija laiks izdomat, kada isti ir ekonomikas stratregija - deflacija, pielaujot to, ka algas nokritas - mazkvalificetajiem kaut vai lidz limenim puse no pasreizejas minimalas algas vai varbut atseviskos Latvijas regionos vel zemak (ka Honkonga vispar atcelot minimalas algas padarisanu) vai ari devalvejot latu, citadi ta socialekonomiska situacija dalai Latvijas iedzivotaju paliek arvien bedigaka, bet emigracija turpinas.
...
.
Come on - kada stabilizacija, kuram isti bija ta ideja paaugstinat minimalo algu un darbaspeka nodoklus, it ka jau ta nepietiktu ar pasreizejiem migracijas tempiem, tagad papildus migracija un vel potencialos investorus pabaidija. Tas ir visai negudri censties apkarot nedeklareto ekonomika pie tik milziga nodoklu sloga to pasu minimalo algu sanemejiem, bet minimalas algas paaugstinasana nozimes tikai vel vairak izmisusu cilveku, kas bus gatavi darit visu, lai aizbrauktu prom. Vai kadam no FM vispar ir kaut mazaka izpratne par to, kas te tagad tika sadarits un kads strukturalais bezdarbs, sadi turpinot, tiek taisits?
Aivarins
A
Vilks saedies vecas gailenes un muld par septiniem memiem,ka nedabu smadzenu caureju!!Apstajies,lopin,iedzer ricinellu un rit no rita megini pateikt to pasu!!
ciniķis
c
Nez, par kādu izaugsmi var būt runa, ja valsts parāds ir palielinājies par 1 miljardu eiro, bet situācija ir tikai "stabilizējusies". Vajag atvērt acis - stabilizācija ir uz parāda, ko deva starptautiskie aizdevēji un procentos vien šogad ir samaksāti 60 miljoni. Nākamgad plānoti 90 miljoni. Ja mēs palielinam valsts parādu, tad tā nav nekāda izaugsme, tā ir parodija par izaugsmi. Tāda pati kā kreditēšanas burbuļa radītā izaugsme. 3% izaugsmes, ja ir ieguldīts miljards eiro tādā sīkā ekonomikā kā mūsējā ir nožēlojams rādītājs. Un te nelīdzēs nekādas reformas valsts pārvaldē, reformēt vajag visu sistēmu un deputātu domāšanu.
švaks pulveris
š
Vilks jau nu nav tas, kurš var piedāvāt reālus risinājumus. Viņš ir labs situācijas atreferētājs, bet piedāvāt kaut ko konceptuāli jaunu - tas nav ne viņa, ne FM ierēdnīšu ampluā.
ALI
A
Kuru tas mierina, vai Ziemassvētku vecīti, vai tikai savējos iedrošinam?
Vells
V
Ar ko tad jūs esat nodarbojušies līdz šim? šakālis pats atklāj, ka jenoti ir tikai pļurkstējuši, bet darījuši nav ne nieka. Drīz būs divi gadi pie varas siles, tas ir ilgs laiks. Varbūt arī tagad gribat pie visiem grēkiem apvainot Kalvīti?
hi
h
Tā ir tikai tukša pļarkstēšana, lai tautai acis aizmālētu. Neko viņi nereformēs. Nevar taču caurbirušos deputāteļus, partiju sponsorus, radus, draugus un vadoņu mīļākās reformēt! Štrunts par profesionāli zemo līmeni un valsts laišanu zem burbuļa, galvenais siltas vietas savējiem.Tad jau neprofesionālie ministri arī jāreformē. Vilkam kā ģeogrāfam pirmajam jātinas no finmina projām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas