Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Vilks strādās, kamēr būs šī valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā vien šķiet,ka Dienas portāla v i
T
apmeklētāji ir tik vien,kā trako māju pacienti,šizofrēniķi un šķēlšlesburga dibenlaižas. Vismaz tā no augstāk 'publicētiem'' tamborējumiem un smadzeņu šļurām nākas secināt. Valdimīrs Ļindermanis.
Runcs>Dace
R
Pareizāk būtu-Dombrovskis ar Vilku pabeidz to,ko iesākuši pārējie zagļi un kampēji...Laikam jau tu no tās pašas siles barojies,bet neceri,ka tas būs mūžīgi-lielie tevi tāpat nostums malā,lai kā arī tu viņus slavinātu:D
Runcs
R
Suns zina,ko ēdis...laikam jau jūt,maita,ka var sanākt nest atbildību par<labajiem>darbiem tautas labā-tad nu prāto,ka jātinas nost no skatuves,un jo ātrāk-jo labāk...
Andris&lt;Runcs
A
Runci ,aizej uz veikalu un panem vienu LIELO ALU ,un ar kaiminu ,parspriedi ,ka VILKS gremde Latviju ....Bus vieglak visu PARDZIVOT ,Bet ja GODIGI -----lamajam mes to krievu tautu ,bet tadi pajolini ,piedod dievs ,kauns par TADIEM TAUTIESIEM ,nukstetajiem ,alhaholikiem ,psihiski slimiem ,ar vienu vardu RUNCA LIDZGAITNIEKIEM ......
  • 0
  • 0
Berta
B
Lai tik strādā! Pirmais FM atjaunotajā Latvijā, kurš domā par valsts finansiālo neatkarību un drošību, un viņam tas labi izdodas. Un lai turpina darbu arī nākošajās valdībās!
haralds
h
značit līdz rudenim?
J.K.
J
Tā tāda pati "mūsu valdība", kā Kirhenšteina valdība 1940.
Andris&lt;oskars
A
Oskar par kadu tautas merdesanu tu te runa ,nu neraksti mulkubas ,jas nezini SAKUMU.Ja vainiga veseliba ,tad gan, PIEDOD.
Oskars
O
Vai tad SAEIMA - MINISTRIJAS - DOMES - BANKAS locekļi ir tauta ......tie ir LAUPĪTĀJI !!!!!!!! Es runāju par parasto tautu kura dzīvo no PENSIONĀRU mazajām pensijām un tālumos IZBRAUKUŠO bērnu NAUDĀM .....KAUNS ja Jūs netiekat līdz tautas mājokļiem .........
  • 0
  • 0
Kurmītis
K
Vēl viens, kuram tāpat kā mūrniecei ir “nepadarītie darbi”, vai ne? Vēl kāda letiņu banka neprihvatizēta un zviedriem nepiederoša palikusi? Jeb arī jāpalīdz Plīša Lācim viņa latvāņu fermu nopārdot kādam “pateicīgam” rietumu investoram? ... :)))
Dace
D
Jūtams, ka esi no siles atstumtais un palicis kaut kas nepaņemts, ja spēj sarunāt tik daudz stulbību par cilvēkiem, kuri Latviju izvilkuši no bedres, kurā mūs iegrūda zagļu un kampēju banda! Vilks un Dombrovskis ir tie cilvēki, kuri ar savu godīgo darbu visu Latvijas varas vidi ir padarījuši tīrāku un godīgāku.
  • 5
  • 4
Andris
A
Sadu demagogiju pust tev iemacijusi ir padomju laiki ,kada letinu banka untt (,piemeram)Tadu gemagogiju parasti PUTA BENDIKS,,vai tik neesi vina SKOLNIEKS .
  • 4
  • 3
Nu ja
N
Cita valdība var likt Darbā Darbu Darīt.
zuze
z
Apliecināji savu muļķību! Šķiet, ka pats neesi no darītājiem!
  • 2
  • 1
Oskars
O
KNAB pārbaudi kurās BANKĀS viņš ieskaitījis manas Latvijas NAUDU un kuriem PAZIŅU - DRAUGU - BĒRNU - RADU - SIEVAS - MĪĻOTO kontos ir ieskaitīti naudas PĀRVEDUMI viņa ZAGŠANAS - VADĪŠANAS laikā ...... Cerēsim, kad KNAB strādās GODĪGI - ĀTRI !!!!!!
Oskars&gt;truba
O
Tad kad VIŅŠ paziņos GODĪGI , kad Latvijai ir BANKROTS !!!!!!!!!!
  • 1
  • 3
truba
t
Oskariņ, šis tipāžs vismaz godīgi kādreiz paziņoja, ka viņš (viņi) visiem nepalīdzēs. No vienas puses saprotami - tomēr esam ap 2 mlj., no otras puses - nožēlojams un glups paziņojums no ministra mutes. Tas nozīmē, ka viņš nav gudrs. Vai ir kāds labāks? Varbūt. Visdrīzāk. Taču tad vēl sacelsies jautājums par ministra rīcības brīvību. Tāpēc, pamatprincips dzīvē - pašam jāsitas, cenšoties nekaitēt citiem, neko negaidot no valdības (uzmanoties no valdības), man tā šķiet.
  • 2
  • 1
Oskars&gt;Andris
O
Varbūt viņš ir GUDRS, bet tad kāpēc JĀMELO - JĀMĒRDĒ BADĀ tauta - JĀATBALSTA ZAGĻU BANKAS - kur 1990gadu OBLIGĀCIJU NAUDA-PRECES ....uttt....... KAUNS kad tādi cilveki VALDA tikai lai PAŠI labi DZĪVOTU - UZDZĪVOTOS nedomājot par DZIMTENI - IEDZĪVOTĀJIEM !!!!!!!
  • 2
  • 4
lauķis - Andrim
l
Neapvaino Latviju! Lielākā daļa stulbo komentāru ralkstītāji ir laiski patērētāji, kuriem viss un visi ir slikti! Daudzi sēž birojos un tā vada dienu, bet grib daudz naudas, un pēc iespējas mazāķ strādāt!
  • 4
  • 0
Andris
A
Palasot sos komentarus japiekrit KRIEVIEM ----MES ESAM TIK GLUPA,DEGRADETA UN KASKIGA TAUTINA ,MES SO VALSTI NEVARESIM VADIT UN LR DIBINASANA BIJA KLUDATikai nez no kurienes KRIEVI bija tik TALREDZIGI? Vienam otram nav ne mazakas sajegas ,ka ,piemeram OSKARS ,bet kaut ko nesakarigu uzraksta.Slimi ,jus esat ,pie tam vel GARIGI ,cilveks aiziet no labi atalgota darba valstij paliga ,bet jus vinu APREJAT.Gribiet SKELI ,SLESERU ,KALVITI ,LEMBERGU va iUSAKOVU . ar savu bandu.Ja VIENOTIBA ZRPun TBLNNK , demonstrativi pamastu valdibu un aizietu OPOZICIJA ,TAD ,KO JUS PAJOLINI LIKTU VINU VIETA? Vai kads no siem BLAURIEM ir spejigs kaut ,ko labu darit Latvijas laba .Priekslikumus un pamatojumus LUDZU....
  • 5
  • 2
smuks deputāts
s
Ja nebūtu Pietiek.com, Eglei nebūtu ko rakstīt. Tagad vismaz var apstaigāt visus atmaskotos un vienkārši aprakstītos, pierakstīt kladītē viņu noliegumus un krīzes pr, un aidā - kārtējais rakstiņš gatavs. Nožēlojami, ja nebūtu skumji. Kādreiz bija cienījama avīze un cienījama žurnāliste. Tā aiziet tā pasaules godība.
valdības piedāvājums ir pārāk remde
v
Kāpēc Vilks nesamazina iedzīvotāju ienākuma nodokli? Tas valdības piedāvātais variants ir pārāk remdens!
zvirbulēns
z
Atgūst spēkus??? Nu ja, es jau vakar teicu, ka viņa foto signalizē, ka viņam varētu būt vēzis!
šausmas!
š
Patiešām esi stulbs!
  • 4
  • 0
zvirbuļu vanags
z
atsūti savu foto... droši vien tas signalizē par daunismu.
  • 7
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas