Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vilks: valdības rīkojums par tēriņu ierobežošanu gada nogalē nav apiets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V-WALA
V
Ar lepnumu sirdī varu paziņot, ka Valsts policijā nebija šādas prakses, vadība ar prēmijām un cita veida pabalstiem nemētājās pa labi un kreisi, bet konsekventi tos piešķīra tikai sev, tiesa gan daudz nopietnākas summas, ne jau nu kaut kādus nožēlojamus 160 lasīšus, tagad gan nabadziņiem atlicis tik vien prieka, kā apkarināt vienam otru ar dažādām medaļām un ordeņiem, uz vienu otru paskatoties liekas, drīz Brežņevu pārspēs!
Zaiga
Z
Rita,par kaadu speekaa pienemsanos , juus runaajat,par to kaa apcerp vienkaarsos lautinus!!!Vai lasiijaat infomaaciju,kur LB{Latvijas Banka] izmaksaajusi preemijas savie darbiniekie gada laikaa pat 4x,vienam darbiniekam paari par 25.000.tas ir tik vienam un kur veel zemaaka ranga iereedni?Labojums Walai-nevis iepirkc un domaac,bet IEPIRKTS un DOMAATS! Un nav ko vinus azstaaveet,ja likums ir tad tas attiecaas uz visiem!!! Un veel informaacijai-2010 gadaa Dublinaa atklaas jaunu tiltu ar 4 kustiibas joslaam {izskatiisies kaa arfa},bet izmaksaas tikai 60milj.,bet cik izmaksaaja muusu jaunais tilts paar muusu Daugavinu???!!!!!!!
drakons
d
Jā, te pilns ar visādām vaimanām par to, ka KNAB slikti gadījās, bet naudu darbiniekiem tērēt vajadzēja. Vakar savukārt visa Dienas redkolēģijas liberastu komanda ņēmās gānīt Bičkoviču. Savējo, redz piesedz. Pārkāpumi jau tādi paši - nepamatotas prēmijas, dāvanas un materiālā stimulēšana.
janka
j
kur ierēdņi un nauda tur korupcija
koba
k
Nu laikam jau KNAB būs Valsts Kontrolei arī ceļu pārskrējis. Lasot rakstu, radās iespaids ka juridiski viss ok, bet faktiski kā tur bijis (speciāli vai nespeciāli tieši tajā brīdī apmaksāja rēķinus avansā) saprast nevar. Lai nu kā, man jau šķiet ka šis gadījums nestāv ne tuvu citiem ministriju, padomju utt tēriņiem, kā arī pašvaldību un ierēdņu komandējumiem uz Portugāli, āfriku un citām valstīm (no kurām varam gūt baigo pieredzi) :D
Rita
R
Vispār jau šādas lietas var atļauties tikai tie, kurus visi uzskata par ārārtīgi godīgiem un kuriem valsts tāpat naudu nežēlo. Citur taupība pilnā sparā darbojās jau visu pagājušā gada nogali un šogad ar katru mēnesi tikai pieņemas sparā. Šķiet, ka VIDs pat lauza iepriekš noslēgtu līgumu par kaut kādu operas izrādi darbinieku pasākumam, lai izpildītu minēto rīkojumu un par to maksāja kaut kādu līgumsodu. Taču - ar mēŗki taupīt. Bet, izrādās, ka atsevišķas iestādes tomēr atļāvušās darīt visu, kas tām vien ienāk prātā, ja vien tam naudas vēl pietika. Vakar ziņas par Augstāko tiesu, šodien par KNAB... Kurp vispār dodamies? Turklāt KNAB jau nu gan nevar žēloties par mazām algām un sliktu motivāciju. Tajā, tāpat kā Valsts kontrolē, strādā vislabāk atalgotie speciālisti valstī.
WALA
W
Nu beidz ja - rīkojums buja zināms un ar nolūku bija tad ka jams bija. Nevienam ar pirkstu nebakstīja un neteica - ejat un tērējat kamēr vēl varat, bet tiem kam tas bija svarīgi - saprata bez vārdiem !!!
Citiem acis knābj ārā
C
bet ko paši dara?
jautājums
j
Nu jā.. Cik saprotu, tad problēma ir apstāklī, ka Vilks ir pārkāpis tiešu valdības rīkojumu. Ja atceros pareizi, Gogmanis ar speciālu rīkojumu gada nogalē aizliedza visas piemaksas, prēmijas , dāvanas u.c. Tikai plika alga...Visa ietaupītā nauda bija jāatdod budžetam. Nu izrādās, ka daži tomēr premjeru galvā nav ņēmuši
...
.
Tie 20 tūkstoši nav nekas uz visiem darbiniekiem. Tas ir vairāk nekā normāli. Domājiet ko rakstat.
lūriķis
l
Aģentiem arī ir bērni un tiem arī ir Ziemas svētki...
WALA
W
tauta - nu jūs ko galīgi - galva jums cepures nēsāšanai - līdzīgi situācija ir absolūti visās valsts iestādēs !!! To 5 minūtēs neizmainīsi.
jh
j
kur ta varenie no JL nemetas aizstāvēt, paši laikam tādi
mja
m
Sudraba par savu tukšo muldēšanu saņem vairāk kā 49 000 latu gadā, tas ir vairāk kā Ministru prezidents vai Valsts prezidfents.
luna
l
Kas draud par valdības rīkojumu nepildīšanu???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas