Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vilnīša vērtēšanas komisiju vadīs DP šefs Reiniks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Vilnīti ! Nu izdari kaut ko Latvijas labā ! Neķeries klāt aptieķniekiem, kuri grib piekukuļot pašu KNAB ! Visi jau tāpat zin, ka nevar iedot kukuli, ja to neņem ! Pat ančānam vajadzēja veselu nedēļu staigāt ar uzkārtu rāciju un rīkoties pēc KNAB instrukcijām, lai uztaisītu Jūrmalgeitu ...pie tam nelikumīgi, jo lietu ierosināja tikai 20 stundas pirms mēra vēlēšanām. Noņem VALSTS NOSLĒPUMU sarunai tualetē un citām sarunām, ieliec konvertā 40 naudas zīmes un pamēģini pārlocīt novelkot svītriņu (pārlokot jau ir 80 - paciņa) ... ne jau velti tiesa noraidīja atkārtotu eksperimentu .... Jā un vēl ...šodien godīgākais Latvijas deputāts Jūrmalā saņem daudz vairāk par to, ko viņš "toreiz izkaulēja". "KO TU MAN PAR TO SOLI ?" ...tie bija viņa pirmie vārdi sarunā ! Vai arī vēl šodien KNAB izmeklētāja Juraša strādā pēc principa ko viņa teica tiesā advokātam Rusānova kungam: "KAS JUMS IR SVARĪGĀK, ATKLĀT NOZIEGUMU, VAI IEVĒROT LIKUMU?"
Aleksejs L
A
Vilnīti! Tev ir īstais brīdis uzsākt šovu par to, ka KNAB šefu neviens nedrīkst vērtēt un tamlīdzīgi. Tad Tu kļūsi par slavenu politiķi.
daži fakti
d
KNAB: «Мисс-бикини» оформлена главным специалистом (документ) Представитель Антикоррупционного бюро (Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, KNAB) сообщил, что в организации нет такой штатной единицы, как секретарь: 23-летняя Рита Элксниня оформлена на должность главного специалиста. Как KOMPROMAT.LV уже сообщал, директор KNAB`a Нормунд Вилнитис за год своего правления трудоустроил 20 человек, среди которых обладательница титулов «Мисс бикини-2005» и «Мисс фитнес-модель 2009» Рита Элксниня. Идет ли речь о служебном адюльтере? Вряд ли. Рита Элксниня замужем. Ее супруг Андрей Элксниньш работает в бюро присяжного адвоката Саулведиса Варпиньша. В свою очередь жена Нормунда Вилнитиса Ингуна (INGŪNA VILNĪTE) торгует секонд-хендом. (no kompromat.lv) ---------------- Andrejs Elksniņš ir KNAB darbinieces Ritas Elksniņas vīrs un advokāta Saulveža Vārpiņa palīgs. Saulvedis Vārpiņš ir korupcijā apsūdzētā Pētera Stranča advokāts. Pētera Stranča lietu izmeklē KNAB. Jo šeit ir Latvijaaaaaaa.................
žoržs
ž
...ak jā aizmirsu, Lācītis arī par prem-jēru, tāpēc arī tapa... mīkstais, ko rižene dresē...
žoržs
ž
taisni tāpēc jau tas "kapteinis nulle" tur arī tika ielikts ============= tieši tā - tāpat kā Zatlers par prezidentu vai Apsīts par tiesībsargu - lai valdošajai konjunktūrai būtu dekoratīvas figūras vajadzīgajos amatos.
dzeris
d
Vlnītim ir liels risks nokļūt interešu konfliktā un liels risks tikt korumpētam, jo viņam būs jāatzīst ,ka nākošā Pils saimniece Sarmucis ir ētiski un estētiski prihvatizējusi Dienu, savākusi par sancikiem Rīgas centrā dzīvokli un izkruķījusi bračku no krimlietas Jūrmalā Puķu ielā 7, tāpēc tādā amatā viņš strādāt nevar.
dzeris
d
Vlnītim ir liels risks nokļūt interešu konfliktā un liels risks tikt korumpētam, tādā amatā viņš strādāt nevar. Nemaz jau nerunājot par to, ka ar savu reorganizāciju viņš sagrāvis KNAB darbu. Bet, taisni tāpēc jau tas "kapteinis nulle" tur arī tika ielikts.
Juksis
J
Protams, ka pats neuzskata, bet šleife tomēr ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas