Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vilnītis: Kāpēc man neviens netic?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
interesanti
i
Starp citu, vai kaads ir maniijis vilniiti peedeejaas nedeeljaas?
laime
l
nevajag mocīties. , ej atpūtā
agata
a
Tā jau vilnītis sevi tēlo, bet gluži tik dumjš tomēr nav.
puaro
p
Cilvēks konkrēti nesaprot ne kur atrodas, ne kas notiek!
par maz ticības
p
Ka gan šādai būtnei- šaura īsa pierīte, bet resnum resni vaigi (kā kāmītim) lai tic?
Opis
O
Nu vellos,ja mani šitā sunītu -paceltu lepni cepuri un aizietu tur kur justos kā cilvēks! Ir tomēr grauds teicienā:-"Galvenais nav tajā ko tu par sevi domā,-galvenais ir --ko par tevi saka citi."
Vilnīti!
V
Tu, ko Dievs esi, ka tev jātic!?
Kurmītim
K
Bendik, beidz reiz savu muldēšanu!
Dr.xy
D
Es redzu sie vardi Tev nenak no sirds, Jo acis vitiba mirdz.
CIK STULBAM JĀBŪT
C
LAI TURĒTU CITUS PAR TIK STULBIEM???VILNĪTI, DOMĀ, JA VARI.
tāpēc
t
ka nav NEVIENA PADARĪTA DARBIŅA!!!!!!!!!!!!!!!!NEEFEKTĪVAS ČANGAĻREFORMAS MĒS VĒROJĀM 20 GADUS!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIEVS SODI LOPISKUS CILVĒCIŅUS PARAZĪTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUITA POLICIJA PIESEDZ KONTRABANDISTUS, PAT KONVOJĒ, DOMĀT PAR VELTI??????????????VAI PATS TAM TICI???????????
yyy
y
Loskutovu arī ielika Tautas Partija.
laiks
l
Kur tad ir tie mani pārkāpumi? ========= Saņem dūšu un esi beidzot paškritisks: 1. ne katrs spēj būt vadītājs, pat ja ir ļooti labs pasniedzējs 2. vēl mazāk ir tādu, kas spēj drosmīgi un godīgi vadīt 3. un vēl mazāk ir tādu, kas spēj drosmīgi un godīgi vadīt cīņu ar lieliem noziedzniekiem. Vilnīt! Tu necīnies pret korupciju, Tu uztraucies, vai savās darbībās esi ievērojis likumus un normatīvus. Tu esi 100 % kā Jakāns - nespējīgs saredzēt un īstenot savas iestādes darbības mērķus, - nespējīgs uzlabot bezzobaino likumdošanu, ja tā traucē noziedznieku izķeršanai, - nespējīgs atbalstīt darbiniekus, kas gatavi ķert neliešus - tik vien spējīgs, kā bailīgi, toties juridiski korekti aizpildīt savu vietu. Nu, nevajag mums tādus glumos aizbāžņus!!! Latvija ir pilna ar nesodītiem ekonomiskiem noziedzniekiem, nezināmas izcelsmes miljonu īpašniekiem, "otkati", kukuļi, nodokļu nemaksāšana ir norma, - kur vēl zemāk pagrimt?!?!? Kad beidzot šie neaizskaramie tiks notiesāti?
jumors
j
Domāju par jautājumu, kāpēc es neticu. Pirmkārt, Vilnītim nav atbilstoša smadzeņu tilpuma , lai būtu vadītājs- to rāda foto. Otrkārt- kāpēc viņu presingo? Tāpēc, ka presingo arī Dombrovski- kad beidzot viņš parādīs nostāju pret Vilnīti. To jau nu moceklim vajadzēja pamanīt. Ja neprot pamanīt- atvainojiet!
kolja
k
Tak ar pirkstu parādi kas izdarīts, rezultātu ta nav, nav notiesāto, nav atgūto līdzekļu un tt. Atvainojos, bet ja par rezultātu uzskata dažu mentu kukuļņēmēju aizturēšanu, piedodiet, to iestādi ir laiks likvidēt, tik dārga pāris mentu ķeršana nav pa kabatai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas