Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vilnītis uzskata, ka politiķi mēģina izdarīt uz viņu spiedienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Cik GADUS var ķēmoties ar to KNĀBi.Viņi nestrada,saņem algu no maniem nodokļiem un liek "nikolaju" uz visu.Vai tad tiešām n evar vinus visus padzīt un veidot to no jauna?Privatais jau sen to būtu izdarijis.Tukša naudas teresana.
Ah
A
''Politiķi mēģina izdarīt uz viņu spiedienu?" Ja esi savā krēslā nosēdējis 2 gadus un algu saņēmjs ne par ko, tad cik ilgi vēl tērēt uz Tevi nodokļu maksātāju naudu?Lasies un netraucē strādāt citiem.Tagad, kad saasinājusies korumpētība ,Tu sēdi un neko nedari.
diskobumba
d
vilnīti, tu esi bezkaunīgs, bezprincipu, cilvēks, lupata, vadāma prostitūta.
a ko ta nu?
a
draugs 13:44 Vilnīša kungs, bet ko darīt, ja KNAB vadītājs ir augstprātīgs slīmests? Ikvienā normālā valstī, ja kādas nopietnas institūcijas vadītājs nespēj tikt galā ar saviem pienākumiem, viņu atlaiž! Tik vienkārši! +++ Vilnītis nav slīmests, bet iepriekšējā Saeimā izbijušo AŠ2 uzdevumu akurāts izpildītājs.
pro
p
Un ko var ņemties par tiem Čigānes lakatiņiem: nu, ir tak tas ļoti labs suvenīrs draudzenēm un draugu draudzenēm. Man arī gadījies vest kādus pārdesmit modīgus rakstuļus tieši šādā nolūkā un neredzu tur nekā briesmīga. Nav tak ne zelts, ne kontrabandas alkohols kastēm, nerunājot par gaļas tonnām un konteineriem... Tīrākā piekasīšanās uz `principa` pamata: ne princips, bet ākstīšanās... Un, ja tas fiksēts normās un instrukcijās, tad TĀS ir steidzīgi jāmaina, lai nepataisītu cilvēkus par nezkādiem likumpārkāpējiem.
pro
p
Protams, ka jāizdara spiediens, ja pats neprotas atkāpties. Pats teiciens jau galēji muļķīgs - uz mani izdara spiedienu... Truls tips.
Vecis
V
Sen jau varēja atkāpties!
Ragana
R
Saucam cilvēkus ielās ! Palīdzēsim Vilnītim aiziet ar godu !
sas
s
3000000Ls ,gadā, lai lenktu lembergu, vai nav par daudz, a ko citu tie knabisti dara
Vai , patika!
V
Cik Vienkārši. Redz , kur trača saknes!!! » Lelle 12:29 Nu ja, kā izmeklē Vienotības melnumus, tā priekšnieks slikts. Bet kā izmeklēs "cigānes lakatiņus? KNAB preses pārstāve Ieva Karlsberga apliecināja, ka birojs atbilstoši kompetencei ir sācis pārbaudi par amatpersonas darbības atbilstību likuma par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā normām. Reklāma Click Here! Papildus viņa norādīja, ka saskaņā ar likumdošanu tas, vai valsts amatpersonas deklarācija ir iesniegta un aizpildīta likumā noteiktajā kārtībā, ir jāpārbauda Valsts ieņēmumu dienestam. Jau ziņots, ka Bendrāte vairāk nekā trīspadsmit gadus slēpusi to, ka Lemberga vietā un par viņa naudu iegādājusies kapitāldaļas "Kurzemes radio", informē portāls "pietiek.com". Turklāt, pēc Bendrātes vārdiem spriežot, līgums, kas viņu faktiski padarīja par Lemberga marioneti, vēl joprojām ir spēkā un pirkuma nauda nav atmaksāta.
vientulais vilks
v
Bet to tacu veica JUTA apejot VILNITI. NORCS skreja pie JAUNDZEIKARA SUDZETIES. tEV VAJA ATMINA ,VAI ARI DOMA KA APKART ESOSIEM GALVAS IR KANTAINAS.
sd idioti
s
kāpēc šie neidioti nav kļuvuši par priekšniekiem. Pajautājiet darbiniekiem vai visi uzskata vadītāju par idiotu, vai tikai tie kuru amati ir apdraudēti zaudējot līdzšinējo labklājību.
grieze melo
g
cik tad tās lietas tika atklātas, vai jūs varat nosaukt statistiku? man liekas ka pēdējās izmeklētās lietas arī nav mazas Latvenergo, Bērnu slimnīca, Jūrmalas lieta. KNABā jau nevar nekas notikt, jo Strīķei un Vilkam nav laika cīnīties ar zagļiem, bet jāraksta sūdzības un apmelojumi Dombrovskim, lai varētu nomest Vilnīti un turpināt neko nedarīt.
Opis no Rīgas
O
Laikam jau esam kolēģi priekšnieku "kompetencē" arī man bija iespēja redzēt tik stulbus gājienus ,nevarēju saprast no kurienes viņi ir izlīduši;ja tādiem teica -nu tu vecīt nederi šim amatam!--tukša runa,lūrēja kā auns uz žogu un līda tālāk!!!
sd
s
Bet kā ir strādāt ja priekšnieks ir idiots? esat izbaudījuši? es esmu- tāpēc neapskaužu KNAB darbiniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas