Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Viņķele lūgs pagarināt izdienas pensiju koncepcijas sagatavošanas termiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Viņķeļe = Vidiņa brāķis darbā
ass
a
man jau 48, vēl 20 gadi kā mežstrādniekam būs jāpelna iztika saviem klasesbiedriem - tagadējiem izdienas pensionāriem
Kāda jēga tautai, kurai vairs nebūs
K
+
demisiju!
d
.
Nu jā
N
Viņa cer piemuļķot,lai varētu sekmīgi,kā paši domā,startēt pašvaldību vēlēšanās,bet nu neizdosies,jo nekad vairs un domāju,ka vēl daudzi,nebalsosim par šo "veiksmes stāstu",kur cilvēkiem nav darba,nav iztikas līdzekļu,bet dzīves dārdzība aug ģeometriskajā progresijā,bet šī tik sola un viss ar katru dienu paliek arvien sliktāk..........Vienkārši pretīgi!
SVF
S
Kad Viņķele demisionēs?
IIr jābrīnas
I
kā šādi darboņi nokļūst tik atbildīgos (ministra) amatos ?
Igors
I
Ka tad! Tagad viņai rokas ir brīvas...Sāvam vīrelim vairak ka 1000 Ls pirmslaicīga pensija ir izgadāta.Ka arī silta,ienēsiga vieta Rīgas Dome...Veiksmēs stasts Viņķeļu ģimenei!
Protams
P
ka specbudžetu veidošana mūsu situācijā nav ieteicama. Ļoti daudzi vēlas sev privilēģijas, bet, vai tas ir godīgi pret citiem. Un radošā darbinieka statuss, kas pieprasa automātiski pensijas bez nostrādātiem gadiem, arī diskutējams. Tā jau ir pašu izvēle, kā sevi nodrošināt un par to jādomā savlaicīgi. (Ministre uzsver, ka esošais sadrumstalotais izdienas pensiju regulējums ir jāsakārto, ņemot vērā gan izmaiņas darba tirgū un profesiju specifikā, gan novecojušo izdienas pensiju piešķiršanas kritērijus, kā arī solidaritātes principu ar pensionāriem, kuru vidējais pensionēšanās vecums no 2014. gada tiks pakāpeniski celts.)
tikai nevajag!
t
Man pragmatiķi šķebina!!! Kāda jēga tautai, kurai vairs nebūs radošu cilvēku, jo viņi jau jaunībā apzināsies, ka Latvijā viņus nemīl! Spējat iedomāties baletu, kur dejo 60 gadīgi onkuļi un tantes?! Zināt, kādas nervu pārslodzes ir izmeklētājiem? Savukārt virsdienestā rmijā dažs labs labprāt strādātu ilgāk, taču viņu algas ir lielāks slogs budžetam nekā pensijas. Vienīgi dramatiskajiem aktieriem varētu kādus gadus piemest klāt, jo viņi tāpat līdz kapa malai nav prom no skatuves dabūjami.
  • 1
  • 0
Doma
D
Varbūt Labklājības ministrijai būtu jāpadomā plašāk, kurās profesijās strādājošie sava darba specifikas dēļ nevar strādāt līdz 65 gadiem, piemēram, sporta skolotāji vai treneri.
labdien.
l
tur pat nav jādomā plašāk, tur vienkārši jābūt tik daudz prātam, lai tīri cilvēcīgi iedomāties, kuras ir tās profesijas, kurās tu nekādi nevari saskatīt darbinieku pēc gadiem 50. Un viss. Nu nevar sportisti skriet 50 gados tikpat braši kā 30. Nu nevar balerīnas lēkāt, nu nevar karavīri ierakumos ar ložmetējiem pārvietoties, nu nevar policisti specvienībā, nu nevar glābēji, BET kāpēc lai nevarētu strādāt tiesneši, prokurori, arī mūziķi, teātra darbinieki, arī diplomāti...? šie visi pēdējie, kas pieminēti nu gan nav nekādi vāruļi un viņu darbs nav ne bīstams, ne fiziski smags. Kamēr to pašu sevišķi kaitīgo darbu sarakstā ir tādas profesijas, kur cilvēkiem vispār pienāktos pēc 20 gadiem jau dot pensiju, aber tiem tak iespēju priekšlaicīgi pensionēties vispār iedeva tik uz pāris gadiem pirms 65. Loģikas nekādas.
  • 0
  • 0
Valdis
V
Ar ko tā Viņķele īsti nodarbojas?
zvirbulēns
z
Nevar vairs lūgt, šitas darbs jau vakar apstiprināts par valdības izdarīto darbu - sasniegumu!
Hi Hi...
H
Nu paies pašvaldību vēlēšanas, tad otrajā dienā šī mauks uz priekšu kā aptrakusi... ha ha...
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas