Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Viņķeles vīrs pensionējies 57 gadu vecumā un saņem vairāk nekā tūkstoš latu pensiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sreks
s
plasa profila specialists.ka visi partijnieki ja pretosanas kustibas dalibnieks.ka vareja macities par arstu tad jau gan ari kalpoja vienigai partijai.
Sīmanis
S
Interesanti, ka zēns vēl pamanījies noslaukt no vissliktākās "namu pārvaldes" "Valdemārs" 900 latus. "Valdemāras"funkcionē ar lielām grūtībām, nami neapkopti, rēķini - augsti un turklāt nepamatoti. Viens piemērs - par zāles nopļaušanu nama pagalmā, kur zāle nekad nav augusi - Ls 400 gadā. Lai dzīvi Viņķelis un Viņķeliene!
Leģionāra mazdēls
L
Šaubu nav,ka būs asins nolaizšana ... Un man būs vienalga ,kas uzsauks-kreisie ,vai labējie!!!! Šitā dzīvot vairs NEDRĪKST!!!!
es
e
Pēdējais laiks uzxlikt griestus pensiju apmēram. Karginam būs pensija 1 miljons latu, ja tā turpināsies, ka katrs patrs var sacerēt iemaksu lielumu pēdējos gaods pirms pensijas. Un kā nav kauna tik jaunam iet pesnijā. Viņķelei jāatkāpjas.
Arnis
A
Bedu ieleja... Nav brinums, ka esam, kur esam... Vienotiba vienkarsi turas pie devizes: klausieties manos vardos, bet neskatieties manos darbos
andris
a
Kāds podiņš tāds vāciņš. Tikai neskaidrs, sekojot ministres loģikai, kāpēc šim kungam kaut kas pienākās par represēto statusu? Tas taču notika laikā ar kuru šai valstij nav nekāda sakara? Lai tak prasa kompensāciju Krievijai, bet Latvija viņam nav parādā neko!
Sadarbība
S
Lapsa un Latvijas Pensionāru Federācijas vadība sadarbojas kopējā uzbrtukumā pret Viņkeli un valdību. Šī ir apzināta politiska agresija, lietojot puspatiesības, neskaidrības un pārspīlējumus lai negatīvi iespaidotu publiku pret valdību. Šādu taktiku esam jau piedzīvojuši pie komunistiem... tagad viņu pēcteči turpina līdzīgā garā.
Lapsam
L
Kad sāksi rakstīt par Ušakovu, Urbanoviča, Zdanokas ienākumu avotiem? Mēs gaidam arī tādus ekspozē, ja netraucē par sabiedrotiem rakstīt. Un no kurienes pats saņemi naudu un cik nodokļos par to maksā? Tas arī būtu ļoti interesants stāsts!
ai ai ai
a
Kā ta tā? Pensionāri Latvijā neko nav nopelnījuši, bet šis vīrs ir visai labi nostrādājis. Laikam jau ne Latvijā. Interesanti, kurš viņam maksā un par ko?
Alise Ozola
A
Nepatīkami lasīt, kā mēs, latvieši, skaitām naudu cits cita maciņā. Tā taču ir likumsargu prioritāte - izvērtēt, vai viss ir likumīgi. Tas, ka Jūrmalā vairs gandrīz nav neviena īpašnieka latvieša, mūs neuztrauc. Tad, ja visu Latviju izpērk un pārpērk Latvijas pilsoņi, kas ir cittautieši, vai citu valstu pilsoņi, saņemot par to uzturēšanās atļaujas mūs neuztrauc. Mēs to vienā mierā akceptējam, sakot, ka nu ja, latvieši jau nav ne tik uzņēmīgi, ne tik čakli, tāpēc neprot nopelnīt. Ja viens latvietis saņem kārtīgu pensiju, tad, pat ja tas ir likumīgi, mēs bļaujam: kā tad tā??? Kāpēc viņam ir vairāk nekā man??? Īsta Kangara domāšana: svešais drīkst, bet savējais ne.
andy
a
tāpēc ka tos "likumus" paši sev uzrakstīja "likumīgs" zaglis tik un tā ir un paliek zaglis
  • 3
  • 0
āžu kāja
ā
Un kam kalpo Lato Lapsa?
  • 1
  • 1
jeezinj
j
...nu un ko dariisi, njemsi bisi, izshausi cittautieshus...Tev ir tik daudz naudas, nopeerc, vai uzdaavini man kaadu Juurmalas milzi.... Ar "normaalu" darbu nomirt pat nevar...tik ar ZAGSHANU uz priekshu var tik!!!!
  • 2
  • 1
Vārds
V
Viņš ir JUMS savējais, bet ne mums. nerunājiet visu vārdā.
  • 6
  • 0
es un tu
e
hmmmm, no cik gadiem vinjsh saacis straadaat, ja darba staazhs lielaaks kaa 40 gadi un pensiju sacis sanjemt 57 gados....no 15gadiem- reeciigi KUNGU LIKUMI!!!!
vd
v
apd.. apķeeziitie var , kaa ir raavies muusu valsts labaa ... :((
Sivila
S
Ko interesanti visus šos gadus viņš darīja Rīgas pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Purvciema nami", 40103125253, Latvija, Rīga, Detlava Brantkalna 21 - ? Tamdēļ, jau nebija visus šo treknos laikos naudas māju iekštelpu remontam. Ārprāts ! Kākāš naudu vai cirp ...
aba
a
Palasot cik darba vietās šis biedrs vienlaicīgi skaitījies un kādu algu saņēmis, ir skaidrs, ka darbs bijis fikcija un alga - mahināciju rezultāts. Bet alkatībai nav robežu, šie zilacainie blēži pat neskaita, cik pensionāru kauliem vajadzēs pārstaigāt pāri, lai savāktu savas "godīgi nopelnītās" tūkstošu pensijas. Uztraukumam ir pamats - darba spēks brauc prom pelnīt savas pensijas citur, kur sociālā vide civilizētāka. Kad iesim balsot, atcerēsimies šo ģimeni un viņu domu biedrus.
Pid-ral-lal-lā
P
Kad šī parazīti kubatora stulbie Bauri beidzot sāks vemstīties no šī kretīnisma kuru paši augstā godā cēluši un no visvarenjiem kretīniem kuri šo valsti dziļi bedrē stūmuši ??? http://www.apollo.lv/zinas/latvija-pern-bijusi-tresa-nabadzigaka-es-valsts/485889 Laikam nekad, jo tie tik ilgi nolēmuši vienmēr vēlēt par glumekļiem un rīmām, ka drīzumā paši iznīks ar visu savu valsti. P.S. Koments atkārtots, jo iepriekšējais "izgaisa".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Burovs mērķē uz Rīgas mēra krēslu

Par politiskajiem procesiem un to, kādēļ Rīgai un valstij kopumā tik grūti sokas ar ekonomikas sekmēšanu, laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš un žurnālists Guntars Gūte sarunājas ar S...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas