Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Viņķelis aicina Ušakovu atrauties no kaķu glaudīšanas un sēdēšanas tviterī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dana
D
Ar skumjām jākonstatē, ka komentāri Dienā savā "dziļdomībā" sāk atgādināt Delfus.
riebeklis
r
BET ČEKISTIEM VIENALGA NAV TICĪBAS .
...............
.
čekistu viņķelis arī pamodies.........
IZA
I
ko vispar dara visi vinkiliesi musu valsti labu???
:)))))
:
tiesham, lai tak Nils atdod iespeju nopelnit, t.sk. pensiju, kadam latvieshu politikjim vai pietuvinatajam
AK
A
Vai kādam vēl nav skaidrs , kā vadībā strāgā SC un Šlesera partjas paliekas GKR ar Ameriku priekšgalā? Un kurā partijā iestājusies Verze? Vis teātris ar Viņķeles demisijas pieprasīšanu bija Verzes sarīkota lai SC un GKR izskatītos pievilcīgāki Ūšakovs jau labi sen parakstījis vienošanos par sadarbību ar Putina partiju . Un kā jūs domājat , vai Ušakovs strādā Rīgas vai Krievijas labā? Pat krievu prese Latvijā pieder Krievijas miljonāriem. Kuram vēl ir šaubas par to , kā labā strādā SC UN GKR?
Berta
B
Nu, man ir zināmas daudz šerpākas lietiņas. Bet tas lai pagaida, visam ir savs laiks, jo tagadējais RD teātris ir tīri interesants. Starp citu, tie priekšlikumi par NĪN nav Nila vai SC vispār, viņi tikai uzdodas par autoriem. Jau kopš pagājušā rudens tos vairākās versijās izstrādāja Vienotības deputāti un vairākas reizes virzīja uz domes sēdi, bet Nils katru reizi deva komandu balsot PRET. Tā ka lai daudzbērnu ģimenes, audžuģimenes un NVO saka paldies SC, ka viņi pie NĪN atlaidēm nav tikuši jau vairāk kā gadu, un kas to zina, vai SC valdīšanas laikā tiks.
  • 4
  • 3
delavērs
d
Viņķelis to varētu pavēstīt savas partijas biedram, kurš vairākus gadus no vietas neko citu Rīgas labā nav darījis, kā pļurkstējis tviterī un vēl lielījies, ka tā esot tā pareizā, mūsdienīgā komunikācija. Un pie reizes Viņķelim nenāktu par sliktu sīkāk paskaidrot, kā sēžot septiņos neko nedarītāja darbos var tikt pie tik brangas pensijas.
Haxjy
H
SC propagandas lapele nomainījusi raksta virsrakstu, lai tikai nebūtu jāraksta, ka "RD ārkārtas sēdē neatbalsta grozījumus par NĪN atlaidēm, bet apmainās savstarpējām laipnībām"
tuziks
t
Uzskatu, ka dzīvnieku mīlestība ir ļoti pozitīva īpašība, nu noteikti labāka par čekas stukača Viņķeļa naudas mīlestību!
Arī čekisti,
A
slepkavojot poļu virsniekus Katiņā, ļoti mīlēja dzīvnikus!
  • 0
  • 0
lasītāja
l
Ko tas strīpainais runcis ir saostījies? Vai to pašu ko Ušakovs smēķē? Skaidri redzams, ka kaķis pānikā no tās vīzijas! Dzīvnieku aizsardzības iestādēm lūdzu izdibināt!
varbut
v
cik es varu pateikt ,ka bus ta piepe Elerte pa Rīgas meru ta vina iznides visus pendzinarus kopa ar to Viņķeli,tagad vismaz Ušakovs ir parupejies pa pendzinariem lai var aizbraukt kautvai uztirgu ko nopirkt,ka bus ta piepe vis beiksies,es domaju kavisi pendzinari parupesies lai butu Ušakovs.
L.
L
varbut labāk komentē ru? Latviski taču tu nemāki!
  • 2
  • 3
Jeļena
J
Viss, ko tas jefiņš dara, ir glauda savus kaķus un sevi.
Tims
T
Vai tiesam ir vel kads latvietis Riga, kurs par so kretinu, okupantu pecnaceju ies un veles?
Ezīts
E
Cilvēks, kas mīl kaķus ir labsirdīgs atšķirībā no visiem tiem,kas te zākājas un neko labu nevar pateikt! Nils ir lāga zēns un nemaz negribas ticēt, ka viņu regulē Puķins&co. Nilam varbūt pietrūkst pašpārliecinātības un stingras nostājas. Ēlerte nelocīsies katras "puņķutapas " priekšā ! Iespējams, ka Ēlerte ar savu Co spēs izgaiņāt Latvijas" krievvalodīgos"no Pārdaugavas svinībām un ieskaidros, ka šitā brāļi dzīrodami, neko labu nepanāksim!
kukla
k
Tas "lāga zēns" ir rūdīts krievu nacists un latviešu nīdējs. Viņu bieži redz kopā ar saviem kaķiem, bet kā ir ar viņa sievu? Kāpēc neredz viņu ar to?
  • 10
  • 5
zaglis nils
z
A ko tu no pederasta gribi ?? pēc maratona vairāk nestāv :)
Muldēt nav labi
M
Ka tik tava muļķā mēle tev neizmaksā pārāk dārgi
  • 2
  • 0
Helēna
H
Varu to apliecināt.
  • 3
  • 2
Ķēms
Ķ
Ka tik kaut ko riebīgāku pateikt !
  • 6
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas