Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Visaktīvāk partijām ziedots jūlijā, gandrīz trīs reizes mazāk - novembrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jābūt izcili stulbam
j
lai ziedotu kretīniem
tādi esam
t
Te nu skaidri redzams, ka pie varas esošās partijas tiek uzturētas par valsts un pašvaldību uzņēmumu naudu.
valdis
v
pēc idejas šai jau vajadzētu to esošo partiju bēru naudiņai vai tiešam kāds latvietis vēlešanu ziīme ieraugot kādu mūzdienu pazistamu darboni balsos par to partiju jeb vispār par kādu no esošam?
Lelle
L
Kādi vēl tur ziedojumi?!!! Runāsim skaidru valodu-tā visa naudiņa ir no tautas nozagta...tautai šitos kangarus un mērgļus ir jāatšauj par biedinajumu nākamajiem...
Человек
Ч
Основать свою партию, это может быть очень даже хороший бизнес. Как раз для этого нужно иметь ясный и трезвый ум. Может быть, с моралью при этом нужно быть на "ты", но ведь никто из нас не святой.
Namīpašnieks
N
Tu par īri maksāsi tiem partijniekiem, kuri pie manis iemitinājušies? Partijas vajag, tā pasaulē pienākas, bet par velti pastu un telefonu varbūt tikai buldozera sektanti var dabūt. Tad vajag viņus vienākši atlaist, bet kas tad to pieļaus.
Cody
C
Vai ir kāds normāls cilvēks, pie pilna prāta, kas ziedojis partijām?
Oskars
O
Kad būs LIKUMS ,kad partijas nedrīkst pieņemt nevienu DĀVINĀJUMU. Uzvārdus ,bankas ,firmas ,veikalus,kuri ieskaitījuši PARTIJĀM naudu un tos arestēt .
ksenija
k
Kāpč jāziedo?Var taču izslaukt valsti caur partiju barotavām.Šito niķi Latvijā ievazāja Repše,bet līdz pārpilnībai attīsta šlesers.Nabaga Kr. Peters drīz viņš lopņīs kā piezadzies caur padomēm.Šleser,atbrīvo to nabaga resnīti no partiju barotavām,jo 100% viņš godīgi maizi sev nespēs nopelnīt---tad arī novājēs.
jurij
j
tie ir tie oficiaalie ziedojumi, kurus var paraadiit! tikai kaa ir ar taam padomeem, valdeem, domeem? Vai kaadreiz taas iemaksas beigsies? ja paskaitiit ienaakumus/izdevumus kaa tad buus? partijas jau sen bankrotaa, bet reklaamas kampanai pavasarim naudina buuuuss:)?!
mērglis
m
ta visi tie ziedojumi vienaadi , paši sev ziedo no debesiim nokritušaas naudas , tas ir no visaam dirkaam caur kuraam izdodas nopumpeet valsts naudu , tgad kad caurumi buus piegriezti tik lielas summas varees tikai no melnaas naudas ieskaitiit obščakaa, teepistiem jau jaabuut liideriem , kaa nekaa vistuvaak valsts naudai bija Kalviiša laikaa...
Berķa un Stepanova partija
B
Kā Vaidere izskaidros, no kā viņas palīdze ziedo TB/LNNK summas līdz 5 000 Ls gadā? Deputāta palīga alga nav tāda, lai šādas summas tā viegli noziedotu. Pieļauju, ka Vaidere pati šo ziedojumu ir veikusi ar palīdzes starpniecību. Šo faktu vajadzētu KNAB izmeklēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas