Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Visu Jēkabpils apšaudē cietušo stāvoklis ir stabils

Patlaban četri no Jēkabpils apšaudē cietušajiem ārstējās Rīgas slimnīcās, divi - Jēkabpils slimnīcā, un visu cietušo stāvoklis ir stabils, dažiem ievainotajiem stāvoklis uzlabojies.

Ceturtdien visi otrdien apšaudē cietušie uzbrucēji pārvesti uz dažādām Rīgas slimnīcām - Stradiņa slimnīcu, Rīgas 2.slimnīcu un Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcu.

Cietušā, kas ceturtdien pārvests uz Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcu, stāvoklis ir stabils un dzīvībai briesmas nedraud, apstiprināja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Vitolds Jurkevičs.

Apšaudē cietušā uzbrucēja, kas pārvests uz Rīgas 2.slimnīcu, stāvoklis ir stabils un nav smags, tāpēc nākamnedēļ viņu plānots pārvest uz cietuma slimnīcu, informēja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Jānis Petronis.

Uz Stradiņa slimnīcu trešdien pārvestā policista stāvoklis pēc operācijas ir stabils, pastāstīja slimnīcas pārstāve Ieva Stibe. Savukārt vakar uz slimnīcu pārvestais uzbrucējs ir nogādāts Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrā. Arī viņa stāvokli I.Stibe raksturoja kā stabilu.

Policists, kas joprojām ārstējas Jēkabpils slimnīcā, veseļojas, un viņa stāvoklis ir stabils. Piektdien kolēģi palīdzēja viņam atvadīties no bojā gājušā kolēģa Andra Znotiņa un nogādāja viņu atpakaļ slimnīcā, informēja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ivars Zvīdris.

Arī apšaudē cietušā spēļu zāles darbinieka stāvoklis ir stabils, un nākamnedēļ viņu, iespējams, pārvedīs uz Rēzeknes slimnīcu, jo cietušais ir rēzeknietis, sacīja I.Zvīdris.

Kā ziņots, otrdien pēc plkst.9 Jēkabpilī notika bruņots laupīšanas uzbrukums spēļu zālei Fēnikss. Aizturot iespējamos uzbrucējus, gāja bojā viens policists, bet vēl seši cilvēki - divi policisti, trīs uzbrucēji un spēļu zāles darbinieks - ievainoti.

Aizdomās par šo bruņoto laupīšanu policisti aizturēja piecas personas. Četri no uzbrucējiem bija policisti - divi specvienības "Alfa" darbinieki, bet vēl divi - Valsts policijas Tukuma iecirkņa darbinieki. Visiem aizturētajiem kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas