Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vīzentāla centrs kritizē Latviju par nespēju saukt pie atbildības nacistu noziedzniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Žīdi nevar pasteidzināt valdību ar īpašumu atdošanu un nu vecā dziesma - visur žīdam rādās masu šāvēji.Ko jūs te mokaties pievērzdami uzmanību Vīzentāla murgojumiem,jo viņiem vajag naudu un tikai naudu,bet šāvēji pēčāķ.
Dollija
D
Un kad pasaule, tostarp arī Vīzentāla centrs atzīs , ka komunistiskais režīms ir tikpat noziedzīgs kā fašistiskais un sauks pie atbildības komunistu noziedzniekus?
A.Eichmann
A
Un ar' reizi nāks tā diena, Kad .......
Varbūt tā
V
Latvijas iedzīvotāji pauž kritiku Izraēlai par nespēju atrast un sodīt holokausta noziegumu pastrādātājus.
janifer
j
un veel neesmu redzeejis kaadu zhiidu straadaajam tikai vietaas kur var kaadu apchakareet kad dziivoju lr straadaaju on security company veicu apsardzes sisteemu servisu apmekleeju vairaakas zhiidu maajas no coment about this vienmeer sanjeemu dzeramnaudu un labas pusdienas taatad runa ir par kaut kaadu meeslu vaardaa zurof & co and really pat gribeedams neatradiisi kaadu zhiidu shaaveeju jo visi iespeejamie ir zem zemes tas noziimee that this real devil taapat kaa zhiida purns linderman shos cilveekus vajag izsludinaat aarpus likuma Latvijas Republikas teritorijaa
Arbeit machet frei
A
Ja noziedznieks 1941. gada bija teiksim 23 gadus vecs, dzimis 1918.g. Tad viņiem šodien būt 94 gadi. Kas žīdiem ir par problēmi? Vai žīdi nevar apzināties ka visi jau ir beigti?
janifer
j
jaa gruuti saakt runaat par sho jo iisteniibaa zhiidi pashi uzprasaas varbuut tu suka zurof & co pastaastiisi cik zhiidu straadaaja ar KGB un cik latvieshiem taveejie nomauca nagus
[email protected]
h
Vīzentāla centrs kritizē Latviju par nespēju saukt pie atbildības nacistu noziedzniekus. Bet es kritizēju Latviju par nespēju kritizēt Vīzentāla centru un visai pasaulei rādīt, kā Zurofs čupojas ar nacionālboļševikiem, kas tie paši nacisti vien ir.
@
@
Naudas mednieku grupiņa turpina apmelot Latvijas valsti, nerēķinoties ar tiesiskuma principiem un pat neaizdomājoties, ka kopš tiem laikiem ir pagājis vesels cilvēka mūžs. Droši vien pat 2090. gadā šim kantorim liksies, ka kāds vēl nav saukts pie atbildības. Piemēram, Krievijas neonacistu bandu dalībnieki.
.
.
nu kāpēc tikai nacistus... mossad ir "kļūdījies" arī teroristu iznīcināšanā, nošāvis, kā vēlāk izrādījies, nevainīgus cilvēkus. un nekas, žīdi drīkst, kas citiem liegts. tikko pat mossad nolaupīja ukrainā palestīniešu zinātnieku, kuram sieva ukrainiete, un kurš ukrainā dzīvoja jau nez cik gadus. un atkal nekas, viņi drīkst. un pasaules sabiedrība pieklājīgi klusē.
Oskars
O
Jā tas ir ŠAUSMĪGI , kad Latvijā turpina VALDĪT KOMUNISTU NACISTU NOZIEDZNIEKI - ZAGĻI un nav priekš viņiem KARĀTAVAS .
zaglers
z
Vīzentāla centram nav zināms absolūti nekas. Bet tas jau netraucē viņu žīdu brāļiem no Mossad braukāt pa pasauli,''medīt'' itkā bijušos nacistus,un tad viņus bez jeb kādiem pierādijumiem un tiesas aukstasinīgi noslepkavot.
Nimberga
N
Kapec vizentala centris, kura ir zidu iestade ar merki apmelot citas valstis un no tam izspiest naudu, ka tas viniem ir izdevies ar Vaciju , nesauc pie atbildibas zidus, kuri ir izlaupijusi, apzagusi daudzas valstis, tautas, ipasi tos zidus, kuri ir izlaupijusi Latvijas valsti un apzagusi latviesu tautu un veikusi genocidu un holokaustu pret latviesu tautu pedejos 20. gados Latvija, Godmanis, Gailis, Birkavs, Lavents, Krasovickis, Kargins, Suharenko.......zidi kuri starptatuiski apgana un apmelo Latviajs valsti un tautu, Zdanoka, Joffe, Cilevics, Glimovs, Rafaelskis, Pliners....... Zidu merkisir apmelot valstis, lai no tam izspiestu naudu ka to vini ir pasakusi darit. Ka vat tiesat cilveku, ja nav pieradijumu, ja nav noziegumu faktu? To var atlauties tikai zidi, piemeram, ka vini noslepkavoja Latvijas varoni Herbertu Cukuru, bez jel kadiem pieradijumiem, tiesas sprieduma un pieradijumiem ka vins butu ipasi piedalijies zidu iznicinasana Latvija, un, ja, tas ari butu bijis, tad but janem vera tas, ka Latvija bija okupeta valsts, un Latvijas valsts bija sagrauta , sakuma to veica zidu raditais komunistiskais rezims Krievija, bet velak izdzenot Krievijas okupantus no Latvijas ienaca vacijas okupanti.
Laila
L
Cik miljoni palestīniešu devušies bēgļu gaitās ?
Tante
T
Vai Vīzentāla centram ir konkrēti zināmi to cilvēku uzvārdi,kuri piedalījušies holokaustā ,un šobrīd brīvi dzīvo Latvijā?Ja ir pierādījumi -lieciet galdā,ja nav-pārstājiet apmelot mūsu valsti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas