Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Vjačeslavs Dombrovskis referendumā balsos pret, taču saprot krievvalodīgo viedokli par "viņu" partiju nelaišanu pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ticu
T
ka ļoti daudz ir krievvalodīgo, kas neatsaucās Lindermana/Kravcova kampaņai, jo kurai sabiedrībai var nākt par labu aizvēsturiski sabiedrības šķelšanas aicinājumi.
Daniels
D
Krievu politiskai izglītošanai nav nozīmes, jo viņiem ir pavisam cita izpratne - kā par demokrātiju, tā par patriotismu. Viņi izprot tikai impēriju "demokrātiju", kurā okupants ir līdztiesīgs okupātajiem, bet patriots ir tas, kas nešmaucās sadalot desu un izlejot gāzēs pudeli.
Andris
A
Ja kas, viņi uzskata šo teritoriju par bijušās impērijas piederīgu, tas ir sarunā ar gados vecākiem, pat izglītotiem okupantiem,iespējams ,to pašu viņi skaidro saviem bērniem .Nu nez ,nez ,kā ar tiem okupantiem tikt galā.
  • 0
  • 0
tu laikam
t
gribēji teikt: sadalot desu un izlejot pa glāzēm pudeli...
  • 0
  • 0
patiesi,
p
patiesi es jums saku, tā Zatlera partija Latvijai izrādīsies lielāka nelaime un Trojas zirgs nekā Saskaņas centrs ar visiem lindermaņiem kopā.
Tik daudz argumentu
T
tam, ka SC darbojās un balsoja gan Parex bijušo īpašnieku, gan A.Šlesera interesēs u.c., apnicis uzskaitīt, tāpat visi aizklātie balsojumi, to taču Vj.Dombrovskim vislabāk būtu jāzin. Vai vēlreiz jāatgādina, ka latviešu vēlētāji ļoti stngri plusoja un mīnusoja, un nevis pēc etniskiem principiem. Varbūt tieši krievvalodīgo vēlētāju atsaukšanās Lindermana/Kravcova agresīvajai reklāmai būtu tā vide, kur Vj.Dombrovska kā sarunu partnera ļoti pietrūkst.
Andris
A
Vispareizāk taču būtu ,ja tādi ,ka Vj.Dombrauskis visu izskaidrotu krievu vēlētājam. ,bet redzams,ka arī viņš šo jautājumu neizprot Jāsāk skaidrot tādiem ,ka Judins ,Loskutovs Dombrauskis ,Kostaņecka ,Un ja godīgi ,visai inteliģentai krievu sabiedrībai,un tikai tad viņi attiecīgi saviem tautiešiem.Citādi būs strupceļš.
  • 0
  • 0
Utopija
U
Es nesaprotu, kar kādām krievu partijām vispār ir runa? Kā var būt partija pēc etniskā iedalījuma? Paši SC taču visu laiku apgalvo, ka nav etniska partija. Nu atkal ir? Man ir apriebusies visa šī ņemšanās ar tiem krieviem. Lai brauc prom! Nadojeļi!
Par vidusslāni
P
ne tikai latviski runājošo, bet arī krieviski runājošo vērts aizdomāties, kas var notikt divvalodības rezultātā, jo Latvijā iebrauks no Austrumiem bagātie, un veidos savus likumus, un tiem nebūs svarīgas Latvijas vietējo krievvalodīgo intereses. Tie nebūs tikai krievi, tās būs dažādas nacionalitātes. Un robežu šķērso vairāk, kas iebrauc, nekā izbrauc. Kamēr viena valoda, vidusšķirai tas nāk par labu, gan latviešiem , gan krieviem.
Ivo
I
Es aŗi balsošu par-tas ir protests prēt tadiem ka Dzintars,Slūcis,Jesalnieks ,Paradnieks!
dīvains ir šis sevis pašlikvidācija
d
PROTESTS,kā,piemēram,Īvō
  • 0
  • 0
Kā tad
K
balsot jau tu vari ,tikai neviens to neieskaitīs par nekādu protestu ,bet par tavu vēlēšanos likvidēt Latvijas valsti,jo bez latviešu valodas nav Latvijas valsts.
  • 3
  • 0
edisons
e
Pie varas SC varētu nonākt ja būtu cita nostāja (nesaukšu par ideoloģiju, jo viņu vadoņiem tādas nav) gan ekonomikas, gan nacionālajos jautājumos, proti, beidzot tācu ir jāsaprot, ka jau 20 gadus Latvija ir brīva no PSRS mantiniekiem - Krievijas. Latvija ir nacionāla valsts kāda ir Francija, Vācija, Dānija u.c. un katrā šādaāvalstij ir valstsnācija - franči, vācieši, dāņi utt. Protam, arī tajās valstīs ir urbanoviči, zariņi un tamlīdzīgi. Prieks par Vjačeslavu Dombrovski un viņa domubiedriem krieviem, kas ir latvijas pilsoņi ne tikai vārdos, bet arī pēc pārliecības. Viņam nav jākļust par latvieti, bet viņš ir Latvijas patriots.
Andris
A
Edison ,kāds tur prieks ,tā ir nožēla ,ka tik izglītotam cilvēkam nav skaidras tik elementāras lietas.Bet ko darīt tad ar tādiem ka KRAVCOVS
  • 0
  • 0
Godīgi
G
tas nav- politiskās spēles pārnest uz referendumu par valodu. Tad jau Rīgas Domes vēlēšanu rezultāts, kad A.Šlesers saveidoja koalīciju ar SC, arī varēja tulkot par apzinātu latvisko partiju nelaišanu pie varas. Vj.Dombrovskim tagad jo aktīvi vajadzētu runāt ar krievvalodīgajiem, lai Lindermana/Kravcova/Ušakova/Urbanoviča agresivā kampaņa uz visiem laikiem paliktu pagātnē. Tas ir arī pašu krievvalodīgo interesēs kā to ļoti pamatoti skaidrojusi I.Ostrovska.
mikaa
m
ZRP jau šo trādirīdi ari uztaisīja....
Nu nu
N
nezinu gan vai Dombrovskis pareizi saprot SC nelaišanu pie varas.Vienotās Krievijas filiāle Latvijā pie varas varētu nonākt tikai valsts apvērsuma gadījumā,nevis tāpēc ,ka par viņiem nobalsoja 5.kolonna.
nebūsi Andris,bet gan Andrjuša,
n
jo tonis un saturs kā visām pabirām,kuras pa pasauli blandās un nekur kā mājās NESPĒJ justies,jo īstās mājas - miskaste
  • 0
  • 0
Andris,,<nu nu
A
Protams ,ka viņš nesaprot ,kādēļ SC nelaiž pie varasJa godīgi ,tas vienkārši ir drausmīgi ,ja neteiktu pat ŠAUSMINOŠI ,ka tik izglītotam cilvēkam nav skaidrs tik elementāras lietas ,kur ir 101 pamatota argumenta,.Tāda pati ir Kostaņecka un vēl un vēl ........Secinājums viens ---jāsāk skaidrojums ,jeb dialogs visos masu info līdzēkļos ar izglītoto krievu daļu ,jo viņiem būs vieglāk paskaidrot saviem līdzcilvēkiem ,jo viņus uzklausīs un sapratīs Aizmirstiet LATVIEŠU AUNI PAR KAUT KĀDU ŠEIT INTEGRĀCIJU.Tā ,ka mēs esam ar viņiem drausmīgā .strupceļā.Valodu tad viņi pārvalda brīvi.,bet izpratnes nav.Visu cieņu Dombrauskim par šo rakstiņu un ATKLĀTĪBU.
  • 2
  • 0
to varu,ko SC alkst svešā zemē iegū
t
vajag Krievijā meklēt - tur arī ''dzimtā valoda'' DZIMTA būs un,pie tam, par baltu velti... pārceļoties uz dzimteni,to arī gospodins Vjačeslavs Dombrovskijs saprastu
Ok
O
Dombrovskis ir malacis. Lūk, "normāls" krievu cilvēks. Tāds pats latvietis vien ir, tikai dzimtā valoda krievu. Par to "nelaišanu pie varas" - Tautas Partiju arī reiz nelaida pie varas pēc "uzvaras" vēlēšanās. Un neviens tad par diskrimināciju nebļāva.
Āreče,
Ā
bet kāpēc ne latviešu cilvēks,jeb - latviski runājošs cilvēks? Lienot uz vēdera krievu priekšā dažs labs sev smadzenes ir ar mieru izrūnīt,jo vai tad tas ''krievu cilvēks'', tas pats krievs vien nav? Jeb varbūt (ja ''cilvēku''klātu nepieliks) tomēr MĒRKAĶIS? Jo parasti,taču,nekad nesaka ,piemēram,ukraiņu jeb baltkrievu cilvēks.
  • 0
  • 0
Viss ir pareizi
V
Padomju laikā strādāju kādā "medijā". Mums bija "ieteikts", runājot par krieviem - arstiem, inženieriem, slaucējām, vienalga, par ko, ja saturs prasa pieminēt tautību, izvairīties no vārda "krievs". Bija jāsaka krievu cilvēks vai krieviski runājošs cilvēks. "Ieteicēji" caur puķēm lika manīt, ka visā PSRS "krievs" jau tiek uzskatīts par kaut ko nevēlamu, par tādu kā lamuvārdu.
  • 2
  • 0
tur jau tā lieta,ka krievu cilvēks,
t
bet ne krievs,savukārt - krievvalodīgais un nevis latviešvalodīgais... lūk,pat kompis ''krievvalodīgo'' kā KĻŪDU neuzrāda,jo ir radusies īpaša suga un rase ar predikātu - KRIEVVALODĪGIE... neviens,taču, nesaka - lietuviešvalodīgais,vai poļvalodīgais,vai norvēģvalodīgais,bet gan lietuvieši, poļi un norvēģi...(u.t.t.)... krievvalodīgie vispār nav TAUTA,bet gan PARAZĪTI uz citu tautu miesas un to viņi neskaitāmos veidos APLIECINA...
  • 0
  • 0
Hren nahren
H
Vjačeslavs Dombrovskis Sorosa d.
dg
d
protams tas ka Vjačeslavs ir STARPTAUTISKĀ VALŪTAS FONDA padomnieks Latvijā, antiņiem maz intresē....ne visi kas izskatās kā draugi tādi ir un otrādi.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas