Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

VL rosina izvērtēt Guščina naidīgos izteicienus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wieder freude
w
Evas kundze! Priecājos, ka kompjuters salabots un atkal "darbojas" garumzīmes u.t.t..
Eva Braun
E
Ļoti pateicos VL! par adekvāto reakciju ! Arī mūs -simtus tūkstošus latviešu tas satrauc ! Milzīgs paldies visu mūsu vārdā !
pamela
p
Par Dr.brīdinājumu lielkrievu šovinistiem ir sacelts milzu tracis ,arī ar PS u.c.Vienotības daļām,BET ne čiku ,ne grabu no šiem "taisnības"plēsējiem par Gusčina aicinājumu Putinam piekopt Latvijai Gruzijas variantu,ne čiku ne grabu tālāk par Urbanoviča draudiem.Sanāk savāda šaha spēle,Vienotību VAIRĀK uztrauc lielkrievu šovinistu IESPĒJAMĀ !!! Vidiņa atteikšanās dakterēt šos Latvijas naidniekus,par VIŅU aicinājumu uz VARDARBĪBU pret Latviju !! NONSENS!!
alberts
a
Kas tuir īpass?Tikai nesaprotu kapec neviens "čelovēciks" nedrazas uz Abreni,kura ir ta pati ,kā Abhazija Gruzijā.
lobo
l
viens krievs kautko murgo un dzintarinjam bikses jau pilnas,,labaak pieveersies kautkam nopietnaakam..
precizējums
p
mani izteikumi ĻOTI nepatīk dažam labam. . . . . . . . . . . . Nevajag būt tik kautrīgam, Jūsu izteikumi nepatīk ĻOTI DAUDZIEM! Kuram normālam cilvēkam gan patīk bezjēdzīgs spams?
Drak
D
Да скорее всего Дзинтарс договорился с Гущиным, тот говорит "piemērot Baltijas valstīm tādu pašu pieeju kā Abhāzijai un Dienvidosetijai". А Райвис с протестом лезет в прессу... Самое главное оба в шоколаде, так как оба пиарятся, причём совсем бесплатно.... Старый трюк Дзинтарса, то же самое было и с Осиповым, и с Линдерманом.... Молодцы конечно, но повторяются....
Sakarīgā
S
Nepiegriežiet vērību tā saucamajam čelovek komentāriem .Esiet ar pašcieņu un vērtējiet savu personību .Jo vairāk atbildēsiet uz viņa šmucīgajiem komentāriem ,jo vairāk viņam patiks šīs bezjēdzīgās muļķības gvelzt !!!
Sakarīgā
S
Cien .Anna ! Prezidents aicina dziedāt valsts himnu visas pasaules valstīs dzīvojojošos latviešus .Arī taču krievu tautai un citām etniskām grupām dzīvojot citās valstīs ir sirdij tuva savas valsts himna .!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Galvenais, ka latvieši dziedās savu himnu un svinēs 18 novembri savā sirdī, kā piederību savai zemei, savām saknēm un savai tautai, pārējais viss ir nebūtiski, un latviešiem ar to savs prāts nav jānodarbina, absolūti nē.
Anna
A
Prezidents Valdis Zatlers aicināja "turpināt tradīciju un 18.novembrī ar visu pasauli dziedāt Latvijas valsts himnu." Kāpēc? Imidža dēļ! "Lai visus vieno viena gaisma, vienas domas un valsts himna." Kas ir "visi" – pateikts nav. Līdz ar to jautājums: nepilsoņiem Latvijā - ko šajā laikādziedāt? Pensionāriem? Tiem, kas nedzīvo tirgus apstākļos, bet Latvijas? Tiem, kurus nevieno mūsu prezidents un mūsu ministru „domas gaisma” ? Bet, vispār, aicinājums dziedāt himnu ir draudi vai brīdinājums? Un, ja sists, bet nenoslīcis Aizsardzības ministrs Arnis Kemers vēlreiz atteikties? Atnāks, lai pilnīgi noslīcinātu? Imidža dēļ? .. Imidžš – Latvijai ir viss? Izņemot PAŠREIZĒJO tēlu, nekas vairāk nav ko parādīt? .. Un Kāpēc kultūras ministre Sarmīte Ēlerte uztraucas par to, ka pēdējo desmit gadu laikā, latviešu valodas izmantošānas joma ir samazinājusies? Viņa ir vienkārši konsolidējusies! Redziet, kā viss lieliski izrādās, un nav pašlaik nekāda iemesla uztraukties. Iestādēs nesamazinā mums pensijas un pabalstus, dāmas un kungi, viņi vienkārši konsolidē. Jūsu pašu labumam un pilnīgā saskaņā ar starptautisko donoru ieteikumiem. Politiski nepareizi būtu teikt – jauno LR īpašnieku.
Anna
A
Tā ir vienkārši atkāpšanās no zombēšanas, kas ilga 20 gadus. Un tagad, kad kļūva skaidri redzami pēdējo gadu pārvaldes "rezultāti" , acis atvērušiem no zombēšanas nobrauc jumts. Tas ir kā tad, kad pacients strauji izved no anestēzijas. To tā nedarā, jo no anestēzijas iziet patstavīgi un zem medicīniskā personāla un ārstu pārraudzības. Šie nacionāli kadri jūt, ka viņu laiks aiziet, ņirgāties par "svešiniekiem" drīz nebūs iespējas .Un cenšas, visbeidzot, iespļaut mums sejā, sāpīgāk iekost .... Paredzu, iebildumus - Eiropā atšķirīga aina, tur pie varas atnāk labejie. Noliedzu visus salīdzinājumus, tur tiešām ir cits stāsts! ..
Latons
L
Malači VL, ja pati Drošības ministrija šādos gadījumos nereaģē, tad "jāpabiksta ar kociņu", lai rīkojas. Pareizi darīts. ;)
drak
d
Может это их совместная договорённость (Дзинтарса и Гущина)???
Valdis
V
Lai tam Guščinskim zoodārza lāči taisnu tiesu tiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas