Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

VL-TB/LNNK kandidātam Sprūdam 31 gada vecumā jau pusmiljona eiro parādsaistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kreimene
K
Lasot komentārus, pārņem šausmas - tik tālu esam jau degradējušies (skolotāja Rudīte), lai savos komentāros lietotu necenzētus vārdus... Ļoti nepatīkami. ka kā profesija minēta skolotāja... Nezinu gan, vai šādam pedagogam gribētu uzticēt savu bērnu skološanu. Jo vienu un to pašu domu var pateikt dažādiem vārdiem, arī pieklājīgiem, lai komentāru lasītājiem nevajadzētu sarkt, saskaroties ar klajām jēlībām.
Jasmīna
J
Es pazīstu Gati un viņa vecākus. Tas, ko Gatis saniedzis, ir panākts ar viņa paša spēkiem - vecāki nav ietekmīgas personas ar miljoniem kontā, un nevar Gata kontā iemaksāt miljonus, lai samazinātu Gata parādsaistības, tādējādi apklusinot žurnālistu sacelto brēku ap Gata parādsaistībām, kuri kautrīgi noklusē citu deputātu kandidātu daudz prāvākās parādu listes. Un žurnālistu saceltā ažiotāža ir vienkāši krimināla - lai paskatās, ko paši ir sasnieguši saviem spēkiem, bez ietekmīgu radu un materiālā atbalsta - nāksies vien nosarkt par savu pelēcību... Protams - uzrakt kaut ko negatīvu ir katra korespodenta pienākms un "goda lieta"- - lai palūkojamies uz visu pasniegto informāciju - vienas vienīgas negatīvas ziņas jebkurā portālā vai TV programmā... Laikam par tādām jau vairāk maksā... Un saredzēt kāda cilvēka sasniegumus un labos darbus žurnālistu aprindās laikam nav pieņemts un neskaitās labais tonis... Žēl gan, jo labā arī ir daudz vairāk, vajag tikai gribēt to saredzēt un parādīt arī pārējiem, jo žurnālistiem tomēr ir dotas lielas iespējas.
Uzņēmējs
U
Ikvienam uzņēmumam ir parādsaistības. Tā ir ikdiena un tas ir tikai normāli. Sprūds, redzams, ir godīgi visu uzrādījis un maksā nodokļus - piesieties nav kur. Mediji ņemās pa dubļiem kā savējie.
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
"Delna", tāpat kā līdzīgi politisko lūzeru, kas par kontrolieriem uzdodas, veidojumi, ir stipri gluma. Jā, parādi un neveiksmīgi biznesi ir aizdomīgi lielai deputātkandidātu daļai. Pat pēc formālās un vistiešākās statistikas. Tomēr "Delna", runājot pirms vēlēšanām par spilgtiem neprašām privātuzņēmībā, it kā neizprotamu iemeslu dēļ nemin tagadējā premjera -- visgodīgākā, vis-vis-vis-vienotākā utt. -- situāciju. Valdis Dombrovskis formāli vēlēšanu listē uzrādīts spoži. Aizdevis Ls 125 000, varens puisis. Derētu skatīties tālāk. Premjers Valdis visu minēto summu aizdevis savas kudzes Ārijas un sava premjerbiroja juristes, ģimeņdraudzenes Sandra Bukanes kopuzņēmumam, kam Latvijas valsts Hipotēku un zemes bankā kredīts ap 1 miljonu latu, nevis eiro, kā Sprūdam uc. iesācējiem. Šarmanti savā ziņā. LHZB tieši Dombrovskas un Bukanu uzņēmumam iedevusi kredītbrīvdienas, uz kādām citiem tirgus dalībniekiem cerēt reāli nav iespējams un Dombrovsku-Bukanu rindu mājām Vējziedi veiksmīga pārdošana nedraud arī kvalitātes trūkuma dēļ. Turpiniet klausīties, kā Vienotība aicina balsot par savu superpremjeru.
Aiva
A
Sprūds - tipisks karjerists, nekas vairāk. Par laimi, no VL! saraksta ir citi ko izvēlēties, tā kā šāda persona manu balsojumu nemainīs. Vienīgi, ja viņam konkrēti ievilkšu strīpiņu.
aha
a
no bankrota par politiķi
Uzmanīgi...
U
ar tiem jaunajiem cilvēkiem! Skat, Valters pabija pie Šlesera , - nepaveicās, tagad jau pie Zatlera! Tādi sprukstiņi izraisa lielu neticību: viss rāda, ka attieksme pret valsti - projektiņš vieglai peļņai, lai papildus varētu darīt sev patīkamākas lietiņas!
Vita - Aiva
V
Neiet runa par elkiem, bet neveiksminiekiem, kuri lien pie siles! Lai vispirms parāda, ka prot strādāt, tad lien politikā! Es negribu, lai uzrastos vēl kāds pie Taviem nosauktajiem, kas nofenderē manu naudiņu!
Vārds
V
Un kad kad SC fenderēs tavu naudiņu,tad būs laime pilnībā.
  • 1
  • 1
neticu!
n
Tas ir nenormāli! Tādam cilvēkam ir tikai (un vienīgi!)personīgās intereses piekļūt pie siles, lai kaut ko ierautu sev! Kāpēc šādi tipi vispār drīkst kandidēt?!
vairis
v
vel viens kam iekļušana saeimā ir pedejā iespeja izkulties sveikā:) nožēlojami
Dens
D
Ja tas tā ir tas nebūt netraucēs man balsot par NA apvienību par 8.sarakstu manā skatījumā VL/TBLNNk bija vienīgie, kas 10.saeimā aizstāvēja latviešu intereses šajā valstī, man šķiet, ka citas partijas grib mūs latviešus salaulāt ar SC, man tas nav pieņemami, nesen pat pēc Sc iniciatīvas tika sākta parakstu vākšanā par otru valsts valodu krievu valodu uniesniegti Centrālajā vēlēšanu komisijā, nekad nebūšu savas latviešu nācijas nodevējs un kangars arī tie kas tic un pakļaujas reklāmām manuprāt ir neizglītots aunu bars, paskatīsimies reāli Lembergs ZZs premjera kandidāts pēc 10.saeimas vēlēšanām, es SC būtu ņēmis valdībā bez ierobežojumiem arī 10.saeimā ZZs darbojās roku, rokā ar Sc pat tik tālu aizgāja, ka gribēja pēc Sc ierosinājuma latviešu valodu augstskolās pielīdzināt krievu valodai ieviešot valsts augstskolās divu valodu plūsmas, vienotība pēc 10.saeimas ievēlēšanas bija gatava aicināt valdībā SC, ciniski izmeta no tās latviešus VL/TBLNNK, kas 10.saeimā vairāk bija pozīcijā ar Vienotību, kā jebkurš cits, nesen pat Vienotība bija gatava aicināt SC valdībā, tagad toie rullē reklāmu pret SC divkoši ne Vienotība, ZRP Ķīlim nekad nēsmu ticējis, ZRP partija SC atzīstiet okupāciju, bet darbojaties, kā okupētā teritorjiā, lai iegūtu varu pār latviešu tautu un okupētu to galīgi. Kas man latvietim cits atliek, kā vienīgi balsot par Visu Latvijai un es tā arī darīšu, man būs grūti saprast savu tautieti, kurš šajās 11.saeimas vēlēšanās balsos citādāk, manās acīs viņš būs savas latviešu nācijas nodevējs un nekad tam nepiedošu, ja uzvarēs SC. Domāju VL/TBLNNK šjās vēlēšanās ir jāuzvar, tad Sc nākšana pie varas nnebūtu iepējama un Latvija virzītos uz latvisku valsti, bet ne okupētu multikulturālu vaikrievisku valsti.
:))
:
Sprūdi, Sprūdži... Būs tāpat kā ar Bērziņiem... :D
XXL
X
Mani sajūsmina LV žurnālistu pārliecība, ka vienīgais biznesa veiksmīgumu raksturojošais cipars ir peļņas rādītājs!:) Realitātē vairums SIA cenšas no peļņas izvairīties, lai nebūtu jāmaksā ienākumu nodoklis.
Elva
E
Melnais PR plaukst un zeļ. Pārāk uzkrītoši visi raksti internetā parādās meklējot utis citu kažokā, bet, ka Andris Bērziņš ir sadalījis savējiem 500 miljonus - prese klusē. Vai tiešām ir tik ļoti bail no VL?
Hi hi Laba reklāma
H
Labu reklāmu Sprūds sev sarūpējis :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas