Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

VL-TB/LNNK parakstītajam vienošanās dokumentam pievieno savu "izpratnes skaidrojumu" par četriem punktiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Moriss Berts
M
Jā, vēl p.s.: ...un VL prātīga attieksme (komentāros gan vairāki "pareizākie letiņi" sāk VL nosodīt - cik tad nu no tur tālu līdz apvainošanai vēlētāju nodevībā no tādu ekstrēmistu puses), bet attieksme, manuprāt, ir prātīga un izrādījusies "stiprāka par tankiem" - Zatlers nebūt nav cietpauris, tikai sekli domājošiem neizprotams - tāpēc arī tā mums tik populārā "birku kāršana"... vēlreiz cieņā, Morberts
no malas
n
NA izbrauca cauri tikai tāpēc, ka netrūka cietpaurainu latviešu, tai skaitā "ekspertu" , kuri visos iespējamos veidos mēdijos baidīja ar SC. Vienotība neizturēja ažiotāžas spiedienu un VL atbalstītāju, jo sevišķi caurkritušā Kristovska PS tendenciozās manipulācijas ar Vienotības atbalstītāju vēlētaju viedokli. Neko darīt, nav jau arī šī koalīcija nekāda katastrofa, tikai politiskās sistēmas attīstībā devums ir nulles līmenī. Kādu sēklu iesējām, tādus augļus saņemsim. Biologi zin, ka radniecisku būtņu pārošanās noved pie sugas deģenerācjas. Ar VL ideoloģiskajiem līdziniekiem vienā komandā bijušas daudzas valdības, rezultāti ir redzami.
  • 0
  • 1
Moriss Berts
M
VL labi un precīzi iecentrējusi minētos 4 punktus - dokumentos vispār visu laiku ir prasījusies maksimālāka skaidrība, lai veikliem demagogiem nebūtu iespējas manipulēt - ar papīriem VL strādā labi. VL apņemšanās ekstremāli neatbildēt, kā saprotu, uz "krievu" atsevišķu cilvēku provokācijām un neadresēt savus komentārus uz visu krieviski runājošo diasporu beidzot ir apsveicama. Provokatori un citu ideoloģiju aģenti jau ir visur, bet nedrīkst to vainas piedēvēt visai etniskajai grupai, piemēram, ka visi musulmaņi ir terorist - tas ir vienkārši stulbi, lai gan pavirši vērtētāji to praktizē. Vai varam atļauties augstāko izglītību finansēt no valsts? - Ja liek uz izglītības kā laba biznesa, tikai diemžēl ļoti ilglaicīga "kārts", tad jau būs tā jādara. Nācijas attīstības vārdā nauda jāatrod, kaut ko citu atstājot mazāk nozīmīgā lomā. Izcila prioritāte, jo latviešu nav daudz - viņiem jābūt gudriem! Ar cieņu, Morberts
zvirbulēns
z
Kādēļ zatleristiem atdevāt veto tiesības, kas ir, nav mugurkaula?
He he... > zvirbulēns
H
Vai tad es pirms vēlēšanām neteicu.... he he.... ka Zaptes onka ir Vienotības jenotu klons....hi hi.... lai tautiņai makaronus uz ausīm uzspraustu.... ha ha... Gods kalpot biezajiem, bet tautiņai kā parasti - FIGĀ!
  • 0
  • 0
VL -klauni
V
Kādas iniciatīvas, ja paši tikko parakstījās ka nevērs muti vaļā par šiem jautājumiem? Un ko viņi var panākt ar savām mazskaitlīgajām balsīm? Viņus vienkārši ignorēs.
  • 2
  • 2
jubalds
j
Tapēc, lai zatlers parāda sevi visā krāšņumā pirms nākamajām vēlēšanām. Lai uzliek veto, kādai labai VL iniciatīvai par valodu, skolām tml. Pagaidām viņš vēl tikai ir politiskais klauns. Bet ar savu veto kļūs par politisko līķi.
  • 2
  • 2
VL atbalstītājs
V
Apsveicu NA! So far, so good. Cerams, ka arī turpmāk iestāsities par to, kas vēlētājiem rūp. Es un vēl 120 000 parakstījāmies par pāreju uz latviešu valodu Latvijas skolās. Mēs negribam, lai šeit ZRP un SC nostiprina divkopienu valsti. Sagaidu, ka NA šo jautājumu risinās.
VL -klauni
V
Nu parakstījies - un ko tālāk? Izniekojāt parakstu vākšanai naudu, kuru varēja izmantot latviešu valodas mācīšanai krievu skolās .....
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas