Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

VL-TB/LNNK pirms valodas referenduma plāno īpašu uzmanību pievērst cittautiešu jauniešu informēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fima
f
vl kļūdās, jo es pats balsošu par krievu valodu, un vēl zinu dažus latviešus kas baslsos par krievu valodu un ne jau tāpēc ka mums ir vajadzīga otra valsts valoda, bet vienkārši lai ieriebtu šai naciķu partijai un tiem muļķiem kuri vispār balsoja saeimas vēlēšanās par vl - partiju kas godina fašistiskās vācijas armijas karavīrus.
to fima
t
Ieriebējs atradies! Ka nedabū pa purslām!
  • 0
  • 0
Pirdļukam fimam
P
Tu,ūdens galva -tie ,kas aizstāv savas tautas nac. interese ir fašisti .Pēc nākošām saeimas vēlāšanām viņiem var būt tuvu 50%.ja ne vairāk.
  • 1
  • 0
līdzdalībnieks
l
VL TB-LNNK tā informē cittautiešus no tik dižlatviskas "pareizības" augstumiem, ka tieši mobilizē pēc iespējas lielākā skaitā balsot par krievu valodu kā valsts valodu. Paskatieties Dombravas k-ga interviju "Vesti" un komentārus pie tās. Lai ietekmētu mērenākos cittautiešus, vismaz jāsaprot, kāpēc viņi tā domā un bez histērijas jāiztirzā viņu argumenti, nevis valdonīgi jāsludina ka ir tikai viens pareizais viedoklis, proti, VL viedoklis. Bet pašus lielākos krievu šovinistus tik un tā nepārliecinās.
ziniet ko
z
Vispirms panāciet to,lai cilvēki saprot,ka viņiem šoreiz jābalso "pret". Zinu no cilvēkiem,kuri ar to nodarbojas profesionāli - cilvēku nomācošs vairākums ir uztvēruši to,ko stāsta TV runājošās galvas - "jābalso par latviešu valodu",un attiecīgi ir pārliecināti,ka referendumā jābalso "par". Nenovērtējiet šo situāciju pārāk zemu.
Reinis
R
VL pēdējā laika retorika jau liek aizdomāties. Vai nu viņi vairs nesaprot ko dara, vai arī viņi vienkārši sākuši domāt tāpat kā visi pārējie kuri nonāk Saeimā, Palīdziet labāk laukos cilvēkiem nokļūt uz referendumu, nevis nodarbojaties ar integrēšanu. Integrētāji mums pietiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas