Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

VM māsterplāna kritēriji un "zaļais" uzmetums raisa satraukumu slimnīcās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Kalējs Saldus slimnīcu pa burbuli jau nolaida.
citi to ticiet
c
Ticiet man,ja mediciina buus daarga,augsti kvalificeetaa un netik viegli visiem pieejama,tad cilveeki daudz,daudz vairaak saaks domaat par savas veseliibas uztureeshanu visaa dziives laikaa T.i.mazaak alkaholu.nikotiinu,neveertiigos taukus ,cukurus lietos un vairaak kusteesies t.i. 10 000 solju ikdienaa,kaa dabas dievs mums bija ieplaanojis.
ticiet
t
labs labs un pacienti satiksies da jebkur
samazināts tiks
s
zagļu- valdes priekšnieku skaits ar milzīgām algām PAR NEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ku r kurai slimnīcai būs cik gultas....nu cik kur vajadzēs.
ironic
i
Ja dzemdību llatiņu paceltu vēl augstāku, tad slimnīcas personālam nāktos sākt nodaboties ar neaizsargāta seksa propagandu. Un vēl izvietot bāreņu namu kaut kur tuvumā, paralēli aizliedzot sievietēm veikt abortus...
Ieszīvotāja no laukiem
I
Mīļie cilvēki,kas vēl esat ar skaidru domāšanu, tā veselības ministrija jau ir prātu izkūkojusi,atstājot mūs laukus bez Priekules lokālās daudzprofila slimnīcas,kam mums vajazdīgs novads ,ja nav pieejama ārstniecības iestāde. valdībai,tas ir jaunais laiks,nekavējoši jānomaina ministrs kas neuzkalusa iedzīvotāju vajadzības. un nodarbojas ar lauku iedz'vot'ju novešanu depresīvā stāvokl'.
Ieva
I
Loģika tajā visā, protams, ir, tikai kā, piemēram, dzemdētājai pa mūsu ceļiem būs ar to tikšanu līdz labajai un rosīgajai dzemdību nodaļai ? -jo plānveida slimnieki tāpat ļoti bieži brauc uz lielajām klīnikām? Ka tik nenāksies turēt dienām ilgi stacionārā. Vismaz tās, kurām ir kaut mazākais risks.....
citi
c
Jaa,reaalaa patiesiiba prasa upurus un skaidri var redzeet kaadas kljuudas ieprieksheejie veseliibas nodroshinaashanas vadiitaaji ir pieljaavushi.Cik es no shiis informaacijas saprotu,arii slavenais visu pamaaciitaajs,prognozeetaajis,kritikis Gundars Beerzinjsh ir sheit pieljaavis nolaidiigu kljuudu,kuru buus ljoti gruuti palabot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas