Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

VOAVA septembrī dala prēmijas, ministrs satriekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skatieties eglītim uz nagiem
s
99%, ka novērš uzmanību
pēc MK un VM likumiem darboja
p
pakālutības iestde. Ka Akermane nepiekrīt uz valsts kases izzagšanu kā bluķe, tas gan varētu būt.
tieši tā
t
Pēc MK noteikumiem, eglīti, kauns nav???????????????????????? Ej skriet.
slkti ka ministra pakļautība
s
pilda ministra likumus????????????????
Lāpītāja.
L
Nu, pabrēkās satriektais Ivars E,, bet tā kundzīte ar dzelžainu ģīmi sēdēs un nekas viņai nenotiks, jo līdzšinējie normatīvie akti un algu fonda apmērs kā redzams viņai atļauj tā rīkoties un viņa arī mierīgi to dara kamēr var, jo tie prēmiju nemaksāšanas draudi jau pagaidām ir tikai mutiski izskanējuši no Godmaņa mutes, bet nu mazums ko viņš jau nav sarunājis un ko vēl nesarunās, tas tak nenozīmē, ka tas tā arī notiks.gan jau viss paliks ka bijis un pēc šīs priekšnieces teiktā redzams tas pats kas visur-samazinās kaut kādus mazos garus provincē,tādējādi apgrūtinot reģionos iespēju kārtot lietas ar VOVA, bet pie siles tuvāk sēdošajiem nekas mazāk nepaliks.
Muris
M
Protams, vajag cīnīties!
corel
c
Teorētiski varbūt nav smuki darīts. Bet! Nav lasīti nevieni MK noteikumi, kas liktu pārtraukt prēmiju izmaksas, ja to iepriekš bijis paredzēts veikt, teiksim, 2x gadā. Pagaidām, šķiet, visi tikai RUNĀ par taupības nepieciešamību.
kukainis
k
Un kaut kā liekas, ka VOAVA ir tikai viena no daudzām iestādēm, kur šitādas lietas notiek... Pazīstu gan pedagogus, gan medmāsu, kuriem NEVIENS NEKAD NEKO NEPIEMAKSĀ ne par darbu ārpus darba laika, ne darbu īpaši saspringtos apstākļos...
I
I
Apbrīnojami, kā tautai tiek stāstīts ka nav naudas. Šis ir tikai viens piemērs kā vieni grābj cik var un tālāk viss klusu izņemot vienu teikumu." Ēsmu sašutis par šādu rīcību" Tālāk rīcības nav.
uzraugs
u
lai žurnālisti labāk parok arī citās valsts iestādes izdevumos mēnešos jūlijs, augusts, septembris. Kā tur tiek izgrūsta nauda prēmijas, lai nebūtu jaatmaksā atpakaļ budžetā! Interesanti, kā tad rodas uzkrājums algu fondā? Laikam jau no neaizpildītām vakancēm, vai ne! Un kur tad VOAVA varēja uzkrāt līdzekļus, ja valsts iestādēm bija jaalikvidē brīvās vakances un līdz ar to arī algas fonds samazinās, nepaliek naudiņa prēmijām. Skaidri redzams- VOAVA nav likvidējis vai arī samālējis informāciju par savām vakancēm.
Nastasja Fiļipovna
N
Vot, nesaprotu, kā viņi tās prēmijas var uztvert kā kaut ko pašu par sevi saprotamu, kas viņiem pienākas. lai es savā darbā dabūtu prēmiju, man, tēlaini izsakoties,patiešām jāuzlec 5x augstāk par savu pēcpusi un izpildījumam jābūt akrobātiskam un tādam, kurš iespiežas atmiņā.
lasitaja
l
ari mana iestade premijas nav bijusas gadu. Brinos par raudsepa komentaru vakar (vai aizvakar) par 14 premijam gada. tachu- re, ir dazas iestades, kuras maksa un maksa. Tikai diezin ka vinas var sagarabt- laikam musu vaditajas nepieder pareizajai partijai:(
Ute
U
Pašreizējos apstākļos kaut cik normāla alga ir 1000 latu.
Una
U
Un visai labs teikums vinjas teiktajaa ir arii shis: “Vai aģentūras vidējo algu 630 latu apmērā pirms nodokļu nomaksas var uzskatīt par normālu darba samaksu?” Nu bet daargaa Akermanes kundze, liela dalja Latvijas nesanjem pat taadu algu!
AD
A
Vidējā alga NEKO NERAKSTURO - pāris ĻOTI LIELAS algas uzvelk dažu desmit vai pat simtu ĻOTI MAZU algu VIDĒJO nesamērīgos augstumos. Izmēģiniet vienkāršu piemēru, kam nav vajadzīgs pat ne kalkulātors: 10 algas pa 200 un 2 algas pa 5000. Tas kopā dos 12 000. Dalot ar "darbinieku" skaitu, kas mums ir 12, iegūstam VIDĒJO ALGU 1000. Ļoti reprezentējošs izxnākums, vai ne!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas