Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

VUGD pret Tele2 vēršas par viltus izsaukumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazgudrais
m
pažarnieki, nu pasakiet kāds, kādēļ tur trīs mašīnas bija vajadzīgas 9 stundas? pēc cik ilga laika tika konstatēts, ka tur nav radiācijas? vai jūsu dienestam ir radiācijas mērītāji, ko ņemt līdzi uz izsaukuma vietu? kādi paņēmieni tika izmantoti iestigušās mašīnas izvilkšanai no dubļiem, ja velkot cisterna tika sabojāta? kad uz šitem jautājumiem varēsiet atbildēt, tad varēsiet cepties
ugunsdzēsējs
u
..jauki komentiņi cienījamie tele2 klerki..nu ko lēmums likt ugunsdrošības inspekcijai izdrāzt visus jūsu kantorus Latvijā ir bijis pilnīgi patreizs...
mdara
m
Ja nu Spoģis uzskata kāds ir dikti izslāpis pēc viņa stulbībām,tad viņš gaužām maldās. Jo lielāku muķību grūti iedomāties.Lai vispirms paskatās uz sevi no malas.
Edgars
E
Nu a ko tad ja tie reklāmas domātāji pārbaudīsies pie ārsta un izrādīsies veseli? Būs jāatvainojas... Un Sibīrijas mēra pulverīti jau varētu definēt arī kā terorismu...
LONIJA
L
Tele-2 pāstāvja izteikumi ir valodnieciski tik neskaidri, ka ir jāapšauba viņa garīgā veselība.
to bamse
t
Kāda reklāma, tādi aizstāvji.
@
@
Šodien nav. Darbs vispār ir vairāk tāda kā proletariāta dzīves neatņemama sastāvdaļa. Jūs strādājat cauru dienu, bet varētu strādāt tikai divas stundas, ja jums maksātu vairāk. Par ko ir šī tēma? Par personālijām. :) Švaki.
@
@
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x bamse 14:00 @ komentāru statistika ______________________________ tas jau ir darbs! labi strādāju! biju izskrējis pusdienās :)
Jēzus
J
Kāds vēl viltus izsaukums? Vai tad kāds zvanīja un izsauca uz turieni ugunsdzēsējus? Ja paši brauca, uzķeroties uz šo joku, tad paši arī vainīgi! Pie tam, patiešām - ar ko gan tās 3 ekipāžas tur 9 stundas nodarbojās?
reklāmnīdējs
r
Par asteroīdiem zina, bet katru akmeni, kas lidinās Saules sistēmā, drīzāk nezina. Nevis "izsist atlaides", bet piedzīt no stulbajiem PRistiem zaudējumus. Tādu sensāciju akciju budžetos jau iepriekš vēlams ierēķināt kompensācijas par bezjēdzīgu atbildīgo dienestu raustīšanu, bet firmeles budžetu koriģēt, nēmot vērā gaidāmos zaudējumus no pāretrauktas sadarbības.
jautājums
j
Vēl jo vairāk . Kāpēc 3 ekipāžas 9 stundas stāvēja pļavā, kur nekas nedega ? Pat, ja aizbrauca, Tad apskaties ,novērtē situāciju un brauc prom . Kas lika tur stāvēt ? Un kāpēc ?
bamse
b
@ komentāru statistika : Pats pirmais komentārs - 09:19, tālāk: 09:25, 09:37, 10:14, 10:22, 10:30, 10:43, 10:58, 11:34, 12:20, 12:44, 13:13, 13:31 - vai tad jāstrādā nemaz nav?
rēzus pozitīvs
r
Nesalīdzini P***i ar pirkstu. Šeit visu brēku sacēla mediji, glupi zinātnieki un nekompetentie specdienesti. Tele2 vispār tikai iemeta video iekš YouTube un vairāk nedarīja neko.
AnDie
A
Neliels piemērs: ASV kaut kad 70. gados bija pamatīgs skandāls, šķiet Teksasas štatā. Tur kaut kādi kovboji, ņemdami uz krūts, bija paziņojuši par neesošu ugunsgrēku, kau kādas mazpilsētas nomalē, un tēlaini aprakstījuši visas neesošās šausmas. Uz turieni aiznesās visas iespejamās mašīnas, bet tikmēr kaut kur patālu no tās nomales izcēlās īsts ugunsgrēks, kurā gāja bojā cilvēki, jo glābēji nepaspēja ierasties laikā. Īpaši smieklīgais joks beidzās ar brašo žūpu stāšanas tiesas priekšā, kur viņiem izvirzīja apsūdzības otrās pakāpes slepkavībā. Ja atmiņa neviļ, tad tiešais zvanītājs dabūja mūža ieslodzījumu (pēc kādiem gadiem viņu gan apžēloja), bet pārējie pa dažādiem gadiem, sākot no pieciem. Amerika , kā zināms, iz demokrātijas citadele, un tur visiem patīk joki. Secinājumus katrs var izdarīt pats.
Frinžam
F
Piedāvāju reklāmas ideju Tele2. Pa pilsētu iet Frinžs solīda paskata jauneklis piedāvā viņam lietussargu ar LMT logo. Frinžs atsakās, jo nelieto neko no 99. gadu firmām. No nākamās mājas jumta Frinžam uzlīst tāds silts, viegli smaržojošs un dzeltenīgs šķidrums. Dusmīgs Frinžs paskatās uz augšu un ops, sķidrums trāpa acīs. Bet tad atskan solīda balss Sproģa tembros. "Tu domā nepareizi. Tā būtu rīkojušies mūsu 99. gadu konkurenti, mēs 2009. gadā Tev dāvInam savu lietussargu" un no jumta Frižam uz galvas uzkrīt lietussargs ar Tele2 logo. Frinžam acis sajūsmā izspiežas un tiek izdvesti vārdi "Tele2 un tikai Tele2" un Frinžs saļimst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas