Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Zaķis no uzņēmuma atpirks automašīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anjali
A
propositions, on est quelques-uns e0 en avoir fait et elles sont tombe9es dans l'oreille de sodurs. Vous savez, ces sodurs qui savent tout sur tout et qui sont de ce fait devenus incapables de prouver qu'ils sont aptes e0 la gouvernance. A bon entendeur.J'ai fait une proposition concernant les retraites. J'ai propose9 l'augmentation des cotisations avec une meilleure gestion des cotisations sante9. Refuse9 par le clan Aubry. Motif : on ne veut pas augmenter les cotisations car cela pe9naliserait les bas salaires. Aubry et sa clique pre9fe8re savoir 3,5 millions de smicards au seuil de pauvrete9 e0 l'heure de la retraite. C'est leur choix, pas le mien. Je ne discute pas avec des imbe9ciles.Piketty a propose9 quelque chose d'inte9ressant, qui demande e0 eatre nettement approfondi, fouille9, de9battu pour eatre enrichi. Re9former les comple9mentaires retraites. On attend toujours un e9cho du laboratoire des ide9es et de Aubry. Que dalle pour lui aussi. De9cide9ment, les retraites e7a inte9resse qui sinon nous, les actifs parce que eux, ne vous en faites pas, ils se sont occupe9s des leurs et de leurs re9gimes spe9ciaux.
es par vienotību nebalsošu
e
ja zaķis neatkapās un neaiziet no politikas, es par vienõtibu nebalsošu.
skapis
s
Kopš kura laika PVN nenomaksāšana Latvijā ir "morāli ētiskās dabas jautājums"??? Tad kādā sakarā tiem uzņēmumiem, kas nemaksā PVN, piesienas VID? Tas taču tikai ētiskas dabas jautājums. A par ētikas pārkāpumiem sodīt nevar.
Eksperts
E
DOMĀJU,KA ŠĪ ATPIRKŠANA JAU SEN IR NOVĒLOTA,KAD ASTE KĀJSTARPĒ IR PIEŽMIEGTA,LAI NEZAUDĒTU VISU,KAUNS ZAĶIM SEN IR PAZAUDĒTS.
jupis
j
Kamēr tiem deputātiem neparāda ar pirkstu vai nepaņem pie pautiem,tie švaļi to likumu groza pēc sava prāta,bet kā tikai mirstīgajam noiet greizi,tā gatavi deviņas ādas dīrāt un sodus likt!!!NU VIENA RIKTĪGA NEAIZSKARAMO BANDA!
kaķis
k
Lai dzīvo Zaķis-Vienotības kapracis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saprotošais.
S
Saprotams ,ka līdz ar šo gadijienu spēcīgi krities VIENOTĪBAS reitings. Domāju ,ka netikai es ,bet daudzi vairs nebalsos par VIENOTĪBU. Ja partija neliek ZAĶIM aiziet no saeimas ,tad jau ir aizdomas ,ka ZAĶIS jau daudzko zina ,kas notiek partijas iekšienē ,bet nav jāzina vēlētājiem un ,lai panākt to ,lai viņš noslēpumus neizpauž , mīļi paturēs viņu deputātu rindās.VIENALGA BET ZAĶĪTIS APKAUNOJIS PARTIJU VISU VĒLĒTĀJU PRIEKŠĀ ! TĀ TURPINĀT ZAĶĪTI UN UZ NĀKOŠĀM VĒLĒŠANĀM vienotība PALIKS AIZ STRĪPAS. LAI VEICAS!!!!!!!!!!!!!!!
Senais
S
Padomju laikos bija preces, ko pārdeva tikai uzņēmumiem ar pārskaitījumu. Tad nu veikli zeļli, kam labas attiecības ar sagādes daļu, kāroto palūdza nopirkt, bet pēc laiciņa ierakstīja nelikvīdu sarakstā, ko tad nu darbinieki par naudu varēja nopirkt.
ANSO
A
Šajā situācijā Ētiski būtu nolikt mandātu!
geša
g
Interesanti kāda tad būs tā tirgus cena? Plebejam jāmaksā tik citk mašīna maksāja jauna ar 22% PVN un jāpazūd no politikāņu rindām. Lai centrē savus datorus kautkur čangalienes mežos. Datoru centrētājs hrenova.
VID
V
"Dzintars Zaķis (V) nedēļas nogalē ticies ar viņam piederošā uzņēmuma SIA Datoru centrs vadību" - skatījās spogulī? :))))
Ojārs
O
"Es, protams, nožēloju to situāciju, kāda bija izveidojusies... " Zīmīgi, ka viņš nožēlo nevis savu rīcību, bet situāciju, kāda izveidojās...
x
x
..atpirks par puscenu un zaglīgi lavierēs tālāk.....visa vienotība ir tāda sīku zagļu apvienība....ja TP atklāti zaga miljonus, tad šie paslepus dažus tūkstošus, bet droši vien visi bez izņēmuma!
Jans
J
Nopietnas ētikas problēmas. No siles prom iet negrib un tagad tēlo āvi.
BBB-
B
Кролик слишком поздно ты покаеша

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas