Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zalāns: no ēnu ekonomikas apkarošanas iespējams iegūt līdz 60 mlj. latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
nu tad sāciet ar savu miljonu ko jau stiepat pārus gadus, izcilais ēnu apkarotāj un tad pļurksti,jūsu apvienībai ir kāds konkurs izsludināts,kurš vairāk stūlbību var pateikt...
vilis
v
Muldoņa.Ko ta grib cilvēkiem pēdējo kumosu no mutes izraut?
puaro
p
Gudrs puika-visu zina, jautājums tikai, ko viņš Ir darījis līdz šim, lai ēnu ekonomiku apkarotu?Jo iespējas bija - kā nekā 8.gadus viņējie ņēmās gar varas grožiem!
jopidrallā
j
de vaškeviča, baķkas un šakaļu ondra bizness tiek aizskarts
āzis par dārznieku
ā
TP izdomājuši jaunu skaitāmpantiņu. Tas nekas, ka šie vārdi nāk no tās partijas puses, kuras pamatnodarbošanās līdz šim bijusi ēnu ekonomikas stiprināšana :)
joe
j
Visi kaut kā dikti karot sasparojušies :) Vēsture gan pierāda, ka vienīgais efektīvais KAROŠANAS veids ir totāls terors (tā atbalstītāji gan rodami arī mūsu deputātu un ministru un ierēdņu rindās), pārējos gadījumos daudz vienkāršāk ir lietas sakārtot tā, ka pelēkajam ir izdevīgi iznākt saulītē. Pirms dažiem gadiem tieši tādas tendences diezgan masveidīgi tika novērotas šajos platuma grādos. Apkarojams ir melnais bizness, jo tur nav alternatīvu izcelšanai gaismā. Joprojām uzskatu, ka pie mums nav novērojami vardarbīgi protesti, demonstrācijas un streiki vien tāpēc, ka tautas vairākums izvēlējies nevardarbīgo pretošanos - aiziešanu pelēkajā zonā (neuzskaitīta komercdarbība, aplokšņu algas, naturālā saimniecība utt.)..
Ance
A
Ēnu ekonomikas krusstēva sekretārs iepīktējies:) Labāk samakājiet savu positīvisma nodokli, valsts varēs kaut nedaudz uzelpot! Ofšori, nemaksātie nodokļi, iepirkumos nozagtās naudas...tā varētu turpināt un turpināt par šiem noziedzniekiem no tauko partijas!
!!!
!
Zinu, zinu, bet neteikšu...Šī partija man sāk atgādināt Latvijas "glābējus" 1991. gadā...
protams
p
ticu! kurš gan par ēnu ekonomiku zinās labāk par PLL pārstāvi, ja vēl izvilktu arī pašu PLL darboņu fīres gaismā, šo ciparu varētu desmitkāršot, bet tas tā)
BRUNIS
B
Jautri dzīvot LV ! Ēnu ekonomikas veidotāji stāsta,kā varētu iegūt naudu, viņus pašus apkarojot :)) Arī summu zina.... :) ... tak jau infa ir ! :)
kvass
k
Kaitina šī retorika - apkarot. Manuprāt, vārdu salikumā "ēnu ekonomika" galvenais vārds ir ekonomika. Arī tāda ekonomika, patīk vai ne, ir Latvijas ekonomikas sastāvdaļa. Iespējams tieši pateicoties atspaidam, ko dod šī kopējās ekonomikas daļa, daudzi nav nosprāguši badā, vai sasprauduši uz mietiem ierēdņus. Un te nesaku, ka nemaksāt nodokļus ir labi, bet dusmojos uz ierēdniecību un valdošajiem, kas joprojām ļoti silti iesēdušies, apkārušies ar privilēģijām, uz mūsu nodokļu rēķina un tā vietā lai strādātu melnām mutēm valsts labā, tikai ceļ nodokļus un draud ar represijām.
Sirmais
S
Zalāna partija, kopā ar pārējiem no PLL, taču ir tā ēnu ekonomika.
Dr.xy
D
Kas ta par muldesanu?! PLL pasi ir eenu ekonomikas avangards.
Viesulis
V
Lielais ēnu ekonomikas apkarotājs. Es domāju, ka apkarojot PLL un viņu sponsorus, kas atskaitīja otkatu naudu, droši varēs savākt tādu summu, lai budžetam nebūtu deficīts, bet gan pārpalikums.Galvenais - cilvēkiem valstī būtu vieglāk elpot, jo mazāk būtu smirdoņas!
traductrice
t
Es atvainojos, bet man ir jautājums - vai ēnu ekonomika ir fenomens, kas radies pēdējā gada laikā, proti, tad, kad TP vairs nerullē lietas? Kāpēc pēkšņi tiek skaitīts, cik un ko var "izcelt" no ēnu ekonomikas? Vai iepriekš šis jautājums bija neaktuāls? ak, jā - iespējams, ēnu ekonomika tomēr tika kontrolēta un tās profits kādam bira ķešā, bet tagad šī plūsma karājas gaisā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas