Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zalāns: TP jābūt reformu partijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reālists
R
Cenzūrai Francijas,Spānijas,Rumānijas,Japānas,D.Korejas,Indijas u.t.t.valstu uzskaitījums(tikai 67!),kurās ir apvienotas Finanšu un Ekonomikas(plānošanas) ministrijas,nav pa prātam!
Reālists
R
Lai apvienotu ministrijas nav nepieciešamas ne gadiem ilgas debates,ne eksperimentēšana,darot visu otrādi nekā citās valstīs! Jāapvieno ir,kā to sākotnēji piedāvāja pati TP,Labklājības un Veselības ministrijas,kā:Vācijā,Francijā,Monako,Īrijā,Zviedrijā ,Somijā,Polijā,Ungārijā,Horvātijā,Sanmarino,Grieķijā ,Gruzijā,Indijā,Bangladešā,Jemenā,Japānā,Fidži,Kirib ati,Gambijā,||||||||Tanzānijā,Malāvijā,Libērijā,Namī bijā,Svāzilendā,Maurīcijā,Seišelu Republikā,Lesoto karalistē,Ekvatoriālajā Gvinejā,Zimbabvē,Svētāss Helēnas salā,Sentlūsijā,Venecuēlā,
zohenvejs
z
hahaha, skaidrs, jaaoptimizee siles, lai zagt vareetu efektiivaak. Ne jau ministriju skaits ir probleema, bet tas kaa taas tiek menedzheetas. tu pats to zinio Edgar. oranzhajiem viens piipis, kaadu ministriju rullet, visur buus celtnieciiba un IT, kur oranzhie pieziidushies un otkata sisteema caur konkreetaam firmaa straadaa perfekti. nu beidziet shito teaatri, pashi tach dabuusiet iekshaa uz pilnu klapi. valstii ir smagaakas probleemas, pie kuraam vainojami oranzhie. taadeelj arii aaleejas. taa kaa tas viss " voznja mishinaja", acu aizmaaleeshana, trokshnja taisiishana. nu nespiid jums, zeeni, pacelties liidz 5%. un peec naakamaam veeleeshanaam jaasaak nekaveejoties ministriju tiiriishana no oranzhaas seergas. jaasaak ar RAPLM un FM. Beidzot jaaizveido profesionaals un valstij lojaals civildienests, nevis dazhaadu maakonju pastnieku manipuleets bardaks, kas valstij maksaa miljonus, bet rezultaats beediigs. BB is watching on you, Edzhu:)
Zelma Birzniece
Z
Tā "pašvakāk ar to reformēšanu,Ari atbalstītāji (zvirbuļi,Nu nē uc) kļuvuši vārgi TP slavināšanā.Laikam jau maz atmet no TP galda.Gaidīsim kamēr Nokļūs labākos medijumu laukos kopā ar TP
Viesulis
V
Nedod Dievs kādam šādu "reformu" partiju - uztaisīs tādas reformas, ka lielākā sabiedrības daļa sāks dzīvot akmens laikmetā!
The Black Helicopter
T
TP ir jābūt izgāzstuves partijai. Tās vieta ir miskastē.
spunde
s
vai tev urīns nav sakāpis bēniņos?
Ziepe
Z
Sakarā ar krīzi iesaku visas ministrijas likvidēt, bet valsts pārvaldi uzticēt Tautas partijas biedriem. Par karali vajag iecelt Šķēli, un šo titulu nodot mantojumā viņa pēcnācējiem. Tā kā latvieši ir pierādījuši savu nespēju apsaimniekot zemi, tad visa zeme tiek nodota karalim, kuram ir tiesības šo zemi nodot lietošanā. Visi likumi, kuri ir pretrunā karaļa rīkojumiem, tiek automātiski atcelti. Visas tiesas ir karaļa pilnvarotas, jo tikai karalis lemj par pavalstnieku dzīvību un nāvi. Ave Šķēle!
Veltiņa
V
Kurš pirms nāves iet pie friziera?
pmlks
p
Tautas posta (TP) grupējums ir lielākais ļaunums, kas Latviju piemeklējis kopš neatkarības atgūšanas.
dase
d
dir sejs stabule. tiesi jusu partejisko kalpu del reformas nevar notikt, un nenotiek, jo visu laiku juusu suni ir pret recionalu reformu, ne uz papira. tiesi jusu del ir jasamazina visur, kur nav jusu ielikteni, kas pa renitem baro partiju. Kro plis vel atlaujas te dir s t!!!!!!!!!!!!
Lelle
L
Būtu nu labāk šitie duraki sākuši reformēt sevi uz Getliņu izgāztuvi...trekna un ļumīga izejviela Mākoņtēva mēslu biznesam...
es-
e
Tev gadiijumaa nav jau beigussaas tabletes,jeb tu lieto k.....u?
es-
e
Zalaana k-gam;'Sii jau nav reformu valdiiba',bet juusu jau nu gan bija,taa no-reformeeja,ka tagad esam galiigaa d..saa.Uz visiem Tpe-sniku piedaavaajumiem jaaskataas ar milziigu lupu,bet vislabaak vinus vispaar ignoreet.Kaut gan Brigmanis arii ir glumss zutis tomeer jaapiekriit,Zalaans jau nu nebuutu tas,kas var vadiit taadu milzu iestaadi.Protams pusi no esossajaam ministrijaam vajag iepluudinaat atlikusajaas(ar praatu)un to vislabaakie vadiitaaji buutu Piebalga k-gs,Sudrabas k-dze,vai varbuut pat Loskutova k-gs,bet ne kaadaa gadiijumaa ne Bondars(man vinns atgaadina uzpuutiigu tiitaru)vinns ne pie kaa laba arii nenovediis.Zalaans jau daudz ko sacuukoja ar savaam apvienossanaam.Es personiigi neticu nevienam Tpe-snikam,nemaz jau nerunaajot par virsotni un visaadiem .
Kaspars Gasūns
K
"..tagad katrs dzīvo savā sētā, kuru sargā ar suņiem, un neskatās, kas notiek valstī." Apbrīnojami precīzs Rozentāles raksturojums! Vēl tikai jāpiebilst, ka šāds Ministru kabineta funkcionēšanas mehānisms sasniedza savu pilnību tieši TP laikā; patiešībā tieši šī sistēma bija pamatā "stabilitātes garantijas" ilūzijai. Patiešām nemanīju, ka ir pilnmēness, bet pēdējā laikā visādi politiskie zombiji lien laukā no visiem stūriem un gvelž apsolūti delīriskas lietas. Vispār TP tā lieta vienmēr ir padevusies - patiesībā viņi dara precīzi to pašu, ko ir darījuši vienmēr. Patiniet filmu atpakaļ un salīdziniet ar Kalvīša pērlēm, kuras bija ne mazāk neadekvātas kā šīs. Tomēr šodienas realitātes fons padara šīs vārsmas kliedzoši groteskas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas