Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zaļās talcinieku un Georga lentītes uzskata par piederības zīmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecis
V
Nu, žurnaļugas jau uzraksta 5% no tā, ko intervējamais pasaka, pie kam – nenozīmīgākjos. Lūk arī sabiedrības informēšanas kvalitāte.
:))
:
var tacu siet visas - par zalu Latviju -par politiski parliecinu - visu spektru atbalstit gejus..:)) vai tad tiesham visa saja jezga neviens neredz galveno - ka aicinajusm sakopt Latgiju ir pilnigi visiem...??
V
V
Es nenēsāšu nekādas lentītes. Tas ir muļķīgs paradums. Varu tikai apsveikt kolorado vaboļu krāsas lentīšu nēsātājus. Ļoti trāpīgi ir sevi salīdzināt ar parazītvabolēm.
nunu
n
man jau shkjiet ka ideja ir OK. Zalsh paliek zalsh - ar striipaam vai bez. Talka rullee! Par tiiru Latviju!
Terorists
T
Labāk jau lai šie strīpainie Georga lentīšu fani brauc uz MĀTUŠKU un tur sāk aurot par to kad šiem veciem cīnītājiem liek maksāt naudu par patriotisku dziesmu dziedāšanu. Jo savādāk pienāks 9 maijs un kā mūsu vecie karotāji kas lielākoties nav pulveri ostīuši,bet ir atvaļināti ofiņi vērs vaļā maujamo tā arī šiem piestādīs rēķinu par autortiesību pārkāpumu.
Šampēteris
Š
Muļķīgs salīdzinājums.
zila
z
Zala lentite ir okei, bet georga lentite simbolize Krievijas okupaciju Latvija un slave okupantus un vinu pecnacejus, kuri vel uzturas Latvija. Nevajag vilkt vienlidzibas zimi starp zalo lentiti un okupacijas lentiti, tas ir amorali.
Reksis
R
Ieteiktu georga lentīšu dalītājiem uzmanīgāk ieklausīties ziņās Rosija 24 Tv kanālā teiktajā. Tagad jums nāksies Medvedevam un Putinam pierādīt ka esat krievi, kuriem Krievijai būtu jāpallīdz. Tā kā "sčastļivogo putji s ļentočkoi"....."rosija kogda ņebuģ o vas možet bitj i spomņat"
Sociāldemokrāts
S
Mērīsimies - kuram garākas lentītes, tie lielāki kungi Latvijā. :) Galvenais, ka nav pārāk sarežgīti jādomā (citi jau visu izdomājuši), ka ir uzskatāmi un lēti. Kur mana lentīte?!
maija
m
Man patīk sarkanbaltsarkanās lentītes!
Bender
B
Būtu ļoti interesanti redzēt statistiku - vietās, kur uzturās vairāk okupantu drisku sējēji - cik procentuāli ir lielāks piemēslojums.
Sniper'sEye
S
... praktiski: ja Tev nav lentītes pie antenas, talcinieku autostāvvietas pastulbāks dežurējošais municiPālis kasīsies kā 80-gadīga marasmātiska sētniece: jūs uz kurieni, kā pēc te, var būt tur, priekšnieks teica, ka te nedrīkst... Pragmatisks risinājums. Protams, lielākā daļa šejienes prātvēderu nevienā talkā nav bijuši, tādēl spriedumi tādi kā JL partija: tikpat lecīgi, cik mazjēdzīgi.
Pūšļotāja
P
Kādā sakarā tas Stendzenieks te ir iepīts? Raksta autorei labas atmiņas par nakti viesnīcā?
.
.
kāpēc diena raksta tik muļķīgus rakstus?
Bugors
B
Divas brandžas māžošanās ar tām lentām vieni piedirš otri priecīgi sakopj ! :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas