Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zatlera Jūrmalas rezidencē ikdienā pavārs nesaimnieko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecenīte
v
Izbraukuma tirdzniecība neizmaksā dārgi, ja tu pasūti priekš sevis. Bet ja to pašu kalkulāciju vai rēķinu apspriež ar neieinteresētu valsts ierēdni, kam nerūp valsts naudas taupīšana, tad tas ir pavisam cits cipars. Un ja gan ierēdnis, gan izpildītājs ir jau "sadraudzējušies", tad tas ir vēl daudz lielāks cipars.
kompete
k
tās visas iekārtas būtu varbūt attaisnojamas, ja tai rezidencē būtu iespējams uzklāt galdu - 100-150 cilvēkiem. Ar 20 (cik tur reāli ietilpst) noprmāls pavārs tiktu galā arī bez visām tām ekstrām. Un izbraukuma ēdināšana nemaksā ne tuvu tik dārgi, kā kādam gribētos norādīt.
bankomāns
b
Tad jau būs jāaicina šofera dēls par pavāru, nezin, var jau būt ka kāds rads ir labs pavārs .Nu tā parlatiem 4------------!!!!!!.
tas
t
prieks, ka vismaz kaut kur ir kārtība. Cilvēki investē lai nākotnē ietaupītu
alias
a
Vakar Tvnetā bija viens labs komentārs - Latvijas valstī nav demokrātiska, bet kleptokrātiska iekārta. Kā kulaks uz acs...
LILITA
L
Valdis rullē !
klaucēns
k
tās aizbildināšanās ar profesionālajām virtuvēm tāds sūda kurāžs vien ir! tas no sērijas a man apakšbikses no versace-ja vajag varu parādīt! sirmais labi labo zupu zemniekiem krūmos uzvārīja!
t
t
ase ha-ha - nav gadījies redzēt profesionālās virtuves, tad nespriediet. tur nav diezaina nzīme, bet ergonomika un funkcionalitāte tā tev nav purvciema hrušcovka
t
t
Zatleriem ticis Kuppersbusch, Porkka un Liebherr - Nuuu, almost the best un ko tad - stāvēs un putekļosies tagad?
upe
u
prezident, prezident ! Vai kauns nav taisnoties ! Kā puišelis !
oga
o
...tu vecīt esi aizmirsis, cik profesionāli padomju laiku tirgotāji māk "sastādīt aktus" un visu norakstīt....kad lilitai visu vajadzēs nodot nākošajai kundzei, tad izvilks laukā aktu, ka jūrā bija vētra ( rezidence takš jūras krastā?) un visus traukus ir aiznesusi jūra :D....bet kristāla glāzes saplēsa poručiks Rževskis, kurš bija ieradies Krievijas valsts uzdevumā nokontrolēt prezidenta uzstāšanos Jaunajā Vilnī....
šausmas
š
Kur tad tu, Lilita, Esi tik pieticīga? Vīna pagraba tev nav. Alus brūža tev nav. Zivju kūpinātavas tev nav. Kolonnu starp ieejas slieksni tev arī nav. Tev pat zvērnīcas nav. Gamsahurdijai gan bija. Tev taču pat savas lidmašīnas nav, vien nožēlojam bumeris, un pat ne septītais, ar kādu ulmaniene braukā.! Nu pilnīga nabadzīga tik ietekmīgai valstij, NATO un ES loceklei.
q
q
Tur katrs jūrmalnieks var nākt ar savu pusfabrikātu groziņu u8n gatavot savai saimei pusdienas. Brīvpieeja. Prezidents un tauta ir vienoti. Runājam Zatlers, domājam tauta, ...
ase
a
Drausmīgi nemājīga virtuve. Kaut kas no anatomikuma...
HA-HA
H
Pilnīgs murgs. Paskatoties uz šo virtuvi, ir tāda sajūta, ka esi nokļuvis ēdnīcas virtuvē,. Kur skatās dizaineri, nav saprotams? Un vai tad nu paši vairs nemāk ēst gatavot, ka pavārs vajadzīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Prezidenta rezidences labiekārtošanai nauda nav žēlota

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas