Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers aicina neaizrauties ar vainīgo meklēšanu, kāpēc 20 gados nav izdevies visu sasniegt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latviete
l
You - ir formala uzruna. Anglu runajosie sava laika atmeta neformalo Thou...ta ka varetu teikt, ka visi laudis tiek uzrunati formali:) Piedodiet par sikumainibu, bet man patik gramatikas un vestures lietas:)
ee
e
pareizi, prezident, tikai vai kāds šos vārdus vēlēsies dzirdēt?
kjjkhkjhkjhkj
k
Nesskkeelties un nedaliities noziimee neko citu kaa buut vienotiem ar zagllu bandu, kas laupa Latviju - luuk uz ko Zatlers aicina, Esiet vienoti un buusiet korumpantu pusee.
protams
p
Kas nesameklē vainīgos un neparāda uz viņiem ar pirkstu, tas uzkāps uz grābekļa otrreiz A. tagad nāk velešanas un oligarhu partijas negrib lai tauta tiek atgadināta par oligarhu politku kas ir sagrāvis latvijas valsti. B. Zatlers negrib lai tauta saprot ka oligarhu partijas ir atveduši krizi latvijai.
protams
p
Zatlers pats ir zoodarza presidents kas bija izvelēts ar oligarhu svetību. protams ka viņš negrib lai tauta par to turpin runāt.
monitors
m
No skandinaaviem jaamaacaas arii taadaa zinjaa, ka pamazaam jaatraisaas no ievazaataa "Juus" lietoshanas. Somi un zviedri savaa starpaa lieto tikai "Tu". Neticiet? Mana sieva ir somiete, vinja pat Somijas prezidentu uzrunaatu ar "Tu". Veel viens noteikums panaakumu guushanai ir: jaakljuust godiigiem, visai tautai!///Bet es ierosinu pāriet vienīgi uz Jūs, atmetot no vāciem ievazāto Tu (Du). Sekosim angļu džentlmeņu priekšzīmei. Mani draugi Anglijā pat pēdējo bomzi Temzas krastā uzrunās ar "You", atstājot Thou vienīgi Dievam.
Bēdīgi...
B
Godmanim izdevās pāris gadu laikā visu sagraut un nolīdzināt ar zemi... Neviens karš tik "labi" nenostrādā...No "prihvatizācijas" sekām atbrīvoties - 20 gadu ir par maz...
:))
:
Demogrāfiski atjaunota??? Kā tad vēl sabiedrība var atjaunoties - ievedot jauniešus? Domājams, Zatlers gribētu no austrumiem... :(
???
?
Kas tur ko meklēt - varam kaut tūliņ parādīt. Ar pirkstu, jo nekādu cieņu tie visi nav pelnījuši...
jurisx
j
zatlers pats vien jau ir liela kļūda.Korumpētā valstī par prezidentu ielikt riktīgu zābaku, kurš spej tik ieteikt un norādīt. Ko viņš Latvijas labā ir izdarījis?Kļuvis tikai par apsmiekla objektu.Valsts izzagta,tauta nabadzībā ,bet šis kaut ko murmulē par vainīgo nemeklēšanu. Tīrais āksts.Mums svētku nav!!!!
latviete
l
Kapec tad ir jabeidz ar tiem vainigajiem? Pameklesim vel kadu, gan jau ir ari citi kurus varam vainot sava neuznemiba!
Tante
T
Dīvains aicinājums.Ja netiek izvērtēta pagātne,kādu var veidot nākotni?
Pilsonis
P
Vainigos ir janosoda par pretvalstiku darbibu. Vinus publiski nonosauj, japakar ka piemers citiem. Atlaut vainigiem mierigi dzivot ir nodeviba
latviete
l
Noteikti nemsu vera Jusu padomu.
latviete
l
Turpinasim tikai ar tadu pasu pieeju ka lidz sim! Darit gan neko nedarisim, jo tas ir parak gruti! Tomer sudzeties var katra laika! Uz prieksu ar panakumiem uz saulaino nakotni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas