Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zatlers ar Godmani runā četras stundas, TP gaidot skatās hokeju

Jau ceturto stundu turpinās Valsts prezidenta Valda Zatlera saruna ar Ministru prezidentu Ivaru Godmani (LPP/LC). Amatpersonas tiekas pēc piektdien V.Zatlera izplatītā paziņojuma, ka valdības vadītājs ir zaudējis viņa uzticību. Valsts prezidenta preses sekretāre atturējās prognozēt, cik ilgi sarunas vēl turpināsies.

Šovakar paredzēta arī Tautas partijas valdes sēde, taču tā nevar notikt līdz nebūs zināms amatpersonu sarunu rezultāts. Kā kļuva zināms Dienai, tautpartijieši laiku īsina skatoties hokeju - šodien Ņižnijnovgorodā notiek Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēle starp Rīgas Dinamo un vietējo Torpedo, ko translē LTV7. Sarunu rezultātu Saeimas ēkā gaida arī koalīcijas padome, kas arī skatās hokeju.

V.Zatlers ar preses dienesta starpniecību pagājušās nedēļas beigās paziņoja, ka Ministru prezidents trīs dienu laikā diametrāli pretēji ir mainījis savu viedokli par paša izstrādāto valdības un valsts pārvaldes restrukturizācijas plānu. "Tādējādi man ir jāatzīst, ka I.Godmaņa kungs ir zaudējis manu uzticību," paziņoja Valsts prezidents piektdienas vakarā.

Atgādinām, ka piektdien no rīta valdību veidojošās partijas vienojās nesamazināt ministriju skaitu, bet vairāk uzmanības pievērst citiem jautājumiem.

Janvāra vidū Valsts prezidents valdībai deva vairākus uzdevumus: divās nedēļās premjeram nākt klajā ar skaidru valsts pārvaldes reorganizācijas plānu un valdībā ievest jaunus profesionāļus, nostiprināt ekonomikas stimulācijas plānu, kā arī iecelt KNAB vadītāju.

(papildināta 2.rindkopa)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas