Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zatlers: balsojumam par ģenerālprokuroru jābūt deputātu sirdsapziņas balsojumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Zatlers un viņa runasvīri ( jeb sievas) acīmredzami neorientējas sabiedriskajā viedoklī, tamdēļ gvelž glupības. Ja sabiedrība uzskata, ka deputātiem NAV sirdsapziņas - tad uz ko tu tur aicini tos deputātus?! Un vēl, kas - balsot pēc sirdsapziņas, pieņemot, ka deputātiem tāda ir nozīmē tikai to, ka godīgs un neietekmējams ģenerālprokurors agri vai vēlu aizraksies līdz patiesībai un noskaidros katra deputāta vainas pakāpi Latvijas novešanā līdz defolta situācijai. Nu, protams arī noskaidros cik, kurš saņēma par dažādiem "sirdsapziņas" balsojumiem ar kuriem tika grauta LV ekonomika un stratēģiskās nozares, ar kuriem tika sagrābtas un prihvatizētas Latvijas vērtības. Līdz ar to nekāds sirdsapziņas balsojums nav iespējams. Zatlera aicinājumu var vērtēt līdzībās tas ir tas pats, kas piedāvāt noziedzniekam izvēlēties izmeklētāju un cerēt, ka viņš "pēc sirdsapziņas" izvēlēsies to godīgāko, strādīgāko un neuzpērkamāko. Tas pēc būtības ir cilvēciski naivi. Bet Zatleram kā prezidentam un viņa komandai vēl ir jāaug un jāaug un jāmācās būst adekvātiem un izprast notiekošos procesus.
tv
t
Puravam ir labas brilles. Viņš saskata deputātiem sirdsapziņu. Nu, nu!
tv
t
Tas deputāts, kurš ievēlēts 9. Saeimā . nevar būt ar sirdsapziņu. Kā prezidents nesaproti (???????), ka partiju disciplīna nepieļauj nekādu sirdsapziņu. Tur darbojās tikai oligarhu spriedums un paceltā īkšķa princips. Dažiem deputātiem, kuriem bija palikusi drusciņa sirdsapziņas izstājās no partijām. Vai prezidents ir tiešām tik naivs, ka domā, ka lembja stipendiātiem ir sirdsapziņa un viņi balsos par Maizīti? Nu tas taču viss primitīvākajam kustonim zoodārzā skaidrs, ka tā nebūs!!!!!!!!!!!! Nu vajadzētu prezidentam tomēr paklusēt par jautājumiem, kuri ir klaji pretrunā ar jebkādu loģiku.
Partija-deputātu gods un sird
P
Tas tāds arī būs! Arī par pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu deputāti balsoja pēc sirdsapziņas! Tāpat kā par PVN palielināšanu pārtikai,zālēm un komunālajiem pakalpojumiem pirms tam!
Populists
P
Akmeņkalna kungs būdams prokurors, man atņēma bez akta un paraksta oriģināldokumentus par SIA "ASTRA PRINT LIMITED" un Guntara Krasta kā valdes priekšsēdētāja vietnieka mahinācijām šajā firmā, novedot firmu (dibinātāji: LR Pilsoņu Kongress, LNNK, laikraksts "Atmoda", Jūrmalas Pilsoņu Komiteja, Latvijas Rakstnieku Savienība, Latvijas Bībeles Biedrība, izdevniecība "Sprīdītis" utt. kopā 15 organizācijas) līdz bankrotam. AKMEŅKALNS TIEŠĀM CIENĪGS BŪT STARP LATVIJAS VALSTS ZAGĻIEM !!!
Apsargs
A
pats personīgi pārbaudu, lai Saeimā neviens ar sirdsapziņu netiktu ielaists
KLM
K
Bet kā ''iebalsot'' gudrākus prokurorus par Lemberga advokātiem? ............................................... ............................................................ ............................ Viss atkarīgs no Lemberga izsniegto stipendiju skaita. Iebalsotāji atradīsies....kaudzēm
imants
i
nedaudz savādi ka valsts prezidents sāk runāt kā lauku mācītājs. Izrādās deputātiem jāvadās pēc sirdsapziņas, ne pēc tautas un valsts vajadzības. Emocījas saprātīgu argumentu vietā. Varbūt tādēļ ka argumentu nav? Jo , nenoliedzot Maizīša k-ga labās cilvēcīgās īpašības, jāatzīst ka viņa vadītā iestāde stradā visai slikti. Rezultātā ir panākts stāvoklis , kad valsts pilsoņi vairs netic iespējām Latviju veidot par tiesisku valsti. Būtībā ģenerālprokuratūra pilda politiskus un cita veida pasūtījumus. No šī viedokļa apšaubāms būtu valsts labums Maizītim turpinot darbu esošajā amatā. Vai tieši to domāja valsts prezidents runājot par deputātu sirdsapziņām?
J.Biotops
J
Ir Saeimā sirdsapziņa, ir (par veselo saprātu gan nav drošu ziņu). Vai kāds vēl atceras, ka savās pirmajās reklāmās Juku Laiks sevi dēvēja par "sirdsapziņas komandu"? Stāsta, ka daži tam joprojām ticot, tāpat, kā apelsīnu spējai ripot pret kalnu.
Pikselis
P
Par ģenerālprokuroru var balsot gan šā, gan tā. Bet kā "iebalsot" fudrākus prokurorus par Lemberga advokātiem?
Lelle
L
Nesaprotu smieties vai raudāt!!! Lai Zatlers parāda kaut vienu, kuram no tiem, kas tur tup padsmitiem gadu, ir sirdsapziņa??? Sen viņiem suņi kaunu apēduši ar visu sirdsapziņu kopā...
lai
l
vienreiz deputāyi iztērēja visus sirdsapziņas krājumus... balsojot par zatleru
apzagtais
a
latvija Generalprokurora amat ir jaievel tads cilves, kurs butu spejigs, nekavejoties notiesat Latvias valsts izlaupisanas organizatorus, genocida organizatorus pret Latvijas iedzivotajiem, iapsi jau pret latviesiem i Godmanis, i Skele un kurs putu spejigs vinus sodit ar publisku naves sodu par noziegumiem pret cilveci, pret Latvijas valsti. Kamer sie divi. vieni no lielakajiem banditiem, Latvijas valsts iedzivotaju iznicinatajiem, netiks soditi un iznicinati, tikmer Latvija turpinasies genocids kurs jau velkas 20 gadu garuma. Godmanis, Skele ir pelnijusi augstako soda meru-neves sodu, kurs ir jaizpilda publiski, vinus pakarot. ar kajam gaisa ka tas tika izdarits Rumanija ar Ceusesku pari-savas tautas slepkavam.
puravs
p
Redzu kārtīgu spiedienu, lai tiktu ievēlēts Maizītis, pirms vēl zināmi citi kandidāti. Pamatīgi iebraukuši auzās.
ss
s
CILVEKS KUR SEVI IR IZSMELIS.DOMAJU KA IR LABAKS KANDIDATS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas