Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers jaunā politiskā spēka aprises saista ar cilvēkiem, kuri gatavi veidot alternatīvu pašreizējai politikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ff
f
vecie veezi jaunaa kuliitee - tie atkal bus tie iistie , nu tik bus un nu tk paarveidos ar +-10 vietaam saeimaa .
to ff
t
Pareizi. Pašu latviešu šeit vairs nebūs. Jāmaina vēlēšanu sistēma, bet Zatlers neko tādu nepiedāvā. Un latvieši samazinās, tāpēc ka latvieši, kā tiek pie varas, ir vissliktākie kungi paša tautai! Domrovska jezuītu valdība ir vislabākais pierādījums tam! Kāpēc man būtu jābalso par tādiem latviešiem, kas sliktāki par svešzemju iebraucējiem te Latvijā? LC, TP laupīja sev, bet Vienotība laupa sev un vēl svešzemju onkām, kāpēc par visiem šiem draņķiem būtu jāvēlē? Un tas gaismeklis Zatlers, kas tas par latvieti, kurš visus četrus gadus neredzēja, kas ar tautu darās, bet tagad te uzmesties par pestītāju? Tikai no kā šis atpestīs? Nu ja, vēl no atlikušās naudiņas latviešu maciņos, jo viņam redz ar Vienotību viss uzskatos sakrītot. Vai labāk šo pestītāju nebūtu uzdāvināt atpakaļ viņa un Vienotības saimniekiem? Dievs atpestī mūs no tādiem draugiem, ar ienaidniekiem mēs paši galā tiksim
  • 1
  • 0
ksenofīls
k
Būs jāizvēlās: vai nu par nacionāli domājošiem, vai par kosmopolītiem un krieviem...Trešā varianta nav!
Juris
J
Zatners.........un tikai Zatners.....tauta esat gudra un domājoša......!!!!!!!.
lauķe
l
Tie, kas redz potenciāli jaundibināmajā Zatlera partijā kaut ko līdzīgu panacejai pret līdzšinējām varas partijām, smagi pievilsies......Šim plāksterītim var būt stipra krievpartiju piesmaka......
K-K
K
Ne - Vienotibai jabut zem VP Zatlera vadibas, ne otradi - jeb ari jasasauc Nacionala Bloka Partiju Kongresu - visparejai konsolidacijai!!!
ideja
i
Neslikta ideja.
  • 1
  • 0
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Ķirurgs Zatlers ir atkal Vienotības spītīgajiem sileniekiem, budžetnaudas rijējiem birojos diplomātiski un nepelnīti pieklājīgi parādījis un norādījis, ka Vienotības pērnā rudens galertveidīgā lokomotīve un skatā vīriešveidīgais bezbērnnieks Dombrovskis ir nu jau galīgi un gaļīgi atlaidināts premjera lomas nederīgas tēlotājs. Ar saviem kordebaletiem galā netiek ne partijā, ne premjera birojā. Vienīgais, par ko vēl spēj tusnīt, ir Excel tabuliņas un papīru reitingi. Valda Dombrovska selektīvā redze dzīvus cilvēkus nespēj uztvert un tādēļ gan lokomotīvei, gan visiem vagoniņiem vēlēšanās jāierāda vienīgais viņiem derīgais ceļš. Uz politisko depo, ārpus Saeimas opozīciju. Lai tusē ar savas kampaņas jauiecelto vadītāju Edgaru Jaunpeni un rudo sieviešveidīgo ļumekli, kas ar zvaigznēm... dejojot un intrigojot. Ja Vienotības daži labākie grib būt amatos un strādāt valstiski, lai tinas no Jaunupa un Āboltiņas, Kristovska un Kampara glumiķiem prom.
Jukums
J
Pašaik partijām pašām nemaz nav skaidras nostājas daudzos jautājumos - viņas pašas nemaz nezin kā pozicionējas, kur nu vēl vēlētāji. No turienes arī nāk visādi pārsteigumi un neprognozēti rezultāti vēlēšanās. Es beidzot vēlos saprast kāda tad ir sagaidāmā partiju piekoptā politika. Piemēram, ja tā ir ekonomiski labēja, tad neder - pat ja ir ietiekami nacionāla. Ja tā ir kreisāka ekonomiskajos jautājumos, bet neuzticama nacionālajos, tad tada partija arī neder. Bet der, lūk, tāda, kura ir pietiekami kreisa sociāli-ekonomiskajos jautājumos (sociālais taisnīgums, progresīvā ienākuma nodokļa ieviešana, utt) un arī pietiekami iestājas par latviešu valodu. Protams, ir arī citi kritēriji (tiesiskums, godīga politika bez meliem, šoferdēlu un bukanisma neatbalstīšana, profesionalitāte, aktivitāte utt), bet šie ir vissvarīgākie.
tam Jukums
t
Vēlēšanu sistēma jāmaina! Bet tagad tās vēlēšanas būs tikai farss. Kāpēc man būtu jābalso par tādiem latviešiem, kas sliktāki par svešzemju iebraucējiem te Latvijā? LC, TP laupīja sev, bet Vienotība laupa sev un vēl svešzemju onkām, kāpēc par visiem šiem draņķiem būtu jāvēlē? Un tas gaismeklis Zatlers, kas tas par latvieti, kurš visus četrus gadus neredzēja, kas ar tautu darās, bet tagad te uzmesties par pestītāju? Tikai no kā šis atpestīs? Nu ja, vēl no atlikušās naudiņas latviešu maciņos, jo viņam redz ar Vienotību viss uzskatos sakrītot. Vai labāk šo pestītāju nebūtu uzdāvināt atpakaļ viņa un Vienotības saimniekiem? Dievs atpestī mūs no tādiem draugiem, ar ienaidniekiem mēs paši galā tiksim
  • 1
  • 0
gandrīz
g
gandrīz var piekrist, vēl nepieminēji geju jautājumu. Ir skaidri jānorobežojas no perversijām - tās mūsu tautai neko labu neizdarīs!
  • 2
  • 0
Atkal pārkāpj Satversmi
A
Valsts Prezidents savā Prezidentūras laikā nedrīkst nodarboties ar savas politiskās darbības nodrošināšanu nākotnē, tāpat kā Domrovskis nedrīkst ar saviem MK padotiem taisīt MK savu biznesu. Vai kādam vēl tas nav skaidrs? Cik ilgi šis šovs turpināsies par tautas naudu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas