Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Zatlers: jautājums par atrašanos zem tupeles man neeksistē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
QQ
Q
Man liekas , ka Klubā tas bija.
kabluk
k
Īpaši interesants jautājums par atrašanos zem sievas tupeles būtu attiecībā uz VVF. Kā viņa izskatītos ar sievu, kā zem sievas tupeles, var jau būt, ka viņa labprāt būtu bijusi lezbiete?
Duda
D
Nu, tiesaam, liekaties mieraa! Vini patiesi izskataas saderigs paris; un tas nav nekas extraordinary, ka vecis var nebut zem tupeles... Attopaties! Drosie vien jusu komentari tik nervozi, jo tas ir jautaajums, ko jus uzdodat pashi sev!
Donalds
D
Man liekas, ka viņi ir saderīgs pāris. Bilde arī mīļa.
Keita
K
Nu gan! Mazliet pa dzeltenu Diena sāk palikt! Piekrītu, ka prezidentam šādi jautājumi nav jāuzdod! Lai gan... Viņš intervējās Klubā? Drosmīgs, mūsdienīgs un interesants prezidents! :) P.S. Labā nozīmē!
L.S.
L
Kur var izlasīt Liepnieka rakstu par Zatleru?
QQ
Q
Palasiet Liepnieka rakstu par prezidentu. Tur arī viss skaidri noformulēts.
anglosaxis
a
Atvainojos, iepriekšējais komentārs bija Senajam. Laikam jāiet gulēt...
anglosaxis
a
Paldies, Sirmais. Vienmēr ar prieku lasu Jūsu komentārus, pat tajās retajās reizēs, kad nepiekrītu. Es jau te tik daudz nesprēgatu, bet mani parasti līdz rakstīšanai noved dažu ļautiņu neizmērojamais ļaunums, gatavība apgānīt jebko. Tomēr jācer, ka tas nav vairākums. Par Zatleru - ja arī nav ideāls, viņš man patīk, jo ir kārtīgs vecis, viens no mums. Māksla nav būt baltam, un tāds neviens nav, māksla ir atzīt, ja ko esi izdarījis ne tā. Un par to Zoo - bet vai tad jebkura prezidenta kandidatūra jebkurā valstī netiek apspriesta šaurākā vai plašākā pulciņā? Kas tur ļauns? Par to tupeli - par to varētu spriest tikai Zatleru ģimenes tuvākie draugi. Būt pirmajai kundzei valstī - arī tas ir darbs, un tā ir visās valstīs. Bet nu jau par garu aizmuldējos...
muris
m
Saņemies, vecīt! Nomalas gan izskatās, ka būsi nokļuvis zem lielas, siltas čības; jūties tīri omulīgi un pačivināt arī vē vari.
s
s
Vai, vai, vai
Senais>anglosaxsi
S
Viņi nav slimi, viņi vienkārši nesaprot būtību, tāpēc jau mums iet kā pa celmiem. Žēl, bet šķiet, ka Zatlera kungs arī nesaprot elementāras patiesības, ka ar sievietēm kopā ir neiespējami, bet bez viņām tāpat. Ka viņas piepilda mūsu, t.i. vīriešu dzīvi ar jēgu, bet atrašanās zem tupeles ir dabiska precēta vīrieša situācija, jo apprecoties vīrietis faktiski pārvēršas par bezrakstura radījumu. Kā noticis ar mani.
kuks
k
Paklau, lai civilizētās valstīs kļūtu par prezidentu, visu mūžu ir jārukā politikā, nesataisot ziepes. Un tad tāda prezidenta vārdos var ieklausīties - tur ir kada pieredze apakšā. Bet šis - izbīdīts - iedomājas, ka ir prezidents, ka kādam interesē viņa viedoklis. Nu neinteresē man izbijuša ķirurga viedoklis, ja vien tas neattiecas uz veselības problēmām. Kaut kā neērti man par mūsu prezidentu.
zem TPeles
z
Ir vai neir? Labak lai neir!
anglosaxis
a
Paklausieties, komentētāji, jūs taču esat smagi slimi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas